Wątek dot. sKoTi'ego i bana
był kiedyś taki wątek dotyczący sKoTi-ego, nie wiem po co była ta cała awantura. Tam chyba każdy wypowiedział się na powyższy temat......
http://www.bozym.com/tatry_bb/viewtopic ... d204839deb
http://www.bozym.com/tatry_bb/viewtopic ... d204839deb
W dyskusji uczestniczyło ledwie kilka osób - reszta przyglądała się z niesmakiem :-/Lekito pisze:Nie uczestniczyłem w dyskusji i nie bede sie mieszał..
W każdym razie witam po dłuższej przerwieLekito pisze:Cały czas nawiedzam to forum, choc nie czesto cos tu pisuję (chyba zapadłem w sen zimowy, a może to tyle pracy???).
MiG
MiG tak to już jest jak sie ma wiele zainteresowań - ciężko się podzielić, a znaleźć do tego czas to już w ogole masakra.
Odwiedzam "Góry" ma gazecie, ale tam tez stagnacją - wiadomo jesień i zima - znowu się zacznie dziać przed majem.
Postaram sie coś skrobnąć co jakś czas, ale wiedzcie, ze czytam wasze wypociny, ale ostatnio nie trochę odrzuciło z powodu tych waśni.
No nic - czas do wyrka, bo jutro pod znowu pod krawa to do papierów
Odwiedzam "Góry" ma gazecie, ale tam tez stagnacją - wiadomo jesień i zima - znowu się zacznie dziać przed majem.
Postaram sie coś skrobnąć co jakś czas, ale wiedzcie, ze czytam wasze wypociny, ale ostatnio nie trochę odrzuciło z powodu tych waśni.
No nic - czas do wyrka, bo jutro pod znowu pod krawa to do papierów
Mariusz pisze:zamiaru pozwolić na przekształcenie się Hyde Parku w pokój pt. "sKoTi - za i przeciw". Zaręczam, że jeśli kiedyś utworzycie (hipotetycznie) swoje własne forum, chętnie zamieszczę jego reklamę u siebie.
zgodnie z obietnicą czas na niespodziankę. A WIĘC UPRZEJMIĘ PROSZĘ O REKLAMĘ NASZEGO HIPOTETYCZNEGO FORUM TATRZAŃSKIEGO, NA KTÓRE WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY
http://tatry.bsi.org.pl/phpBB2/
Przyjaciele
Przyjacielu!
Serdeczne gratulacje z okazji odpalenia "hipotetycznego forum tatrzańskiego"! Wierzę w to, że trójka - administrator Hogarth i moderatorzy sKoTi & Jerry - zadba o przyjacielską atmosferę i duży ruch na nowej platformie. Cieszę się, że czerpiecie inspiracje z tatry.bozym.com zarówno co do aplikacji phpbb2 (skrypty forum dostępne pod adresem www.phpbb.com ), jak i poszczególnych rozwiązań. Świadczy to o akceptacji dla technologii, którą również oceniam jako przyjazną i wydajną (no może ciut powolną). Nienajgorzej wam również idzie przeciąganie tu obecnych użytkowników na swoją stronę - kto wie, może będą dołączać także nowi ludzie. Dzięki waszej inicjatywie ludzie mają WYBÓR i to mi się bardzo podoba. POWODZENIA!

P.S. Chyba macie wirusa w shoutboxie, bo wypisuje straszne dziwy:
[Pon 10:52] dado: ej ja was z nam zjakiegoś forum o górkach
[Pon 10:53] dado: hogart i skoti. cos tam bozym.com nie?
[Pon 10:57] Hogarth: dokładnie :] stamtąd nas wyrzucili...
[Pon 10:57] Hogarth: bo sKoTi miał inne zdanie niż Mariusz - Moderator
[Pon 14:32] anmenka: uuu :/ chamsko :/
Z pewnym takim znudzeniem przypomnę ci Przyjacielu, że nikt cię nie wyrzucał - odszedłes bo tak zdecydowałes. sKoTi zas, twój nowy moderator nie stracił dostępu na skutek "innego zdania", lecz z uwagi na powtarzające się obraźliwe lub nieprzyjemne słowa wobec innych. Ale ty i tak wiesz lepiej, prawda? Zresztą "wyrzucili nas" brzmi o niebo lepiej marketingowo!!!
Good luck!
Serdeczne gratulacje z okazji odpalenia "hipotetycznego forum tatrzańskiego"! Wierzę w to, że trójka - administrator Hogarth i moderatorzy sKoTi & Jerry - zadba o przyjacielską atmosferę i duży ruch na nowej platformie. Cieszę się, że czerpiecie inspiracje z tatry.bozym.com zarówno co do aplikacji phpbb2 (skrypty forum dostępne pod adresem www.phpbb.com ), jak i poszczególnych rozwiązań. Świadczy to o akceptacji dla technologii, którą również oceniam jako przyjazną i wydajną (no może ciut powolną). Nienajgorzej wam również idzie przeciąganie tu obecnych użytkowników na swoją stronę - kto wie, może będą dołączać także nowi ludzie. Dzięki waszej inicjatywie ludzie mają WYBÓR i to mi się bardzo podoba. POWODZENIA!
P.S. Chyba macie wirusa w shoutboxie, bo wypisuje straszne dziwy:
Z pewnym takim znudzeniem przypomnę ci Przyjacielu, że nikt cię nie wyrzucał - odszedłes bo tak zdecydowałes. sKoTi zas, twój nowy moderator nie stracił dostępu na skutek "innego zdania", lecz z uwagi na powtarzające się obraźliwe lub nieprzyjemne słowa wobec innych. Ale ty i tak wiesz lepiej, prawda? Zresztą "wyrzucili nas" brzmi o niebo lepiej marketingowo!!!
Good luck!
Ostatnio zmieniony wt 02 lis, 2004 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Anmenko już się wypowiedziałas. 
A tak na serio, to my się wcale nie kłócimy - po prostu różnimy się w ocenie pewnych zachowań itd. Efekt tych różnic jest bardzo konstruktywny - powiększył się wybór, powstało cos nowego i cieszy się jak widać ogromnym zainteresowaniem! (tak sądzę zaglądając w listę userów).
Pozdrawiam
A tak na serio, to my się wcale nie kłócimy - po prostu różnimy się w ocenie pewnych zachowań itd. Efekt tych różnic jest bardzo konstruktywny - powiększył się wybór, powstało cos nowego i cieszy się jak widać ogromnym zainteresowaniem! (tak sądzę zaglądając w listę userów).
Pozdrawiam
oczywiscie, że zadbamyMariusz pisze:Serdeczne gratulacje z okazji odpalenia "hipotetycznego forum tatrzańskiego"! Wierzę w to, że dwójka - administrator Hogarth i moderator sKoTi - zadba o przyjacielską atmosferę i duży ruch na nowej platformie
przyjaciół poznaje się w biedzie... Moi przyjaciele są na 3...2...1...góryMariusz pisze:Przyjacielu!
Wybacz, ale Ty nie jesteś moim przyjacielem
nie mamy wirusa MyszkoMariusz pisze:Chyba macie wirusa w shoutboxie, bo wypisuje straszne dziwy:
Mariusz pisze:Z pewnym takim znudzeniem przypomnę ci Przyjacielu, że nikt cię nie wyrzucał - odszedłes bo tak zdecydowałes. sKoTi zas, twój nowy moderator nie stracił dostępu na skutek "innego zdania", lecz z uwagi na powtarzające się obraźliwe lub nieprzyjemne słowa wobec innych. Ale ty i tak wiesz lepiej, prawda? Zresztą "wyrzucili nas" brzmi o niebo lepiej marketingowo!!!
nie chodzi o marketing... powiedziałeś ze jak sie nam nie podoba to mamy spadac. To poszliśmy.
masz rację, php jest najlepsze, ale nie czerpiemy z Twojego Forum...zaczynaliśmy od początku i staralismy się nie dublować Twoich - dobrych pomysłówMariusz pisze:Cieszę się, że czerpiecie inspiracje z tatry.bozym.com zarówno co do aplikacji phpbb2 (skrypty forum dostępne pod adresem www.phpbb.com ), jak i poszczególnych rozwiązań. Świadczy to o akceptacji dla technologii, którą również oceniam jako przyjazną i wydajną (no może ciut powolną).
nikogo nie przeciągamy...po prostu zaprosilismy wszystkich. Ciebie też zapraszam. Co z tym zrobią, zależy od nichMariusz pisze:Nienajgorzej wam również idzie przeciąganie tu obecnych użytkowników na swoją stronę
to tyle....
powodzenia
PS Nadal uważam, ze można było załatwić to inaczej
Wybaczam, wybaczam... Ale przy słowie "przyjaciel" dostawiłem stosowną emotikonkę. :]Wybacz, ale Ty nie jesteś moim przyjacielem
Jeśli już ma być spoufalanie, to mów mi "żabko". Nie cierpię gryzoni! (prócz naszej MaŁej mySzY ofkorz). :]nie mamy wirusa Myszko
Może mi jakąś pokutę wyznaczą, czy cuś? 500 batów na plecy i Mario witaj wśród przyjaciół... :]Ciebie też zapraszam. Co z tym zrobią, zależy od nich
---
OK, a tak na poważnie: agresywny ton twojego posta, jakoś nie rokuje na pokojowe rozstanie się, mimo różnic. W takim razie proponuję zakończyć jush