noo widze że niezłych rzeczy moze się tu dowiedziećAgaar pisze:Tia, jak Ty szybko kojarzysz faktyKeczup pisze:coś się zmieniło i spotykasz się teraz z jakąś laską
zaręczyny w górach:)
wieczor22 pisze:noo widze że niezłych rzeczy moze się tu dowiedzieć
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
Mam propozycję - zaręczać się na forum. Wszystkie kłopoty znikają - nie trzeba wydawać kasy na jazdę do Zakopanego. Unika się ryzyka ujawnienia swych uczuć np. w Jaworzynce a tu panna jest fanką Boczania (o czym się nie wiedziało), mnóstwo świadków, co może być pożytecznym gdyby się pannie odwidziało itd. Tuszę nadzieję że Dyrekcja (Zarząd) forum pójdzie tak dalece na rękę użytkownikom, że wyodrębni specjalny pokój oraz urządzi specjalną galerię zdjęć zaręczynowych. 
Jestem gorszego sortu...
Gorzej. Napisałaś, że normalni faceci to wiedząweronika pisze:Ja bynajmniej nie mam z tym żadnego problemu i nie pisałam, że faceci powinni wiedzieć co myślimy
To Ci próbuje wytłumaczyć, że ci "normalni" to maleńki procent populacji - zapewne sami wróżbici i magowie
Natomiast tym "nienormalnym" trzeba wszystko wyłożyć jak kawę na ławę bo taka jest już ich nieskomplikowana natura
No ale jeśli partner/ka ci o tym powie. Bo na domyślność facetów nie ma za bardzo co liczyćweronika pisze:Po prostu uważam, że będąc z kimś w związku wie się pewne rzeczy i zna się upodobania partnera, m. in. właśnie to, jakie miejsca lubi nasza druga połowa.
Oszczędźmy sobie tych rzewnych telenoweliJanek pisze:Mam propozycję - zaręczać się na forum.
Ale dlaczego? Poza tym byłby to swoisty ranking - Zosi się już oświadczyło sześciu facetów a Marysi tylko cztery. No to Marysia zasuwa np. na Durny, zamieszcza relacje i od razu zdobywa trzech kolejnych fatygantów. No to Zosia (mamrocząc przez zęby - "ożesz ty taka owaka" pędzi na Jelenie Rogi (tj. pomyłka - Baranie Rogi) - i bach jest fatygant. Stan meczu 7:7, atmosfera podniecenia na forum rośnie a temperatura sięga stanu wrzenia, mnożą się kolejne wejścia czemu należy tylko przyklasnąć - dziewczyny poznają Tatry, a o to przecież chodzi - to czy jakąś ofertę skonsumują w sposób nazwijmy to urzędowy to jakby poboczna sprawa.tomek.l pisze:Oszczędźmy sobie tych rzewnych telenoweli happy
Jestem gorszego sortu...
Wielce prawdopodobne, wielce!tomek.l pisze:A nie przyszło Ci do głowy, że będzie odwrotnie?
Że to Marysia i Zosia będą sobie wygodnie siedziały przed monitorami i czytały te wypociny o wyczynach osobników, szczęśliwych posiadaczy chromosomów XY
Nie oszukujmy się. Tak zawsze było, jest i będzie
Jestem gorszego sortu...
- turysta z Kielc
-

Cokolwiek uczynisz - będziesz żałował!turysta z Kielc pisze:Iwona pisze:jak tak dalej pójdzie to nasz turysta z Kielc prędzej wstąpi do zakonu jak się oświadczy kobiecieto raczej mi nie grozi!
(odpowiedź mądrego rabina na pytanie młodzieńca czy ma się już żenić).
Wciąż aktualne!
Jestem gorszego sortu...
-
Gość
-
Gość