Z racji tego,że święta już niedługo, ciekawią mnie jakie macie pomysły na prezent dla osoby zbzikowaniej w tematyce górskiej.Wiem,że najlepszy byłby po prostu sam wyjazd w prezencie...
Jeśli ktoś lubi puzzle to na tej stronce ma ciekawy wybór (dla dorosłych i dzieci) http://www.castor.pl/main.php?okno=katalog_frame.php
Ostatnio zmieniony czw 09 cze, 2011 przez Szarotka, łącznie zmieniany 1 raz.
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Najbardziej podobami się dzisiejszy prezent od ZBOOYA. Po prostu rewelacja. teraz tylko ściągać, ściągać . ..... A potem kupię parę nowych ryz papieru i wszystko sobie ślicznie podrukuję. Map nie , zwłaszcza, że kilka z nich mam . Ni elubię długich tekstów na monitorze.
Ja widzę 3 wyjścia: albo jakiś gadżet w sklepie ze sprzętem górskim (termosik, czołówka itp) albo jakieś wydawnictwo (książki, albumy) albo też własną produkcję (np. jedno z fajniejszych swoich zdjęć wywołać w labie w dużym formacie i włożyć w antyramy).
W tym temacie to moja rodzinka już wie,że dla mnie każda drobnostka związana z tematyką górską jest wielką radochą i to nie tylko z okazji świąt ale i z innych okazji
Polecam:
-piękny kalendarz-prezent całoroczny
-może jakaś fajna koszulka z oddychającego materiału
-kryształ górski-nie tylko cieszy oko ale służy jako odpromiennik do kompa,czy TV
-o puzzlach już wspominałam
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Kryształ działa jako odpromiennik? Nic o tym nie wiem...
Najlepszym wyjściem dla góromaniaka delektującego się zdjęciami z letnich wędrówek jest monitor ciekłokrystaliczny (LCD).
ryb-ka pisze:
A ciepłe skarpety albo sweterek własnoręcznie wydziergany? Czasem "popełniam" takie rzeczy
Może nie na wędrówki,
Skarpety może niekoniecznie ,ale widzę wyższość w niektówych sytuacjach na trasie wełnianego swetra i koszuli flanelowej nad superpolartecami ,mam jedno i drugie ,chodziłem w jednym i drugim i nie dyskryminował bym tak starych,sprawdzonych wzorów ubraniowych
ryb-ka pisze:proponuje zakupić góromaniakowi jakiś domek w ulubionych górkach
e tam domek, od razu pensjonacik bo z czegoś tam trzeba żyć
do tego wypasiony 2005 Hummer H2 Fullsize Sport Utility Vehicle , a co ... przynajmniej z podjazdami na zawrat nie będzie miał problemu;)