65 osób bez posta!

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

g-wont pisze:Troche duzo tych osób które "śledzą", "badają temat, teren"...
Dużo? :O na całą Polskę i nie tylko, 65 osób to dużo?? Zresztą to są osoby,które się tylko zalogowały,może wcale nie czytają :think:
g-wont pisze:z wlasnego doswiadczenia wiem ze czasem poprostu czlowiek musi cos od siebie napisac...
....a czasem tylko poczytać :) NIC NA SIŁĘ :D
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
g-wont

Kontakt:

Post autor: g-wont »

Dobra ja tylko apeluje!!! niech każdy kto sie rejestruje zostawi po sobie ślad, jakis temacik sensowny załozy, napisze posta, nawet jeżeli tutaj przyszedł aby poczytać, uzyskać pomoc, to niech napisze w czym mu forum pomogło i bedzie dobrze...
Jacek Venom

Post autor: Jacek Venom »

Asik pisze:Jacuś!! widze ze jestesmy na podobnym poziomie jesli chodzi o znajomość aparatów cyfowych tzn...zerowy ;)
napisz tylko za ile kupiłes to cudo no i jakie zdjatka wychodza?
jak juz Iw pisała tez zastanawiam sie nad kupnem,ale niestety nie dysponuje taka kasa jak Ona :D
:))
postawiliście mnie do sciany ;-) Coprawda nie sprawdziłem parametrów ale kupiłem ten aparat w okrutnej promo. Minaowice odkupiłem go za 350 PLN od kolego Mesera ,tego od ptaszków ,dzieciołów trójpalczastych itd.On kupił go chyba trzy miechy temu teraz okazyjnie kupił coś wypasionego no i potrzebował cashu .To kupiłem. Jest na gwarancji itd itd,.Zdjęcia robi, filmy kręci więc moje niewygórowane wymagania w tym względzie spełnia .Póki co robie nim dokumentacje na budowie ,fotografuje kabelki itd ;-)
PS.Jest zdecydowanie srebrny ;-)
Luki

Post autor: Luki »

PS.Jest zdecydowanie srebrny
nooo..to nam wiele wyjaśnia :))

a jaki odcień sreberka ..jasny czy ciemny??
Jacek Venom

Post autor: Jacek Venom »

Ale w świetle naturtalnym czy sztucznym ?;-)
ODPOWIEDZ