Wydzielone z 'Przedstaw się nam'
-
Aleksandra
-

Paweł - jaki ze mnie przełożony przestań mnie zawstydzać w tym fajnym F O R U M - poprost kolega z pracy i tyle a jak mi przez telefon Powiesz przez per pan -meridius pisze:nio, to jesteś moim przełożonym happy tylko pewnie na innej zmianie.
ja tam pracuje jako pomocnik maszynisty happy
wiem że to już nietycznie żyć mając już prawie 48 lat , ale wierz mi że nie czuję tego wieku.Zaczynałem tak jak Ty - na lokomotywie tyle tylko że na parowozie 315
potem elektrowóz , za sztygara tr , sieci i zasilania i tak zeszło te parę lat
Natomiast jak do służby wrócę ( napiszę Ci ) to przedzwoń z maszyny
kropek59 pisze:Powiesz przez per pan - happy to obiecuje , że czekan złamę a raki wyrzucę happy
ja zacząłem na TEM-2, jeżdziłem planowo od grudnia na 134, ale we wtorek na nocy padła nam sprężarka i stoi w kolejce do naprawykropek59 pisze:Zaczynałem tak jak Ty - na lokomotywie tyle tylko że na parowozie 315
jeszcze nic straconego Mariusz, rób kurs pomocnika i możesz zaczynać karierę na koleiCałe dziedziństwo marzyłem, żeby pracować na kolei. I w końcu nawet w kabinie marnego en57 nigdy się nie przejechałem...
meridius pisze:Ze Zbyszkiem Sz. jeżdżę, pewnie go znasz bo chłop długo robi na piaskowni.
ma jak mało kto
zresztą nie pamiętam , aby mu kiedykolwiek trzeba było posyłać pomoc
na jednym K O L E dojedzie - i to jest ważne będziesz w służbie pozdrów Go ode mnie - znamy się dobrze jeszcze z sieciowego
a skło ( żona) jego pracuje w JCA 1