Asik pisze:załuje teraz ze nie zgłębiłam tego problemu od razu na miejscu
Jaki rodzaj zgłębiania tego problemu na miejscu masz na myśli? No tego by jeszcze brakowało, żebyś zgłębiała problem w WC, a my z Iwoną byśmy mieli na ciebie czekać i marznąć przy schronisku! Szkoda że nie cyknęłaś fotek dokumentacyjnych, przecież miałaś aparat!
W Murowańcu są chyba jakieś "doły chłonne" i biologiczno-mechaniczna eksperymentalna oczyszczalnia. A w Pięciu Stawach same chyba doły chłonne.
Asik pisze:załuje teraz ze nie zgłębiłam tego problemu od razu na miejscu
hehe,dobre No nie wiem,czy "zgłębianie" to dobry pomysł ale...mam innego pomysła: wejdź na stronkę http://www.ceper.com.pl/slowacja/pliki/ ... tml#teryho
tam jest nr telefonu do nich,jeśli znasz ociupilkę po słowacku,to się dowiesz co skrywa osławiona już czarna dziura
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
dzieki Marcys,widzisz jak Oni wszysyc mnie tarktuja ?;)
zero z Nich porzytku
ale wiesz,te schroniska sa jakby bardziej dostepne anizeli chata tery'ego,poza tym czy to w Murowancu,w Pieciu czy tez w schronisku nad MO nie widziałam czarnej dziury,tylko normalna ubikacje...
a tam-tak,tak jakby wszystko leciało w dóóóóóóóóóóół
a Wy dwoje,tak do was pije Iwona i Mariusz, ja to sobie zapamietam...zacznijcie sie BAĆ a spotkanie tuż tuż
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Cześć Asik, śledze ten wątek od początku i widze jak cie to męczy ale mam propozycje jade do tej chaty za tydzień z hakiem to wejde do tego kibelka i spróbuje zbadać to dokładnie. Jak będzie potrzeba to sporządze dokładny plan lub schemat tego "urządzenia".
To kiedy można się spodziewać raportu?
Czekam z niecierpliwością, niech świat wreszcie się dowie prawdy o kibelku przy Terryho Chacie! Precz z dziurami donikąd!
Dorian radzę Ci przyłożyć się do tematu,bo nasza Asia łatwo zbyć się nie da ......a i ja jestem już zaciekawiona na maxa ,więc jeśli nie chcesz słuchać później marudzenia dwóch kobiet......
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Dorian!
licze na prezent mikolajkowy od Ciebie w postacie tegoż raportu
i lepiej posluchaj Iwony i przyłóż sie do tego z całą powagą-przeprowadz analize stanu istniejącego,skonsultuj sie z fachowcami,zrób pomiary,oblicz odchylenie standardowe,napisz wnioski...bo ja przeanalizuje KAZDE Twoje słowo
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Dorian Szkoda mi cię, zamiast zasuwać po Tatrzańskich szlakach będziesz musiał penetrować jakieś kible z czarną dziurą.. Ale sam się w to wpakowałeś chłopie
Luki pisze:Dorian Szkoda mi cię, zamiast zasuwać po Tatrzańskich szlakach będziesz musiał penetrować jakieś kible z czarną dziurą.. Ale sam się w to wpakowałeś chłopie
Luki, Dorian się w to wpakuje dopiero jak zacznie zgłębiać temat, poślizg na mokrej nawierzchni i już się wpakował (w czarną dziurę oczywiście)
Wpadłem na całego no ale cóż podjęłem sie zadania to trzeba je będzie wykonać. Nie przypuszczałem tylko że ten temat stanie się aż tak ważny i frapujący dla dziewczyn(i nie tylko).