KWIECISTE SZLAKI.....Cz.II.

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

Nesek pisze:PS. Chyba widziałem Was w sobotę w Tatrach Zachodnich jak schodziliście z Grzesia w kierunku bodajże Doliny Łatanej (ale mogę się mylić bo byliście już w sporej odległości ).
No faktycznie, byliśmy w sobotę na Grzesiu i – chyba jako jedyni – schodziliśmy do Doliny Łatanej.
Być może jesteś na zdjęciu, które w biegu pstryknęłam, bo nie zatrzymywaliśmy się na tym wierzchołku. Wcześniej posiedzieliśmy na spokojnym, pustym „mniejszym” Grześku.

Pogoda się sprawdza aż za bardzo....tropiki jak na Saharze :)) .

Nesek pisze:Może będzie jeszcze jakaś okazja na spotkanie na szlaku
:think: ....może....
Zakochani w Tatrach
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

Janku, dzięki, że wywalczyłeś – ciężkim kosztem upomnienia :? - większy format zdjęć.
Nie chodzi mi tylko o moje relacje - na nich to to widzę najwyraźniej - ale o wszystkie.
Zupełnie inny odbiór.

Jeśli zdjęcia są wielkości 1024 x 1024 ( w ImageShacku) to dla monitora 15 cali są w sam raz, a na większym (ja mam 19) – super się ogląda :) .

W innym poście napisałeś :

Cytat:

"Oj jest, jest. I powiem Ci jeszcze jedno - zdjęcie 800px aby wyglądało przyzwoicie wymaga cholernie dużo pracy w jego przygotowanie. Ala chyba coś wie na ten temat. "

:)) Janku, ja na programach internetowych do obróbki zdjęć - i innych zresztą też - znam się tak, jak niedźwiedź na gwiazdach.
Przygotowanie ich do relacji – to wykontrastowanie w Picassie, czasem rozjaśnienie, czasem przyciemnienie......tyle tylko potrafię . Pracy przy tym niewiele :)) .

Dziś wróciliśmy z bardzo, bardzo udanego dwutygodniowego pobytu w Tatrach, dopisała pogoda no i trafił nam się Międzynarodowy Festiwal Ziem Górskich, którym jestem zachwycona :) .
Może później coś tam napiszę :).
Zakochani w Tatrach
ODPOWIEDZ