Ano nie można, dyrektor TPN w porozumieniu z "Ratownikami" wydał taki edykt w zeszłym tygodniu.świster pisze:Znaczy, że już nie można wejść na Grzesia bez noclegu w schroniskuadzi pisze:bo na Chocholowskiej nie ma miejsca w schronisku, a mielismy isc na Grzes/Rakon
trasa w grudniu
dostosowuje sie do poziomu rozmowcowjanek754 pisze:Musze przyznać że masz wyjątkowy tupet
czego to mozna sie dowiedziec o sobiejanek754 pisze:jak na kogoś kto został zbanowany na większości portali fotograficznych za trollowanie

na tym forum to cel jest zawsze jeden, zeby kogos wysmiac, jakos nie czuje sie gorszy, ze nie mam doswiadczenia z gorami, poza tym jak czytam te twoje wypowiedzi Janek, to chyba rzeczywiscie nie masz zadnych znajomych i jestes i byles nikim, potem sie dziwia, ze nikt szacunku nie ma do starszych jak sie zachowuja gorzej jak 15 letnie dzieci neostrady, bo poziomem IQ sie nie roznia, tylko wiecej farmazonow pierdola, a poziom ten sam, jestes internetowym prowokatorem (trollem), ktory musi w sieci sie odgrywac w sieci i jest to bardzo smutne, no ale to twoj problem, takie osoby na kazdym normalnym serwisie maja bana, tylko nie na takich jak tatry.prv.pl czy forum.turystyka-gorska.pl, oba reprezentuja podobny poziom, coz szkoda, ze nie ma jako tako forum zwiazanego z gorami/Tatrami, na ktorym nie byloby tego samego uposledzonego towarzystwa, bo obojetne, ktore forum, ryje te same, eh...
az nawet sie nei wypowiadam wiecej, bo zaraz przyleci znowu jakis pajac trollowac no i tak w kolko mozna, j/w szkoda mi czasu na takie gadki z ludzmi niegodnymi dyskusji, ktorych jedynym celem jest albo pierdolenie glupot albo trolling, gdyby nie te fotki w avatarach to bylbym pewny, ze rozmawiam z jakimis 14-18 latkami, coz mentalnosc pewnie pozostala z tego okresu.
Szkoda, Adzi, że w Polsce nie ma Armii Zbawienia - mógłbyś zrobić karierę jako wędrowny kaznodzieja.
Szkoda, że chcesz nas opuścić nie zamieszczając nawet jednego z Twoich znakomitych zdjęć - użytkownik Żabi koń będzie niepocieszony.
http://www.youtube.com/watch?v=nA7nWXwK ... re=related
Szkoda, że chcesz nas opuścić nie zamieszczając nawet jednego z Twoich znakomitych zdjęć - użytkownik Żabi koń będzie niepocieszony.
http://www.youtube.com/watch?v=nA7nWXwK ... re=related
Jestem gorszego sortu...
Witam,
Wybieramy się z moim chłopakiem na przełomie listopada/grudnia na weekend. Czy moglibyście doradzić jakąś fajną trasę? Mamy niewielkie doświadczenie w zimowych wejściach - tylko Wołowiec 1 maja, chociaż nie wiem czy to można jako "zimowe" zaliczyć, ale śnieg był:)
Myślałam o przejściu z Morskiego Oka do Piątki przez świstówkę? albo dojściu do Murowańca i może Krzyżne?
W maju widziałam osoby, które chodziły spokojnie w samych rakach, to wystarczy? Czy trzeba mieć też czekany? Na Wołowcu w maju w sumie nic nie mieliśmy.
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam, agat:-)
Wybieramy się z moim chłopakiem na przełomie listopada/grudnia na weekend. Czy moglibyście doradzić jakąś fajną trasę? Mamy niewielkie doświadczenie w zimowych wejściach - tylko Wołowiec 1 maja, chociaż nie wiem czy to można jako "zimowe" zaliczyć, ale śnieg był:)
Myślałam o przejściu z Morskiego Oka do Piątki przez świstówkę? albo dojściu do Murowańca i może Krzyżne?
W maju widziałam osoby, które chodziły spokojnie w samych rakach, to wystarczy? Czy trzeba mieć też czekany? Na Wołowcu w maju w sumie nic nie mieliśmy.
Wiesz co Adam, widziałem kilka Twoich internetowych dyskusji. Z reguły kończą się wyzwiskami i pretensjami do całego świata. I tak sobie myślę, że Twoje dość specyficzne, internetowe relacje z ludźmi wynikają z zaniżonego poczucia własnej wartości i udowadnianiu za wszelką cenę samemu sobie, że jest inaczej.adzi pisze:jakos nie czuje sie gorszy
Wyluzuj chłopie, i znajdź trochę więcej dystansu do internetu i samego siebie, a przekonasz się że nie każda rozmowa, musi kończyć się rzeźnią.
Pozdrawiam
Jan
Czemu zawsze osoby twojego pokroju pisza na kogos temat takie bzdury zeby siebie usprawiedliwiac, ja w przeciwienstwie do ciebie nie jestem w internecie animowy, w realu tez bym ci to samo powiedzial, zreszta pare osob sie juz o tym przekonalo. Mam sie wstydzic, ze zarabiam na foto/internecie? bo takie osoby jak ty czy Janek maja kompleksy z tego powodu i sa zyciowymi nieudacznikami, ktorzy trolluja w internecie? u siebie takich pajacow banuje, rowniez takich, ktorych znam z reala, ale tutaj wiem, ze trolling i pisanie bzdur jest calkowicie dopuszczalne dla adminow
agat pisze:Witam,
czasem mam wrazenie po prostu, ze osoby jak Janek mierza ludzi swoja miara, ze nie maja mozgu i najlepiej zeby dalej jak z miasta nie wychodzili, a najlepiej domu.Janek pisze:Krupówki, Gubałówka...
- mefistofeles
-
- Kontakt:
Trzeba mieć wiedzę jak się tym posługiwać.
Na prawdę ciężko mi jest jakkolwiek doradzić, bo warunki się bardzo zmieniają i nie wiem co może być za dwa tygodnie. Może być tak, że wymienione przez Ciebie trasy będą bardzo niebezpieczne, a może być tak, że będą przyjemną spokojną wycieczką. Zapytaj za półtora tygodnia, wtedy będziemy wiedzieć więcej.
Na prawdę ciężko mi jest jakkolwiek doradzić, bo warunki się bardzo zmieniają i nie wiem co może być za dwa tygodnie. Może być tak, że wymienione przez Ciebie trasy będą bardzo niebezpieczne, a może być tak, że będą przyjemną spokojną wycieczką. Zapytaj za półtora tygodnia, wtedy będziemy wiedzieć więcej.
agat, świstówka raczej jest zamknięta. tylko nie wiem czy od jakiejś konkretnej daty, czy w zależności od ilości śniegu
trzeba umieć chodzić też w rakach,mój znajomy po dwóch pierwszych krokach wbił se raki w łydke. A czekan... jak się źle nim posłużysz, to Twoje flaki ozdobią góry :/
kurde, tak jak pisze żabi musisz poczekać,zobaczyć jakie będą warunki, ile śniegu itp
a tak serio-kogos kto was przeszkoli z obsługi sprzetu,albo kursu zimowego 

trzeba umieć chodzić też w rakach,mój znajomy po dwóch pierwszych krokach wbił se raki w łydke. A czekan... jak się źle nim posłużysz, to Twoje flaki ozdobią góry :/
kurde, tak jak pisze żabi musisz poczekać,zobaczyć jakie będą warunki, ile śniegu itp
zdrowy rozsądekagat pisze:I co trzeba mieć oprócz raków i czekana?

skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz