Kwartalnik "Tatry" TPN'u

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
jerry

nieaktywny

Post autor: jerry »

a ja kupilem w Zielonej Gorze w ostatni piatek, juz bylo .. i czytam .. tzn chcialbym ale nie mam kiedy :(
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

....no i jeszcze nie mam Tatr ale za to przyszło pachnące n.p.m -też piknie
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
andaluzja

Post autor: andaluzja »

Dzisiaj czekała mnie mila niespodzianka- przyszły Tatry :-)
sKoTi

Post autor: sKoTi »

wy tak poważnie z tym podniecaniem i ślinieniem się przed i w trakcie otrzymywania kwart. tatry - czy tylko ściemniacie??? bo nie wiem co mam myśleć... ;););)
Awatar użytkownika
Szarotka

sKoTi .....a myśl sobie co chcesz :P
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

No szlag by to.... wszyscy mają już Tatry, a do mnie jak zwykle dotrą z wielkim opóźnieniem i nie na ten adres co trzeba. Wybaczam jednak redaktorom, bo fajnie piszą, a dział kolportażu chyba jeszcze u nich nie powstał...
:]
Awatar użytkownika
Szarotka

Mariusz , jeśli to będzie dla Ciebie jakąś pociechą to.....północ także wciąż czeka na Taterki :D ....ale lada dzień...
Luki

Post autor: Luki »

No i niewytrzymałem,wsiadłem dziś w samochód i pojechałem do epiku po Tatry całe 30 km ...A teraz proszę mi nie przeszkadzać ,bo zabieram się do lektury :cwaniak: :P
Awatar użytkownika
Mariusz

Luki, ty farciarzu! Nie kupiłeś sobie prenumeraty, to teraz możesz czytać przed prenumeratorami. To jest właśnie wada subskrybowania gazet (lub czasopisma). Jak już się naczytasz, to wymyśl jakąś fajną traskę w Tatrach - w końcu gdzieś się musimy razem przejść (w tym roku jakoś się nie udało).
:)
Luki

Post autor: Luki »

Mariusz pisze: Jak już się naczytasz, to wymyśl jakąś fajną traskę w Tatrach - w końcu gdzieś się musimy razem przejść
Naturalnie, nawet już mam parę pomysłów na traskę...szkoda że w tym roku niewypaliło,ale i tak po całej orlej na Rochacze niedałbym rady :( ...no ale w przyszyłym roku to już musowo...musimy tylko się zgrać i hola w góry :)

ps...tak żeby ci troszeczkę osłodzić czekanie na "Tatry" to powiem ci tylko że super numer :cwaniak: :D
andaluzja

Post autor: andaluzja »

A ja od wczoraj spędzam czas w pociągach , z konieczności niestety i czytam sobie Taterki i dzięki temu czas mi szybko leci :-) Przyznam, ze są ciekawe artykuły :-)
Leszek

Post autor: Leszek »

Wczoraj kupiłem "Tatry" w empiku. Leżały sobie na półce i nikt nie zwracał na nie uwagi. Pierwszy raz mam to czasopismo. Bardzo ładnie wydane i są dwa artykuły Cywińskiego. To lubię.
Tasior

Post autor: Tasior »

Ja kupiłem w Empiku w Krakowie (byłem na wycieczce szkolnej). Gazetka bardzo fajna.
Awatar użytkownika
Mariusz

Jak tak dalej pójdzie, to ja zrezygnuję z prenumeraty "Tatr" i przerzucę się na EMPIKi. Bo do czego to podobne - wszyscy już kończą czytać, a do mnie ciągle nie dochodzi (i to się w zasadzie powtarza przy każdym kolejnym numerze). Co ciekawe - mam cynk że inni prenumeratorzy już dawno dostali kwartalnik...
:(

Well... Widocznie redakcja jest złosliwa... ;)
Awatar użytkownika
Mariusz

Wreszcie dotarł do mnie egzemplarz TATR. A wraz z nim reprint odezwy do górali z 1865 roku pt. "Upomnienie Zakopianów i wszystkich Podhalanów aby nie tępili świstaków i kóz". Mimo, że apel porusza istotne kwestie, to pisany jest niezwykle komicznym językiem - polecam!
:)
Awatar użytkownika
Kert

Post autor: Kert »

czy wraz z nowym numerem pierwsza osoba , która kupuje/dostaje nie może dać chociażby tytułów artykułów? ... recenzje może niewymagane acz określenie warto/nie warto przeczytać tez byłyby wskazane;)
(nie)codziennie fota z Tatr - www
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Cześć

Kupiłem ponad dwa tygodnie temu w Skalniku. Jednak jeszcze nie czytałem gdyż brakuje mi czasu. W związku z tym, obecny i poprzedni numer został wypożyczony naszej pływającej Koleżance ;-).

Ps. Do Rybki. Wywiad doniósł mi ;-), że dziś rano nastąpiło "bliskie spotkanie .... stopnia", z..... Wiolą. :-)

Czesław II
Awatar użytkownika
Szarotka

Tiaa, a ja ciągle jestem bez Taterek-dyskryminacja jakaś czy co?:(
Awatar użytkownika
Mariusz

Iwona - jesienny numer cudownie pachnie... :)
Oczywiście nie jesienią, tylko farbą drukarską! Szkoda, że tak marnie go sklejają, że pewnie zaraz mi się rozpadnie jak poprzedni.

Pamiętając o opieszałości rozsyłania kwartalnika (ty go jeszcze nie masz, ja dostałem dopiero parę dni temu), zastanawiam się, czy ma sens przedłużać prenumeratę. A kuszą nas do tego kuszą... przysłali nawet gotowy wypełniony druczek przelewu...
:D
Awatar użytkownika
Szarotka

Mariusz pisze:zastanawiam się, czy ma sens przedłużać prenumeratę
wiesz,sprawa wygląda tak,że Ty masz dostęp do empików w stolicy i możesz sobie kupić Taterki kiedy Ci się zamarzy,ja to najbliższy fachowy sklepik mam w Gdańsku-jakieś 100km,więc sam rozumiesz....skazana jestem na prenumeratę. :(
A'propos rozpadania się gazety....czytaj spokojniej i nie próbuj zaliczać Orlej za pomocą bidulki gazetki,bo jej grzbiet nie jest z granitu :P
ODPOWIEDZ