Adamires
COFFEE AND CIGARETTES
ma szczęście, że dla niego wiele rzeczy jest oczywistych, dla mnie już nie...Iwona pisze:Olav znowu po Tobie "pojedzie"
jak najbardziej takie przeznaczenie życiaAdamires pisze:przede wszystkim do przyjemnosci
(nie)codziennie fota z Tatr - www
Iwona pisze:hehe, Piotrek Olav znowu po Tobie "pojedzie"
??Kert pisze:ma szczęście, że dla niego wiele rzeczy jest oczywistych, dla mnie już nie...
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ana,Znajomy barista wybrał się faktycznie do Aten. Mają tam jakiś kawowy zlot plus wspomniane mistrzostwa w latte art. jest tam od soboty, a co przywiezie w sensie jaka bedzie z tego relacja nie wiem. To pozytywnie zakręcony człowiek, choć czasem strasznie upierdliwy. Pamiętam sprzed jakiegoś czasu jego rozważania o ekspresach, rurkach, systemach, uszczelkach itd... na moje info, że w firmie w ekspresie wymieniliśmy uszczelke na jakąś spod filtra z samochodu chciał mnie prawie zlinczować, a ja mimo to smak tamtej kawy pamietam do dzisiajana pisze:Tylko dyskretnie pozwolę sobie przypomnieć, bo czekam
Ostatnie info - obrazkowe od niego wsadzam tutaj niżej ( może się wyświetli namiastka sztuki latte) - ja osobiscie też próbuje czasem takich upiększeń - póki co wychodzą mi np górskie pt rozjechana szarotka, lub literackie pt kleks kerta

-----------------------

-----------------------

-----------------------

-----------------------
fajne , prawda?
Dodane po 6 minutach:
Intuicja kobieca cy co?Iwona pisze: Piotrek.....musimy koniecznie prywatnie porozmawiać....bo coś powagą powiało i się trochę martwię
Iw spox - po to są dołki, żeby docenić górki ( to tak "forumowo")
(nie)codziennie fota z Tatr - www
Jak zwał, tak zwał....ale się martwięKert pisze:Intuicja kobieca cy co?
Iw spox - po to są dołki, żeby docenić górki ( to tak "forumowo")
FORUMOWYM DOŁKOM- STANOWCZE NIE !!!!!
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Uzywka, nie sadze.... a o kawie nadal twierdze, że jest be, nawet taka z fantazją 
Moje Tatry