Sprawa obywatelki marti

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

tak wszyscy wiemy, ze zazwyczaj na slowach sie konczy
- pocieszyłam sie nieco, bo niedawno odszedł z forum mój ulubiony user i niepokoi mnie jego konsekwencja....Ale na szczęście "dorywczo" wpada drugi...i jakoś się to kręci :D
Awatar użytkownika
cyganeria

Post autor: cyganeria »

Janek pisze:Widzisz Marti - to był kiepski żart. Gdybyś napisała, że wpadłaś w niedźwiedzie gówno, że Cię kozica rogami pobodła albo, że spotkałaś na trasie samego Rambo itp to jeszcze - i tak mało kto by uwierzył. Ale pisać, że poleciałaś, że złamałaś nogę, że TOPR Cię musiał znosić, to to jest kiepski żart, powiedziałbym nawet, że głupi żart, powiedziałbym jeszcze więcej - gówniany żart.
hm... :think: ja tam nie chce za wiele mówić Janku ale przykład gównianego żartu pierwszy raz i pewnie na długo nie powtótrzony zobaczyłam w przypadku tematu "co z tą rudą".. no ja nie wiem janku jak z tym jest.. jak to mówią w cudzym oku źdźbło a w swoim belki nie widzi.. co do marti ja jej nie bronie ale próbuje obiektywnie na to wszytsko spojrzeć
Awatar użytkownika
cyganeria

Post autor: cyganeria »

Janek pisze:Marti czy tam Angel - tak się zastanawiam dlaczego Ty cały czas zachowujesz się, wybacz, jak taki warkotliwy piesek. Umiesz tylko robić "wrrrrrrrrr".
yyyyy popatrz sie janku na siebie.. to widać w twoich postach... ciągłe zastrzeżenia co do innych i tego typu sprawy... wybacz że tak teraz to wypominam ale zauwaxyłam to juz dawno a w przypadku tego tematu jakoś mi sie narzuciło szczególnie.. bez obrazy
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

Widzisz Gosieńko, ja może jestem trochę staroświecki ale:
- jak ktoś, wcale tu nie przypadkowy, bo już od kilku miesięcy i dosyć "gadatliwy" bo przeszło 800 postów, który niedawno temu obwieścił, że w Tatry jedzie, inofrmuje, że spadł z łańcucha (trochę to niezręczna redakcja ale tak Marti napisała) połamał nogę i go TOPR śmigłowcem zwoził to ja wierzę, bo niby dlaczego nie mam wierzyć. Toż to może przecież być prawda. Idżmy dalej - jak kilka postów dalej czytam, że ktoś podobnie jak Marti nie przypadkowy, bo też sporo postów, domnimywa, że Marti spadła ale z łańcuchów przy fontannie na Krupówkach to to dla mnie jest trochę niesmaczne, bo ja wciąż wierzę, że ta noga faktycznie była złamana.
Potem się jednak okazuje, że noga cała, łańcuch na swoim miejscu, nie mówiąc już o TOPR-e i helikopterze - taki sobie dowcip tylko - to wybacz ale przy całej mojej dobrej woli trudno mi to uznać za dobry dowcip. A absolutny brak reakcji pozwala mi przypuszczać, że to jednak uznano za dobry dowcip i ktoś równie dowcipny gotów to powtórzyć już naprawdę i zadzwonić do TOPR, że się urwał z łańcucha i prawie kona. A jeśli będzie super dowcipny to to zrobi dajmy na to o 21 wieczorem i we mgle i deszczu. A TOPR niestety musi to wziąść za dobrą monetę. I niestety takie telefony już do TOPR-u były a ujawnienie dowcipnisi było trudne bo telefon ukradziony.
Ale tu, w ramach politycznej poprawności spokój zupełny.
No i po moim poście Marti jakby pękła. Ale zaraz się "okopała" i to miałem na myśli pisząc o tym wrrrr. A dlaczego? Bo się tu z niej od dłuższego czasu robi idiotkę. Fakt, że w wielu przypadkach solidnie na to zapracowała. Ale nie do końca. Bo np. tłumacząc się z tego, że nie zabiera głosu w sprawach merytorycznych (czyli tatrzańskich) to dlatego, że nie uważa się za kompetentną bo zaledwie 5 razy w Tatrach była. No i to mnie bardzo zdziwiło, pozytywnie zdziwiło, bo raczej reguła jest taka, że ktoś może raz był albo w ogóle ale fachman z niego niebywały i o wszystkim ma strasznie dużo do powiedzenia. A już najwięcej o tym o czym nie wie nic lub słucha przyśpieszonych wykładów w szkółce niedzielno - weekendowej.
Powiem szczerze - szkoda mi Marti.

Natomiast co do Rudej. Bardzo ją lubię. Jest pozytywnie narwana choć czasami przesadza, chociażby wtedy jak z siebie robiła Popeę, Messalinę lub zgoła Mata Hari co to gorszy całe Kielce. No i posłałem ten tekścik co przypadkiem wyskoczył mi w google na hasło "glany". A zupełnie nie wiedziałem, że "tęczowi" to ci kochający inaczej. Chyba mi to Ruda wybaczyła.
Aha - Ruda - szczęśliwej podróży - widziałaś może kiedyś taki film - "Jeśli dziś wtorek to jesteśmy w Belgii". Nie daj się tylko tym tempem zwariować!
marti

Post autor: marti »

RARUTKA_GOLDI pisze:Chciałabys tego? Myśle, że nie
mysle ze bardziej zalezy mi na opini bliskich a nie ludzi zza szklanego ekranu.
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

marti pisze:mysle ze bardziej zalezy mi na opini bliskich a nie ludzi zza szklanego ekranu.
I dlatego ostentacyjnie pokazałaś, że tych drugich masz głęboko w dupie?

Myślę, ze Janek wyraził w ostatnim poście to co myśli większość forumowiczów.

Marti - jesli nie chcesz się już więcej pogrązyć to przeproś lub chociaż nie ciągnij tego tematu dalej.
Ostatnio zmieniony śr 19 lip, 2006 przez mefistofeles, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

Janek pisze:Idżmy dalej - jak kilka postów dalej czytam, że ktoś podobnie jak Marti nie przypadkowy, bo też sporo postów, domnimywa, że Marti spadła ale z łańcuchów przy fontannie na Krupówkach to to dla mnie jest trochę niesmaczne
:think: Od razu wiedziałam, że marti nic sobie nie zrobiła.
Sorry very, ale ja nie żartuję o takim czymś. To są zbyt poważne sprawy.

Po prostu jestem na forum tak długo, że akurat tę sytuację umiałam ocenić.
marti

mefistofeles pisze:Marti - jesli nie chcesz się już więcej pogrązyć to przeproś lub chociaż nie ciągnij tego tematu dalej.
tos mnie rozbawił. przepraszac nikogo nie mam zamiaru bo nikomu krzywdy wasza wysokosc nie zrobiłam - urazic tez nie uraziłam
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

powiem krótko i dobitnie. Jesteś żałosna.
kazik

Post autor: kazik »

Kochani :)
kurczę trochę więcej wakacyjnego luzu, dajcie spokój dziewczynie -jesteście w swoich uwagach drętwi, zgryźliwi i marudzicie jak stare zgredy - a przeciez nie wszyscy z Was mają szósty siódmy czy też wręcz ósmy krzyżyk na karku ...
wyluzujcie trochę i na spacerek ..wieczorny, poranny ..a w południe jakaś kąpiel by się przydała :)
kazik

Hej Adminie -koniecznie Ci trochę luzu i spaceru wieczornego potrzeba -koniecznie bo możesz jak za mocno nadmuchany balonik pęknąć :D
marti

Janek pisze:połamał nogę i go TOPR śmigłowcem zwoził to ja wierzę,
o smigłowcu nic nie pisałam
Janek pisze:No i po moim poście Marti jakby pękła. Ale zaraz się "okopała" i to miałem na myśli pisząc o tym wrrrr.
jak to pekła? czym sie okopałam?
Janek pisze:d dłuższego czasu robi idiotkę. Fakt, że w wielu przypadkach solidnie na to zapracowała.
dziekuje za opinie, jak juz wiesz nie wzruszyla mnie ona wcale
Janek pisze:Powiem szczerze - szkoda mi Marti.
mysle ze Twoja troska o moja osobe nie jest mi do niczego potrzebna. Jednym słowem mało mnie to interesuje ale to i tak juz wiesz
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

kazik pisze:Hej Adminie -koniecznie Ci trochę luzu i spaceru wieczornego potrzeba -koniecznie bo możesz jak za mocno nadmuchany balonik pęknąć happy

Nie bój - jutro o tej porze będe w pociagu relacji Toruń - Rzeszów
marti

mefistofeles pisze:Jesteś żałosna.
miło mi :))
marti

mefistofeles pisze:Nie bój - jutro o tej porze będe w pociagu relacji Toruń - Rzeszów
szczesliwej podrozy :))
kazik

Ale to wcale nie przeszkadza Ci pospacerować , troszkę dystansu do pewnych spraw nabrać , trochę przemyśleć , uspokoić się i nadmiar powietrza z balonika wypuścić
...a forum bez Ciebie nadal bedzie wpaniale egzystować :)
pogody życzę .... :)
marti

kazik pisze:dajcie spokój dziewczynie
jesli to o mnie to ja nie widze problemu
zwykla wymiana zdan z ludzmi zza ekranu - bezosobowa. ot i caly problem
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

kazik pisze:Hej Adminie -koniecznie Ci trochę luzu i spaceru wieczornego potrzeba -koniecznie bo możesz jak za mocno nadmuchany balonik pęknąć
Mefisto, nie przejmuj się. Żwirek, pardon, Kazik, miał zawsze słabość dla młodych i ładnych dziewcząt. :D
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

ale i tak mi smutno, bo moja doskonała opinia o pannach z Białej Podlaskiej mocno ucierpiała :(
marti

Janek pisze:Itd itd - to są właśnie "short news"
przesadziles. sa ludzie ktorych akurat interesowalo co sie dzieje z Sylwkiem w gorach. skoro tak to Cie raziło to po ... czytałeś? zazdrość?
Alien pisze:happy
chyba coś nie tak z pamiecia u Ciebie
ODPOWIEDZ