Janek daje swoobodę wyboru W końcu starszym się ustępuje A tak poważnie mówiąc to ledwo na oczy widzę bo zmęczona straszliwieee jestem... matematyka... nieszczęsna matmatyka... a raczej tragiczne wielomiany buu...
tatromaniaczka pisze:A może jest ktoś jeszcze młodszy a zresztą czy to istotne.Jesteśmy tutaj wszyscy po to aby łączyć się we wspólnej pasji
Zapomniałam o Bartku11 @ Ale oczywiście masz rację Ja tu mam porachunki z takim miłym dziadkiem Jankiem Ale w sumie Pełnoletnia już jestem to mogę już śmiało mu "popyskować"
Janek pisze:Ależ skąd! O czym Olka dziś podyskutujemy. Sokrates, Platon, Arystoteles?
o tych jakże zacnych panach sama chętnie bym z Toba Janku podyskutowała jednak nie dziś jestem po praniu mózgu zwanym ładnie statystyką i szykuje się psychicznie na zetknięcie z ANOVĄ i chi kwadrat
Witam, witam, chociaż na forum zaglądam już od jakiegoś czasu. Teraz przyszła pora by się przedstawić. Właściwie pora to już była chyba od dawna, ale dopiero teraz się zorientowałem, że jeszcze tego nie zrobiłem, więc nadrabiam zaległości. Ale chyba lepiej późno niż wcale
Witaj u górołazów,którym czasem halny rozum odbiera...
- Iw,wyrażaj się nie "odbiera" tylko fantazji dodaje, bo jeszcze pomysli,że się "na psychiatryku" zalogowała. i sie przestraszy, na początku łagodnie trza
Buziak
izka, bez dozy fantazji - mam nadzieję
hehe w dodatku kamyki w nich noszę, co by ciężej było
No za konwenansami nie przepadam, więc aklimatyzację na forum sobie darujmy Drogie Koleżanki , a psychiatryk to będzie jak mnie kto zapyta o piwo. Ostrzegam, że jak zacznę na ten temat to ciężko mi się zamknąć w imię ewangelizacji browarniczej