a mój od nadmiaru pracy ..to sie nazywa PraCohoLizmAgaar pisze:Ja rozumiem, że mój mózg może wariuje od sesji
pomarzyć dobra sprawakrzymul pisze: gdzieś tak koło kwietnia będzie wiosna, śniegi zaczną tajeć
Michał pisze:Ja nie pytałem na 2 tyg od przodu, tylko o AKTUALNĄ SYTUACJĘ
Michał pisze:Wybieram się z dziewczyną w Tatry 9-13 luty
Gdzie można pójść zimą i porobić ładne zdjęcia?(...)12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?

Agaar pisze:ruda napisał(a):
Agaar nie no fajnie, że chcesz cytować moją wypowiedź tyle, że to nie moje słowa a Smolika
Ja rozumiem, że mój mózg może wariuje od sesji, ale żeby komp też?

tak tak pamiętamZakochani w Tatrach pisze:To nie od sesji zdarzaja sie takie historie w kompie.
Ja już dawno o takich sprawach zapomniałam, a kilka razy cytowałam kogoś innego, niż się potem w poście okazało.
Musiałam się póżniej gęsto tłumaczyć przed krzymulem i świsterem
a skad ja mam wiedziec ze on o Boczaniu psize. Najpierw złożył deklarację ze jedzie w połowie lutego w tatry i pyta sie o pogode,pozniej sie wycofuje psizac ze chce znac AKTUALNĄ POGODĘ ! nie pisze juz gdzie,więc..polecam jak wyzejZakochani w Tatrach pisze:Asik, jeszcze tak dobrze nie ma, żeby w pogodynkach informowano o sytuacji na szlaku przez BoczańAsik pisze:POLECAM: pogodynka.pl, tvp1 ok 19:50, polsat i tvn po wiadomościach
No właśnieSzarotka pisze:Michał pisze:Ja nie pytałem na 2 tyg od przodu, tylko o AKTUALNĄ SYTUACJĘMichał pisze:Wybieram się z dziewczyną w Tatry 9-13 luty
Gdzie można pójść zimą i porobić ładne zdjęcia?(...)12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?![]()
czy to jest pytanie w czasie przyszłym czy teraźniejszym?czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?
No własnie pisanie ze zrozumieniemMichał pisze:Szarotka napisał(a):
Michał napisał(a):
Ja nie pytałem na 2 tyg od przodu, tylko o AKTUALNĄ SYTUACJĘ
Michał napisał(a):
Wybieram się z dziewczyną w Tatry 9-13 luty
Gdzie można pójść zimą i porobić ładne zdjęcia?(...)12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?
No właśnie czytanie ze zrozumieniem :]
Michał pisze:12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?
Nie, no Michał, teraz mnie rozbawiłeś ma maxMichał pisze:No właśnie czytanie ze zrozumieniem :]

Michał pisze:12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?
"ale rozrysuję, spokojnie"Michał pisze:czy to jest pytanie w czasie przyszłym czy teraźniejszym?
tak?chyba moje poczucie humoru zostało zżarte przez przeziębienie bo mnie to nie bawiSzarotka pisze:Nie, no Michał, teraz mnie rozbawiłeś ma maxMichał pisze:No właśnie czytanie ze zrozumieniem :]
zawsze podziwiałam Cie za spokój ducha dla takich "kwiatków"Szarotka pisze:"ale rozrysuję, spokojnie"
trzeba spytać się AlanaSzarotka pisze:jest jakaś akredytacja z TPN
To Ci źle Twoja logika podpowiadaSzarotka pisze:Nie, no Michał, teraz mnie rozbawiłeś ma maxMichał pisze:No właśnie czytanie ze zrozumieniem :]
Michał pisze:12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?"ale rozrysuję, spokojnie"Michał pisze:czy to jest pytanie w czasie przyszłym czy teraźniejszym?![]()
Dziś mamy 29.01.10, pytanie zadane 27 stycznia brzmiało: "12-13 nocujemy w Murowańcu,czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?". Logika podpowiada, że nie chodzi o styczneń, a luty, który jak większość wienastąpi w przyszłości, a nie teraźniejszości. No chyba, ze ja znowu czegoś nie wiem i na to, by nastał luty w przyszłości też potrzebna jest jakaś akredytacja z TPN