Może nikt nie zna tam żadnej kwatery. I bez nerwów.krzymul pisze: Co to kuźwa nikt w Bieszczadach, a w szczególności w Ustrzykach G. nie był, czy macie to w dupie.
Kwatery sprawdzone i warte polecenia
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ja nie znam, ale zapytaj Lucynki ona Ci z pewnością poleci pensjonaty z którymi współpracuje.krzymul pisze:Nie jestem nerwowy, więcej jestem niespotykanie spokojny człowiek.mefistofeles pisze:I bez nerwów![]()
Nie wierzęMoże nikt nie zna tam żadnej kwatery
BTW - ostatnio ubawiło mnie coś:
http://bieszczadzkieforum.pl/viewtopic.php?f=5&t=320
B.
- Andrzej Krystoszyk
-

Łooo Jezóóóóó. Już wiem skąd sie biorą rozpuszczone bachory. (niby wiedziałem ale żeby aż tak..... Jak mawiał nieśmiertelny major Włosek - studium wojskowe UW. "Studenty, wam się z nudów w dupach lęgną pierdy a we łbach kanarki.... Dopiero po latach zaczynam doceniać prostacką mądrość kultowego majora
Ze mną takich problemów napewno nie będzie.Basia Z. pisze:BTW - ostatnio ubawiło mnie coś:
Swoja drogą kiedyś przebywając u moich stałych gospodarzy w Zakopanem, zakwaterowała sie pewna rodzina. Nie chce mi sie opisywać, ale krótko - masakra. Totalni hipokryci nie umiejący w ogóle się zachować, wytykali wszystko wszystkim nie oszczedzając gospodarzy, przy tym nie widząc swojego beznadziejnie chamskiego zachowania. Zwyczajne burasy.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Niekoniecznie muszą to być Tatry, bo... w sumie wątpię by coś takiego tam było. Chodzi mi o jakieś bardzo niedrogie miejsce w górach gdzie można by się zaszyć i mieć święty spokój od ludzi i cywilizacji - wszelkie góry dozwolone. Warunki też dowolne, wystarczy woda do mycia i w miarę czysto. Warto jednak by jedzenie jakoś można było zdobyć w miarę szybko (albo dojazd jakiś, albo sklep w miarę blisko).
Zna ktoś coś?
Zna ktoś coś?
Tabor na Polanie pod WysokąSkadi pisze:Niekoniecznie muszą to być Tatry, bo... w sumie wątpię by coś takiego tam było.
Takich miejsc w Tatrach (darmowych) znajdziesz od groma, tyle że nielegalneSkadi pisze:Chodzi mi o jakieś bardzo niedrogie miejsce w górach gdzie można by się zaszyć i mieć święty spokój od ludzi i cywilizacji
Przyda się dwururka na misia lub jelonkaSkadi pisze:Warto jednak by jedzenie jakoś można było zdobyć w miarę szybko
-
Gość
Hejka.
Byliśmy ostatnio w fajnym miejscu. Apartament sporych rozmiarów na dwóch poziomach - 8 miejsc do spania.
Miejsce super spokojne z widokiem na całe Tatry.
Do zakopanego przysłowiowy rzut beretem
Teraz otworzyli jeszcze niedaleko basen termalny na "Szymoszkowej" - my się nie załapaliśmy.
Polecam ale jeżeli ktoś chce tam pomieszkać a nie traktować tego jako noclegowni to max. 6 osób bo robi się trochę tłoczno.
Do dyspozycji mieliśmy garaż + jedno miejsce przed garażem.
Tu jest ich stronka: www.apartament-blachowka.pl
Niestety lepsze terminy trzeba rezerwować wczesniej.
Pozdrawiam.
Jadwiga B.
Byliśmy ostatnio w fajnym miejscu. Apartament sporych rozmiarów na dwóch poziomach - 8 miejsc do spania.
Miejsce super spokojne z widokiem na całe Tatry.
Do zakopanego przysłowiowy rzut beretem
Teraz otworzyli jeszcze niedaleko basen termalny na "Szymoszkowej" - my się nie załapaliśmy.
Polecam ale jeżeli ktoś chce tam pomieszkać a nie traktować tego jako noclegowni to max. 6 osób bo robi się trochę tłoczno.
Do dyspozycji mieliśmy garaż + jedno miejsce przed garażem.
Tu jest ich stronka: www.apartament-blachowka.pl
Niestety lepsze terminy trzeba rezerwować wczesniej.
Pozdrawiam.
Jadwiga B.
Witam 
Od kilku lat jeżdżę na Cyrhlę do Grażyny i Andrzeja Toporów. Bardzo sympatyczni ludzie a ich dom znajduje się w malowniczej okolicy. Więcej informacji na: www.toporowie.pl
Od kilku lat jeżdżę na Cyrhlę do Grażyny i Andrzeja Toporów. Bardzo sympatyczni ludzie a ich dom znajduje się w malowniczej okolicy. Więcej informacji na: www.toporowie.pl
Oooo... widzę, że stara wiara tu jeszcze zagląda!Jurek pisze:Witam
Twój przedostatni post pochodzi niemal sprzed 3 lat.
ermen pisze:szukam sprawdzonej kwatery w Zakopanem lub okolicach, w rozsądnej cenie i koniecznie z dostepem do internetu.
Pomożecie???
Pozdrawiam
Iwona i Paweł Król
ul. Bachledy 11a
604-644-565
http://uiwony.spanie.pl/
Powołaj się na mnie (Łukasz)
Internet przez wi-fi
Witam. Ma ktoś może namiary na jakąś sprawdzoną kwaterę w Nowej Leśnej na Sylwestra? Nocleg na 4 osoby i cena < 15 euro? 
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.
www.wtatrach.ovh.org <- zapraszam 
może to nie w Tatrach ale czy ktoś tu kimał?
http://uhodorow.bieszczadypolska.pl/
http://uhodorow.bieszczadypolska.pl/
"Małżeństwo jest szkołą średnią przyjemności i uniwersytetem rezygnacji" - Tennessee Williams