Czytelnicy tego wątku może pamiętają, że kolega Mefi podał tu link do blogu pana Łukasza Warzechy SALON24 (jak mniemam paradziennikarza, bo w prasie papierowej jakoś artykułów tego mistrza pióra sobie nie przypominam). Kolega Mefi ową wypowiedź zarekomenfował gorąco jako wyważoną, ergo wiarygodną.
Pan Warzecha lpmentując przedstawione na konferencji ABW i Prokuratury arsenały znalezione u pana Brunona K (Brunabombera, Aprilo Bruno) stwierdził, że to wszystko co tam pokazano każdy Polak (w domyśle "prawdziwy Polak patriota") ma w domu, może poza wyjątkiem archaicznej komórki Nokia.
Otóż ja, pewnie dlatego, że jestem tylko paraPolakiem i parapatriotą nic z tego nie mam poza właśnie tą komórką. Obiecałem jej zdjęcie na tle najnowszego numeru "Uważam rze" aby nie było podejrzeń, że podrzucam stare zdjęcie. Niestety "Uważam rze" nie dostałem, kiosk dostaje tylko dwa numery, które o o świcie kupuje jakiś młody i blady w okularach i osiłek w kowboyskim kapeluszu. A zatem na tle nowej POLITYKI (przepraszam wszystkich, których sam widok tej lewackiej gadzinówki przyprawia o mdłości):

Jest komórka? Jest, chyba ta sama co u Aprilo Bruno.
No to teraz wzywam Mefi (a także innych chętnych) aby ujawnili swoje "arsenały" zbieżne z tymi co ujawniono u Brunona K,, a które wedle WIARYGODNEGO Warzechy każdy Polak posiada w domu.
Sprawa jest poważna, Mefi, chodzi o Twoją WIARYGODNOŚĆ na tym forum!!!