Igrzyska czas zacząć.
Jakoś od początku nie wierzyłem w sukces siatkarzy, sam nie wiem dlaczego (oby stało się inaczej). Zreszta przyznam się, że w sukces w tenisie też nie wierzyłem.
Natomiast uwierzyłem wczoraj w złoty medal Janikowskiego, po tym, jak zobaczyłem jego walki przed półfinałem. Skończyło się na brązie.
A plażówka - szacuneczek do tych dwóch Panów.
Natomiast uwierzyłem wczoraj w złoty medal Janikowskiego, po tym, jak zobaczyłem jego walki przed półfinałem. Skończyło się na brązie.
A plażówka - szacuneczek do tych dwóch Panów.
Polski przemysł browarniczy wydatnie zwiększy sprzedaż. Właśnie przyniosłem trzy zgrzewki - wolę nie ryzykować, może zabraknąć... Hej kto Polak, po browary.
Brązy się sypią ale bez conajmniej dwóch złotych pozycja w klasyfikacji medalowej nie poprawi się.
Stale się mówi o "punktowanym" miejscu ale czy ktoś widział opublikowaną klasyfikację punktową?
Brązy się sypią ale bez conajmniej dwóch złotych pozycja w klasyfikacji medalowej nie poprawi się.
Stale się mówi o "punktowanym" miejscu ale czy ktoś widział opublikowaną klasyfikację punktową?
Jestem gorszego sortu...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Małachowski piąty, zaraz znajdą się fachowcy dziennikarze i napiszą : znowu poza podium, znowu nie zdobyła medalu, ale pewnie nie jeden chciał by być piąty na świecie w czymkolwiek, nawet w sikaniu na odległość.
Edit. "zdobył" ... zasugerowałem się ostatnią dyskusją o nieistotności płci.
Edit. "zdobył" ... zasugerowałem się ostatnią dyskusją o nieistotności płci.
Ostatnio zmieniony wt 07 sie, 2012 przez krzymul, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
No właśnie - ja pamiętam czasy, w których na listach światowych dysku na początku tabeli było ze dwudziestu Amerykanów a Poalka w ogole nie było w 50-vekrzymul pisze:Małachowski piąty, zaraz znajdą się fachowcy dziennikarze i napiszą : znowu poza podium, znowu nie zdobyła medalu, ale pewnie nie jeden chciał by być piąty na świecie w czymkolwiek, nawet w sikaniu na odległość.
Jestem gorszego sortu...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
krzymul - nie do konca trafne porównanie - to raczej jakby Obama powiedział, ze szczyt w Davos (na przykład) jest wazniejszy niz wypoczynek i dziwi sie, ze Komorowski pojechał na polowanie. Nu, ale Obama to pewnie nawet nie wie kto to ten Komorowski
Jeśli Radwańska ma odrobine rozumu to sie wiecej w temacie już nie wypowie.
Jeśli Radwańska ma odrobine rozumu to sie wiecej w temacie już nie wypowie.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Mefistofeles - nie będę już na ten temat z Tobą dyskutował, bo ciśnie mi się na usta słowo, za które mógłbyś poczuć się urażony.
Ale napiszę tak: kilka dni temu, na olimpiadzie jakiś dziennikarz zadał pytanie Bradleyowi Wigginsowi: jak się panu wydaje, która trasa jest trudniejsza - trasa wyscigu olimpijskiego czy Tour de France. Wiggins odparł wkurwiony: nie będę rozmawiał w ten sposób z dziennikarzem, który nie ma żadnego pojęcia na temat kolarstwa.
Ale napiszę tak: kilka dni temu, na olimpiadzie jakiś dziennikarz zadał pytanie Bradleyowi Wigginsowi: jak się panu wydaje, która trasa jest trudniejsza - trasa wyscigu olimpijskiego czy Tour de France. Wiggins odparł wkurwiony: nie będę rozmawiał w ten sposób z dziennikarzem, który nie ma żadnego pojęcia na temat kolarstwa.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
O jestem we właściwym wątku.
Rosjanie zagrali fantastyczny mecz. Wszystko im wychodziło. Nasi nawet przez moment nie mogli poczuć się zwycięzcami. No cóż - szkoda.
Ale jeszcze przysporzą nam dużo radości. Jak to powiedziała pewna panna, na olimpiadzie świat się nie kończy.
Rosjanie zagrali fantastyczny mecz. Wszystko im wychodziło. Nasi nawet przez moment nie mogli poczuć się zwycięzcami. No cóż - szkoda.
Ale jeszcze przysporzą nam dużo radości. Jak to powiedziała pewna panna, na olimpiadzie świat się nie kończy.
Pozdrawiam.
Mimo wszystko śmiem twierdzić, że sami w sobie zagrali genialnie. Oni też psuli i to nie mniej, za to kończyli pierwsze piłki i bronili dobrze, oraz blok funkcjonował na poziomie 50 %, co jest znakomite.Przy wydatnej pomocy naszej drużyny - takiej ilości serwów w siatkę to się nawet w lidze wojewódzkiej nie widzi.
Pozdrawiam.