DÓŁ- a właściwie sposób na niego :)

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

Kert pisze:oszukana jest ta w krakowie i magnezja szybko sie zmywa
A to magnezje dajom?? A ja nie dostalem ;(
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
MiG

Re: DÓŁ- a właściwie sposób na niego :)

Post autor: MiG »

Iwona pisze: Macie może jakieś sprawdzone patenty na pokonanie tego przykrego stanu
O, jest kilka. Moje ulubione: Sepultura, Clawfinger, Rammstein, The Sisters of Mercy. Szybko mija, bo jak długo można wrzeszczeć, próbując przekrzyczeć głośniki? :)

MiG
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

MiG pisze:jak długo można wrzeszczeć, próbując przekrzyczeć głośniki?
Dobre :)) :)) :))
Próbuję sobie wyobrazić Ciebie.... i te głośniki. ;-)
MiG

Jeśli chodzi o mnie to chyba nie masz problemu :)
A reszta:
http://www.hificomponents.de/dyndata/Ve ... 00056.html

MiG
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

MiG pisze:Jeśli chodzi o mnie to chyba nie masz problemu
Głośniki już zobaczyłem.
Ciebie też widziałem, ale razem... i Ty jak w..........? :think: ;-)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

hehe, a ja od jakiegoś czasu baaardzo lubię wieczorne-nocne jazdy samochodem,przy dobrej muzyce :) Muszę się pilnować, bo jak nic rano mogłabym mijać tablicę Zakopane :D
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Jacek Venom

Post autor: Jacek Venom »

MiG pisze:
Iwona pisze: Macie może jakieś sprawdzone patenty na pokonanie tego przykrego stanu
O, jest kilka. Moje ulubione: Sepultura, Clawfinger, Rammstein, The Sisters of Mercy. Szybko mija, bo jak długo można wrzeszczeć, próbując przekrzyczeć głośniki? :)

MiG
rozumiem ż emasz na mysłi Sepulture od "Roots" ????Dzieło sztuki.
Adamires

Post autor: Adamires »

Jak sepultura to "Chaos" z glowy znika szczegolnie gdy jedziemy autem i przed nami nowe "Territory". Wolnosc.
MiG

Jacek Venom pisze: rozumiem ż emasz na mysłi Sepulture od "Roots" ????Dzieło sztuki.
Przede wszystkim "Chaos A.D.", ale "Roots" owszem też.

MiG
Awatar użytkownika
Olav

Jeśli muza na dola, to najlepszy jest dla mnie szybki california punk...
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Jacek Venom

Olav pisze:Jeśli muza na dola, to najlepszy jest dla mnie szybki california punk...
"california punk"????mam andzije ze ma na mysłi Dead Keneydys a nie te dziwne wynalzaki co to niby sa punkowe a z punkiem nie maja nic wspólnego .Sid sie w grobie przewraca .
Sepultura---chaos jest ok,Against jest ok ale Roots to dzielo sztuki.
Awatar użytkownika
Olav

california punk?? (z tych bardziej znanych) Sum 41, blink 182, troche zachacza o to offspring...
Moje Tatry
Jacek Venom

a mój boże....blink 182 ,offspring....Róźowi chłopcy z USA..Ten kto wymysłił że to ma coś wspólnego z punkiem powinien cofnąć się w czasie do np Jarocina 1984 i zobaczyłby co to znaczy punk. Punk ( bez względu czy kalifornijski czy mexykański ) to stara Siekiera,TZN Xenna, Karcer, Sex Pistols , WC, Dead Keneys , Exploited , Scraps itd . A jakieś Blinki itd z MTV to sobie może być jakiś pop rock albo inne ale nie punk w żadnej postaci. Punk to muzyka robotniczych , brudnych przedmieści i biednych dzielnic a nie kolorowych chłopaczków w rozpinanych koszulakch z MTV śpiewających o duperelach . "california PUNK" .....litości ludzie ...litości
Awatar użytkownika
Olav

Tak, to co napisalem, to wlaśnie CALIFORNIA PUNK, a ty piszesz, o tym, co sie nazywa punk, albo punk rock i z california punk'iem nie ma zwiazku :P
Moje Tatry
Jacek Venom

nie o to chodzi...chodzi o to że californian punk nie ma nic wspolnego z punkiem.To tylko taki zabieg socjotechniczny .Ale nieważne....
Awatar użytkownika
Olav

Oj, czepiasz sie :P To tak samo, jakby powiedzieć, ze punk ROCK i hard ROCK nie maja ze soba nic wspolnego i to te twoje zabiegi...
Moje Tatry
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

Na zimowego doła- najlepiej sobie ponarcić. KIlometr stoku (albo i ze dwa), i Jak pisał Redliński "wszystkie strachi , odlatujo". A po nartkach grzane pifffko, a dla Iwony winko, ognisko w pobliżu stoku i dobre towarzystwo. Dół sam się "zasypuje" Adrenalina czyni cuda. Z podobnych pomysłów - lot na motolotni lub skok ze spadochronem- nawet na tandemie wtedy czuje się smak życia
MiG

Olav, żebyś chociaż Bad Religion wymienił... niby to Niemcy, ale "direkt aus Kalifornien" :) Z drugiej strony pierwsze płyty Offspringa są jeszcze OK, a tacy Sex Pistols to tylko wytwór niejakiego Malcolma McL ;)

MiG
Awatar użytkownika
Olav

ale nowy offspring tesj jest calkiem calkiem (chociaz nie wszystkie kawalki....)
Moje Tatry
MiG

oj nie, nie, nie, nie, NIE...
bez porównania :(

MiG
ODPOWIEDZ