...nieodgadnione są wyroki Boskie.... tego nikt nie powiedział, jeszcze tyle szlaków ( i nie tylko ) do zdobyciaZakochani w Tatrach pisze:No to i pewnie wspólnej fotki z forumowego spotkania w Tatrach się nie doczekamy. Szkoda
Sylwestrowo - Noworoczne ścieżki....
Ostatnio zmieniony pt 08 sty, 2010 przez krzymul, łącznie zmieniany 1 raz.
-
madziula24
-

Taa, my po prostu wiemy, że się jeszcze zobaczymy, więc pamiatkowych, wspólnych zdjęć nie robiliśmykrzymul pisze:...nieodgadnione są wyroki boskie.... tego nikt nie powiedział, jeszcze tyle szlaków ( i nie tylko ) do zdobycia
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
madziula24 pisze:
Drugiej połowy relacji nie będzie, bo Madziula zdjęć robić nie potrafi![]()
krzymul pisze:
Przecież ktoś musiał pstrykać te zdjęcia, a że ja w okresie Sylwestra rękę mam nie ten teges, to sprzęt foto przekazałem w godne ręce.
![]()
Taa ...madziula24 pisze: Taa, my po prostu wiemy, że się jeszcze zobaczymy, więc pamiatkowych, wspólnych zdjęć nie robiliśmy
Każdemu jego Everest...
-
madziula24
-

-
madziula24
-

Może Ci się imiona pomyliły ?krzymul pisze:był tu taki jeden... Krzysiek chyba...co same ludzkie zdjęcia powstawiał..... już go nie ma
Ja też znam
Co racja to racja, ja się wstydze, że mnie wyśmiejecieandy67 pisze:wstydzita się to trudno
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
-
madziula24
-

że tak krótko powiem ZAZDROSZCZĘkrzymul pisze:to najwspanialszy Sylwester w moim życiu…..najwspanialszy, bo spędzony w Tatrach,….a najnajwspanialszy bo z pewną sympatyczną forumowiczką.
i krótkie postanowienie: 2010 w Tatrach z KIMŚ
wyśmienita relacja
serdecznie pozdrawiam Ciebie Krzymul i Madziulę
fota z księżycem ...miodzio doskonały deser do mojej porannej kawy
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
..życie jest piękne
-
madziula24
-

- chwiloonia
-

Dobra radakrzymul pisze:Chcesz poznać człowieka ?.... zabierz go w góry.
Tak czytam i sie zastanawiam kogo Ty tam bardziej podziwiałes
Faktycznie imprezy o charakterze grupowo-integracyjnym (andrzejki, sylwester, świeta itp) fajnie spedzać w klimatach które sie kocha..miłościa taką czy inną...
Elegansik..te Wasze spacery w puchu z domieszką lodu ...
...niezłe życie jest kwestią odpowiednich proporcji...