andy67 pisze:Mnie za to wkurzają reklamy atakujące dźwiękiem.
Reklamy z dźwiękiem? Na forum?
O ile wiem, wyświetlają się tylko reklamy tekstowe z google pod logo na górze.
Wchodzisz na forum przez adres tatry.inspiration.pl, czy może tatry.prv.pl ?
Ciekawe że mi jeszcze nigdy nie wyskoczyła reklama graficzna, ani tym bardziej z dźwiękiem - ani w domu ani w pracy. W każdym razie wyłączyłem ten typ reklam, obserwuj czy będzie lepiej.
Mariusz pisze:Ciekawe że mi jeszcze nigdy nie wyskoczyła reklama graficzna, ani tym bardziej z dźwiękiem - ani w domu ani w pracy. W każdym razie wyłączyłem ten typ reklam, obserwuj czy będzie lepiej.
Przez jeden dzień w domu nie wyskakiwały te dźwiękowe reklamy, wczoraj jednak wróciły. W firmie bez zmian, czyli spokój.
I w domu i w firmie ten sam adres - inspiration.pl
Mam uwagę - rozumiem, że administracja forum nie odczuwa potrzeby przeglądania forum na inncych wyświetlaczach jak te od telefonu. Ale nie każdy jest przyklejony do swojej komórki i czasem, a może nawet dość często, korzysta z najnormalniejszego monitora - w związku z tym, uważam za nieracjonalny pomysł z automatycznym przeskalowywaniem zdjęć do limitu 800 px. Jeśli zdjęcie zamieszczone na serwerze ma choćby 801px, to przy osadzaniu na forum jest poddawane kompresji i traci wyraźnie na ostrości.
To i ja poproszę uprzejmie o przywrócenie starej formy, solidaryzując się z Jankiem. Zauważyłem tą kiszkę już dawno, ale ponoć z władzą się nie polemizuje.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.