Wątek dot. sKoTi'ego i bana

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ana

Post autor: ana »

Jest też w środy...Z tym trzeba się oswoić,dojść do siebie,zacząć działać racjonalnie ;)
MiG

Post autor: MiG »

aaaaaa, możliwe, nie wiedziałem - nigdy nic nie wygrałem :( tzn. nic wielkiego ani wartościowego :(

MiG
Ostatnio zmieniony sob 30 paź, 2004 przez MiG, łącznie zmieniany 1 raz.
ana

No widzisz,a ja trafiłam raz czwórkę, ale nie "puściłam" losu...To dopiero był szok ;)
MiG

A za czwórkę dużo płacą? Ja trafiłem "11" (na 13) w typowaniach na Ligę Polską (też totolotek) - ale to była łatwa do wytypowania kolejka i wygrana bardzo mała.

MiG
ana

To było jakiś czas temu.A teraz chyba coś ok.100 PLN.
MiG

To nie za dużo... ale przynajmniej starczy na totolotek w następnym miesiącu :)

MiG
Jurek

Post autor: Jurek »

był kiedyś taki wątek dotyczący sKoTi-ego, nie wiem po co była ta cała awantura. Tam chyba każdy wypowiedział się na powyższy temat......

http://www.bozym.com/tatry_bb/viewtopic ... d204839deb
Hogarth

Post autor: Hogarth »

widocznie to nie jest wazne.... sprawa jest juz zakonczona....
Lekito

Post autor: Lekito »

Uuuuu, ale się narobiło. Nie bardzo lubię takie smrody, tymabardziej, ze nie sa podobne do ludzi gór.

Nie uczestniczyłem w dyskusji i nie bede sie mieszał.

Cały czas nawiedzam to forum, choc nie czesto cos tu pisuję (chyba zapadłem w sen zimowy, a może to tyle pracy???).

Do usłyszenia.
MiG

Lekito pisze:Nie uczestniczyłem w dyskusji i nie bede sie mieszał..
W dyskusji uczestniczyło ledwie kilka osób - reszta przyglądała się z niesmakiem :-/
Lekito pisze:Cały czas nawiedzam to forum, choc nie czesto cos tu pisuję (chyba zapadłem w sen zimowy, a może to tyle pracy???).
W każdym razie witam po dłuższej przerwie :) Aż tyle pracy, żeby nie móc skrobnąć czegoś raz na tydzień? Przecież od czasu do czasu trzeba od prac(y) odpocząć :)

MiG
Lekito

Post autor: Lekito »

MiG tak to już jest jak sie ma wiele zainteresowań - ciężko się podzielić, a znaleźć do tego czas to już w ogole masakra.

Odwiedzam "Góry" ma gazecie, ale tam tez stagnacją - wiadomo jesień i zima - znowu się zacznie dziać przed majem.

Postaram sie coś skrobnąć co jakś czas, ale wiedzcie, ze czytam wasze wypociny, ale ostatnio nie trochę odrzuciło z powodu tych waśni.

No nic - czas do wyrka, bo jutro pod znowu pod krawa to do papierów ;)
andaluzja

Post autor: andaluzja »

Lekito pisze: trochę odrzuciło z powodu tych waśni.
A nie odrzuciło Cię z powodu wyrzucenia kogoś, kto wniósł do tego forum wiele ciekawych postów ?
Hogarth

Mariusz pisze:zamiaru pozwolić na przekształcenie się Hyde Parku w pokój pt. "sKoTi - za i przeciw". Zaręczam, że jeśli kiedyś utworzycie (hipotetycznie) swoje własne forum, chętnie zamieszczę jego reklamę u siebie.

zgodnie z obietnicą czas na niespodziankę. A WIĘC UPRZEJMIĘ PROSZĘ O REKLAMĘ NASZEGO HIPOTETYCZNEGO FORUM TATRZAŃSKIEGO, NA KTÓRE WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY

http://tatry.bsi.org.pl/phpBB2/

Przyjaciele
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Przyjacielu! :think:

Serdeczne gratulacje z okazji odpalenia "hipotetycznego forum tatrzańskiego"! Wierzę w to, że trójka - administrator Hogarth i moderatorzy sKoTi & Jerry - zadba o przyjacielską atmosferę i duży ruch na nowej platformie. Cieszę się, że czerpiecie inspiracje z tatry.bozym.com zarówno co do aplikacji phpbb2 (skrypty forum dostępne pod adresem www.phpbb.com ), jak i poszczególnych rozwiązań. Świadczy to o akceptacji dla technologii, którą również oceniam jako przyjazną i wydajną (no może ciut powolną). Nienajgorzej wam również idzie przeciąganie tu obecnych użytkowników na swoją stronę - kto wie, może będą dołączać także nowi ludzie. Dzięki waszej inicjatywie ludzie mają WYBÓR i to mi się bardzo podoba. POWODZENIA!
:)

P.S. Chyba macie wirusa w shoutboxie, bo wypisuje straszne dziwy:

[Pon 10:52] dado: ej ja was z nam zjakiegoś forum o górkach
[Pon 10:53] dado: hogart i skoti. cos tam bozym.com nie?
[Pon 10:57] Hogarth: dokładnie :] stamtąd nas wyrzucili...
[Pon 10:57] Hogarth: bo sKoTi miał inne zdanie niż Mariusz - Moderator
[Pon 14:32] anmenka: uuu :/ chamsko :/

Z pewnym takim znudzeniem przypomnę ci Przyjacielu, że nikt cię nie wyrzucał - odszedłes bo tak zdecydowałes. sKoTi zas, twój nowy moderator nie stracił dostępu na skutek "innego zdania", lecz z uwagi na powtarzające się obraźliwe lub nieprzyjemne słowa wobec innych. Ale ty i tak wiesz lepiej, prawda? Zresztą "wyrzucili nas" brzmi o niebo lepiej marketingowo!!!

Good luck! :)
Ostatnio zmieniony wt 02 lis, 2004 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
anmenka

Kontakt:

Post autor: anmenka »

Eh jak tak można się kłócić... :( przecież tu nie o to chodzi... ale, ok nie wypowiadam się bo nie chcę się mieszać...
Awatar użytkownika
Mariusz

Anmenko już się wypowiedziałas. ;)

A tak na serio, to my się wcale nie kłócimy - po prostu różnimy się w ocenie pewnych zachowań itd. Efekt tych różnic jest bardzo konstruktywny - powiększył się wybór, powstało cos nowego i cieszy się jak widać ogromnym zainteresowaniem! (tak sądzę zaglądając w listę userów).

Pozdrawiam
Hogarth

Mariusz pisze:Serdeczne gratulacje z okazji odpalenia "hipotetycznego forum tatrzańskiego"! Wierzę w to, że dwójka - administrator Hogarth i moderator sKoTi - zadba o przyjacielską atmosferę i duży ruch na nowej platformie
oczywiscie, że zadbamy

Mariusz pisze:Przyjacielu!
przyjaciół poznaje się w biedzie... Moi przyjaciele są na 3...2...1...góry

Wybacz, ale Ty nie jesteś moim przyjacielem
Mariusz pisze:Chyba macie wirusa w shoutboxie, bo wypisuje straszne dziwy:

[Pon 10:52] dado: ej ja was z nam zjakiegoś forum o górkach
[Pon 10:53] dado: hogart i skoti. cos tam bozym.com nie?
[Pon 10:57] Hogarth: dokładnie :] stamtąd nas wyrzucili...
[Pon 10:57] Hogarth: bo sKoTi miał inne zdanie niż Mariusz - Moderator
[Pon 14:32] anmenka: uuu :/ chamsko :/
nie mamy wirusa Myszko

Mariusz pisze:Z pewnym takim znudzeniem przypomnę ci Przyjacielu, że nikt cię nie wyrzucał - odszedłes bo tak zdecydowałes. sKoTi zas, twój nowy moderator nie stracił dostępu na skutek "innego zdania", lecz z uwagi na powtarzające się obraźliwe lub nieprzyjemne słowa wobec innych. Ale ty i tak wiesz lepiej, prawda? Zresztą "wyrzucili nas" brzmi o niebo lepiej marketingowo!!!

nie chodzi o marketing... powiedziałeś ze jak sie nam nie podoba to mamy spadac. To poszliśmy.
Mariusz pisze:Cieszę się, że czerpiecie inspiracje z tatry.bozym.com zarówno co do aplikacji phpbb2 (skrypty forum dostępne pod adresem www.phpbb.com ), jak i poszczególnych rozwiązań. Świadczy to o akceptacji dla technologii, którą również oceniam jako przyjazną i wydajną (no może ciut powolną).
masz rację, php jest najlepsze, ale nie czerpiemy z Twojego Forum...zaczynaliśmy od początku i staralismy się nie dublować Twoich - dobrych pomysłów
Mariusz pisze:Nienajgorzej wam również idzie przeciąganie tu obecnych użytkowników na swoją stronę
nikogo nie przeciągamy...po prostu zaprosilismy wszystkich. Ciebie też zapraszam. Co z tym zrobią, zależy od nich

to tyle....

powodzenia

PS Nadal uważam, ze można było załatwić to inaczej
Awatar użytkownika
Mariusz

Wybacz, ale Ty nie jesteś moim przyjacielem
Wybaczam, wybaczam... Ale przy słowie "przyjaciel" dostawiłem stosowną emotikonkę. :]
nie mamy wirusa Myszko
Jeśli już ma być spoufalanie, to mów mi "żabko". Nie cierpię gryzoni! (prócz naszej MaŁej mySzY ofkorz). :]
Ciebie też zapraszam. Co z tym zrobią, zależy od nich
Może mi jakąś pokutę wyznaczą, czy cuś? 500 batów na plecy i Mario witaj wśród przyjaciół... :]

---
OK, a tak na poważnie: agresywny ton twojego posta, jakoś nie rokuje na pokojowe rozstanie się, mimo różnic. W takim razie proponuję zakończyć jush ;) ten temat.
Hogarth

nie jest agresywny, ale jeśli tak to zrozumiałeś, to przepraszam

chciałbym rozstać się w pokoju

jestem łobuz i wszyscy o tym wiedzą

jeśli Cię kiedykolwiek uraziłem, przepraszam....

zapraszam do nas, wpadnij czasem :))

nie gniewaj sie na mnie, taki już jest ten mój trudny góralsko - ślaski charakter :))
Zablokowany