Szczerze to obejrzalem moze ze 2 odcinki tego serialu i oprocz ladnych kadrow gorskich nie widzialem nic wartego uwagi.
Scenariusz (jak dla mnie) ubogi, gra aktorska tez cienka, jakies dziwne sytuacje, nie nie pojmuje tego w ogole. Ubogie to jest i tyle, o wiele bardziej podoba mi sie serial "Szpilki na Giewoncie" moze dlatego ze mam inne podejscie. Oba seriale maja ladne ujecia gor, tylko do jednego z nich mialem wieksze wymagania ktorym nie sprostali to tyle.
Pozdrawiam
Gringo,zgadzam sie z Tobą w 100%. To są dwa różne seriale,ale tez wolę "szpilki" bo od początku było wiadomo co to za cudo, a "ratownicy" miał być poważnym serialem, a wyszedł szajs który kompletnie nie trzyma się kupy.
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Asik pisze:Gringo,zgadzam sie z Tobą w 100%. To są dwa różne seriale,ale tez wolę "szpilki" bo od początku było wiadomo co to za cudo, a "ratownicy" miał być poważnym serialem, a wyszedł szajs który kompletnie nie trzyma się kupy.
Otóż to - co innego komedia, a co innego serial "z życia ratowników".
Swoją drogą ciekawe co jeszcze wymyślili "scenarzyści" - uciekinierów z Pakistanu "przemycanych" w biały dzień przez góry do Polski (w dobie Schengen i otwartych granic) ciężko będzie przebić ale zapewne da się
"Szpilek" nie widziałem jeszcze ani odcinka ale co by tam nie pokazali to od komedii nie wymagam specjalnego sensu ani logiki lecz tego by była śmieszna. A jest ?
"Szpilek" nie widziałem jeszcze ani odcinka ale co by tam nie pokazali to od komedii nie wymagam specjalnego sensu ani logiki lecz tego by była śmieszna. A jest ?
nie jest to "czysto" komediowy serial jak np kiepscy,ale mozna sie pośmiać
polecam ipla: http://www.ipla.tv/Seriale
za darmo nadrobisz zaległości
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Dokladnie...jedynie poczatkowe ujecie sciany z daleka i pozniej jej pryzzoomowanie dalo jakas mozliwosc rozpoznania rejonu,no ale jako nie zdarzylem...a i brak grani tez tego nie ulatwial...,...a pozniej to juz w kadrach bylo kilka dolin:Kiezmarska,Wielicka i jeszcze ta jak przechodzili pod tym platem sniegu...Gdzie to bylo...bo w oddali jakbym widzial prog Ciezkiej ale jakos mi to nie pasowalo,bo znowu nie pokazali gory grani...
Czy panowie/panie którzy postanowili spędzić wieczór z Ratownikami mogą w kilku zdaniach streścić wątek górski tym co wybrali np. piłkę nożną ?
Absurdy były ?
Z góry dziękuję.