Nowe kierunki sportów górskich

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Janek

Nowe kierunki sportów górskich

Post autor: Janek »

Jestem gorszego sortu...
Maverick

Post autor: Maverick »

Mi sie podoba ma facet sposób na życie, ale czy on sobie nie odmrozi paru rzeczy tak w szortach przy -35 :D
tomek.l

Kontakt:

Post autor: tomek.l »

a jak sobie odmrozi to będzie przynajmniej pierwszym, który stracił w wyniku odmrożeń coś innego niż palce :D
Iskra

Post autor: Iskra »

daj spokój odmrożony..yyy... "coś innego niż palce" to niewielka cena jaką zapłaci za zapisanie nazwiska swojego w dziejach ludzkości- sam byś nie poświęcił dla takiego rozgłosu i bicia tak wyrafinowanych rekordów? :O :))
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

Iskra pisze:"coś innego niż palce" to niewielka cena jaką zapłaci za zapisanie nazwiska swojego w dziejach ludzkości
Kobieta tu faceta nie zrozumie...
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
tomek.l

Kontakt:

Iskra pisze:sam byś nie poświęcił dla takiego rozgłosu i bicia tak wyrafinowanych rekordów?
raczej nie, tego typu rozgłos mnie nie interesuje
to by była raczej antyreklama :D
Maverick

Post autor: Maverick »

No i już by Cię nikt nie nazwał ze prawdziwy z Ciebie chłop z jajami :D bo dokonałeś takiego wyczynu. :)
Awatar użytkownika
dagomar

Kontakt:

Post autor: dagomar »

tomek.l pisze:ędzie przynajmniej pierwszym, który stracił w wyniku odmrożeń coś innego niż palce
nieprawda ,niedawno oglądałem na Discovery relację z wyprawy na Biegun Południowy. Jeden z uczestników zapomniał zapiąć rozporek po załatwieniu potrzeby...,a potem wstydził się przyznać. I mimo,że gość był w stanie raczej krytycznym z braku możliwości oddawania moczu i każda minuta czekania na helikopter się liczyła ,to zamawiając ten śmigłowiec kierownikowi wyprawy ze śmiechu łamał się głos , a wszyscy się zataczali po obozie. Nawwt scena wnoszenia półprzytomnego już z zatrucia polarnika do maszyny była jak z Zuckera ,bo ranny jęczał z bólu ,a reszta szczerzyła zęby.
tomek.l

Kontakt:

Myślałem, że mówimy o Evereście

Odnośnie rozporka to w Discovery był kiedyś taki program z cyklu survive coś tam i byli tam dwaj alpiniści, którzy mieli problemy w górach, bodajże gdzieś w Stanach. I jeden z nich prawie sobie odmroził, ponieważ miał problem z zapięciem zamka. Bo ręce już wcześniej miał poodmrażane.
ODPOWIEDZ