w sumie wiesz...Dorian dopiero będzie kupował na dniach, więc jak ładnie poprosisz,to kupi numer,dwa za dużą.Myślę,że się zgodzi...na ten jeden wypad najwyżej podwinie rękawki
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
LUDZIE, co ja tu widze!!!! Toż to prawdziwe hieny na tym forum są, nawet gacie z człowieka ściągną . Tak dla przyzwoitości chociaż wieniec moglibyście zaproponować żebym sobie mógł wybrał, a Wy tak odrazu za dzielenie łupów sie bierzecie
gacie??? a po choinke mi męskie gacie?
ja biore tylko to co moze mi sie przydac
moze sie któryś z chlopców z forum bedzie zainteresowany Twoimi gaciami Dorian??
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Asik pisze:Dorian napisał(a):
JESTEM GOTÓW DO POŚWIĘCEŃ
niee,no Dorian przecież my nie możemy prosic Cie o takie poświęcanie sie....o nie,stanowczo nie mozemy
Święte słowa Asia- NIE MOŻEMY ..aż takie hieny to z nas znowu nie są,żeby i ubranie i Jego...to już by było NADUŻYCIE ......dla mnie proszę jeszcze dopisać spodnie,bo wczoraj je jakoś przeoczyłam w podziałach
Jacek Venom pisze:bardzo wspaniały temat heheheh .
hehe, no wiesz Jacuś,.....jakoś trzeba przetrwać nudy zimy , a po drugie dosprzęcam się, więc stąd moje wszelkie kombinacje na zdobycie tego i owego
A'popos tematu, to w najnowszym numerze npm ma być artykuł o tym,jak schroniska radzą sobie z utylizacją śmieci.