świster pisze:Sorry Krzymul, ale ten kanał kwalifukuje zdjęcie do kategorii "gniot w majówce"
Wcale nie - "majówka" z natury rzeczy jest gniotem. W dodatku to mylne pojęcie, bowiem kojarzy się z takim miłym ciepełkiem, w którym wygrzewają się spragnieni słońca po zimowych okropnośćiach. A jaka prawda - cały maj zimny jak cholera a w kwietniu się dziewuchy wygrzewały na plaży.
Ja nie narzekam. U mnie jest ciepło. A to, że jest też trochę deszczu to nawet lepiej. Już 2 razy na rowerze byłem w maju (albo 3, nie pamiętam dokładnie kiedy był taki 1 raz) i dzięki deszczowi piach jest twardszy i łatwiej się jeździ.
krzymul pisze:Czyli jednym słowem wpuściłem się w kanał
Pociesz się, że kanał, w który mnie Świster wpuści, zobaczywszy moje "majówki" będzie zapewne dużo głębszy a i w dodatku zamulony.
Tak nawiasem - czy dzieła mistrza Świstera już zobaczyliśmy?
Proponuję wydłużyć termin do 5 czerwca (były już takie głosy - Asik o ile pamiętam), będzie kolejny weekend i po emocjach wyborczych. Co na to "władza"?
Żartujecie , którego roku ?
Bardzo przepraszam Szarotko (więcej się to nie powtórzy) czy mogłabyś ponumerować moje zdjęcia i poprawić numerki Andy-ego.
Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony pt 29 maja, 2009 przez krzymul, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Ooo , @aankaa , kiedy byłaś w 5-tce ? , mam podobne zdjęcie. Ja w Święto Pracy.
Po wnikliwym przyjżeniu ...kurna nawet cloudsy te sama , ale jaja , bede na nie głosował , to tak jak by na swoje.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.