Mefi, a kiedy Ty bywasz na hawiarskiej??
Nie wiem czy wiesz, ale centrum rozrywkowe zmieniło siedzibę- teraz bawimy się na Luboniu Wlk.
Dałbyś znać jak będziesz;] można podreć ryja do gitary i księżyca razem.
Jeszcze was pomęczę. Czy jest jakaś konkretna godzina, kiedy rezerwacje w związkuz niestawieniem się sa odwoływane autoamtycznie? Coś czytałem o godz. 15 w Murowańcu ale nie pamiętam dokładnie...
piohal pisze:Jeszcze was pomęczę. Czy jest jakaś konkretna godzina, kiedy rezerwacje w związkuz niestawieniem się sa odwoływane autoamtycznie? Coś czytałem o godz. 15 w Murowańcu ale nie pamiętam dokładnie...
Zależy od schroniska. Bywa, że to 17, 18 - trzeba spytać. Jak do tej pory się nie zjawisz (albo nie przekonasz, ze jesteś już blisko) to z Twojego miejsca ktoś się bardzo ucieszy.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
piohal pisze:Jeszcze was pomęczę. Czy jest jakaś konkretna godzina, kiedy rezerwacje w związkuz niestawieniem się sa odwoływane autoamtycznie? Coś czytałem o godz. 15 w Murowańcu ale nie pamiętam dokładnie...
Zależy od schroniska. Bywa, że to 17, 18 - trzeba spytać. Jak do tej pory się nie zjawisz (albo nie przekonasz, ze jesteś już blisko) to z Twojego miejsca ktoś się bardzo ucieszy.
No to już wszystko jasne.
1/2 wrzesnia Chochołowska w 2-os.
2/3 września Ornak w 2-os.
3-5 września Murowaniec w 8-os.
5/6 września D5SP w 4-os.
6/7 września MOK w 6 os. za 47 PLN !!!! 14-os. proponowała za jakieś 40. Szok.
W Chochołowskiej i Ornaku luzu jeszcze jest dużo.
Teraz pora na zakupy i zaklinanie pogody
mefistofeles pisze:Twojego miejsca ktoś się bardzo ucieszy.
i To napewno
mefistofeles pisze:Zależy od schroniska. Bywa, że to 17, 18 - trzeba spytać. Jak do tej pory się nie zjawisz (albo nie przekonasz, ze jesteś już blisko)
ale o tej godzinie zazwyczaj jeszcz jest się na szlaku
ale o tej godzinie zazwyczaj jeszcz jest się na szlaku
Wiesz - mysle, ze jakbys zadzwonil ze szlaku i potwierdzil, ze dotrzesz do tej a tej godziny to przytrzymaja miejsce. Zreszta ja rzadko schodze ze szlku tak pozno - wole wyjsc wczesniej.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Niekoniecznie. Można wstać rano, wyjść w góry i dość długo podziwiać otaczające piękno. Godziny lecą i do schronu dochodzi się późno.
Ile razy tak miałam (ale z dotarciem na kwatere).
piohal pisze:1/2 wrzesnia Chochołowska w 2-os.
To Wam się szykują liczne wycieczki z wielkimi plecakami Ale przynajmniej porównacie sobie standardy.
Ja zazwyczaj staram się tak często nie przemieszczać - 3 do 4 dni w jednym schronisku. Wnieść wielki plecak z zapasami do schronu a w trasy z małym plecaczkiem
mefistofeles pisze:Wiesz - mysle, ze jakbys zadzwonil ze szlaku i potwierdzil, ze dotrzesz do tej a tej godziny to przytrzymaja miejsce. Zreszta ja rzadko schodze ze szlku tak pozno - wole wyjsc wczesniej.
no napewno ale np.w zachodnich troche problemy są z zasięgiem i nie zawsze można dać znać
piohal pisze:No to już wszystko jasne.
6/7 września MOK w 6 os. za 47 PLN
Właśnie. Bo wystarczy większa mgła, opad śniegu albo oblodzenie i cały ten misterny plan może się rypnąć... Czego oczywiście nie życzę
piohal pisze:1/2 wrzesnia Chochołowska w 2-os.
To Wam się szykują liczne wycieczki z wielkimi plecakami Ale przynajmniej porównacie sobie standardy.
Ja zazwyczaj staram się tak często nie przemieszczać - 3 do 4 dni w jednym schronisku. Wnieść wielki plecak z zapasami do schronu a w trasy z małym plecaczkiem
Ano tak to wykombinowaliśmy. Minusem tego jest ograniczony budżet na 2 plecaki...
piohal pisze:No to już wszystko jasne.
6/7 września MOK w 6 os. za 47 PLN
Właśnie. Bo wystarczy większa mgła, opad śniegu albo oblodzenie i cały ten misterny plan może się rypnąć... Czego oczywiście nie życzę
Na szczęście zaliczki płacę tylko w Murowańcu i w D5SP więc tam pójdziemy na pewno niezależnie od pogody.