lukas_12 pisze:bo teraz jak patrze na stronęYeti to same puchówki grubo ponad tysiąc z serii Iceberg, a coś na lato to najtaniej 500 zł Feather 200, chyba zadowolę się syntetykiem Małacha.
No co ty.
Nie chciałabym Cię wprowadzić w błąd, ale chyba tak koło 200 zł. Tylko nie pamietam czy ciut poniżej czy powyżej
Jak chcesz puchówkę w niezabijającej cenie i dobrej jakości to spróbuj w sportexie, dobre i w miarę tanie, nawet kiedyś na allegro widziałem, jak znajde to dorzucę link.
Nic nie mówiłam, że mam śpiwór puchowy - mam syntetyczny
Takie puchowe cuda to chyba bardziej nadają się w ekstremalne warunki - biwak zimowy.
Wracając do tematu do schroniska syntetyk jest jak najbardziej ok. Zawsze wieczorem zapinam się po szyję, a później w nocy muszę się rozpinać bo zaczyna mi się w nim robić gorąco
Zakupię jednak sysntetyka Małacha na moje potrzeby wystarczy - do schronu idealny napewno niezmarznę. Może nawet tą wersję mini waży tylko 600g objętość 1,4l
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem
lukas_12 pisze:Zakupię jednak sysntetyka Małacha na moje potrzeby wystarczy - do schronu idealny napewno niezmarznę. Może nawet tą wersję mini waży tylko 600g objętość 1,4l
magic pisze:No i o to chodzi - życzę udanych zakupów.
Znalazłem wreszcie ten model KO - powiedz mi jak u niego z rozmiarem, czy możesz go jakoś porównć do nie wiem np. wody minerlanej 5L jest mniejszy, większy, bo kurczę jak czytam o małachu to faktycznie wszędzie piszą, że zamek do d**y jest.
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem
lukas_12 pisze:Znalazłem wreszcie ten model KO - powiedz mi jak u niego z rozmiarem, czy możesz go jakoś porównć do nie wiem np. wody minerlanej 5L jest mniejszy, większy, bo kurczę jak czytam o małachu to faktycznie wszędzie piszą, że zamek do d**y jest.
I ja też. Z tego co wiem, to żadne wyróżnienie - wystarczy spokojnie i grzecznie poprosić.
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek www.turystyka.skibicki.pl
A są w ogóle takie zamki, w które materiał śpiwora się nie "wcina"?
Albo takie materiały śpiwora, które nie "pchają" sie w zamki?
Pytam poważnie.
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Rzadko to robię, ale tym razem spytam: producent i model.
Może jakiś link, co?
Niech bym chociaż na to popatrzył, bo mój - aczkolwiek świetny - ma tę paskudną wadę. Zwłaszcza, gdy trzeba szybko w nocy z niego wyleźć...