Orla Perc na Majowke??
5? 
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
- diablak1223
-

- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
diablak1223 -
I właśnie dlatego powstał KTT - coby poczuć wspólnotę dusz oczekujących na przyzwoite okoliczności.
Może ktoś by zebrał listę klubową, co?
Według mnie to jest w kolejności zgłoszeń: Mundek, Izabela, Mefi, Agaar i Mariusz. Jeśli kogoś pominąłem, przepraszam - lista jest nadal otwarta!
Nie wiem kiedy pierwszy raz w tym roku będę w Tatrach - u mnie z tym to nigdy nie wiadomo, ale na pewno od 25 czerwca do 1-go lipca na Głodówce - http://turystyka.skibicki.pl/?id=51&month=&year=&a= termin już zaklepany.
Może ma ktoś ochotę tam zajrzeć?
Obiecuję, że od późnego wieczora aż do rana będę na miejscu. W dzień, to raczej gdzieś w górach...
O! To, to!tatry nie uciekna, zdecydowanie wole je w b. przyzwoitych okolicznosciach pogody
I właśnie dlatego powstał KTT - coby poczuć wspólnotę dusz oczekujących na przyzwoite okoliczności.
Według mnie to jest w kolejności zgłoszeń: Mundek, Izabela, Mefi, Agaar i Mariusz. Jeśli kogoś pominąłem, przepraszam - lista jest nadal otwarta!
Nie wiem kiedy pierwszy raz w tym roku będę w Tatrach - u mnie z tym to nigdy nie wiadomo, ale na pewno od 25 czerwca do 1-go lipca na Głodówce - http://turystyka.skibicki.pl/?id=51&month=&year=&a= termin już zaklepany.
Może ma ktoś ochotę tam zajrzeć?
Obiecuję, że od późnego wieczora aż do rana będę na miejscu. W dzień, to raczej gdzieś w górach...
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Mundek
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- diablak1223
-

Masz fajnie, że możesz tak spontanicznie wyjechać. Zazdroszczediablak1223 pisze:a ja wczoraj w nocy spakowalam plecak, sprawdzilam po raz ostatni prognoze i ... zostalam w domu.
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
Uwaga! Zaraz zacznie się zbieranie klubowych składek!Zygmunt Skibicki pisze: I właśnie dlatego powstał KTT - coby poczuć wspólnotę dusz oczekujących na przyzwoite okoliczności.
Oczywiście "na cele statutowe"
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
MiG -
Jasne, że tak!
Wpisowe - dwa uśmiechy -
,
Składka tygodniowa - jeden uśmiech -
,
Opłata wstępna przy każdym spotkaniu - jeden uśmiech -
,
Obowiązek witania się gestem organizacyjnym "prawy kciuk w górę!"
Mundur organizacyjny - "pysk roześmiany od ucha do ucha" -
,
Opłata przy rozstaniach - "oba kciuki w górę!"
Opłaty przyjmuje skarbnik za pokwitowaniem.
Pokwitowanie według formuły "OG" - odwzajemnienie gestu!
Skarbnikiem jest każdy Członek KTT.
Zebrane składki podlegają osobistemu wykorzystaniu przez skarbnika do celów uznanych przez niego za słuszne. Każdy taki cel jest celem statutowym!
Członek po uporczywym stronieniu od powyższych opłat będzie skreślany z listy Członków Zwyczajnych i wpisywany na listę Członków Nienadzwyczajnych.
Członek Nienadzwyczajny jest obowiązany do wnoszenia podwójnych opłat w stosunku do powyższego wykazu. Po dwutygodniowym wywiązywaniu się z podwójnych składek Członek Nienadzwyczajny może na wniosek Członka Zwyczajnego zostać wpisany na listę Członków Zwyczajnych.
Członek Zwyczajny dobrowolnie dokonujący wpłat składek w podwójnej wysokości na wniosek dwóch innych Członków Zwyczajnych lub jednego Członka Założyciela może zostać wpisany na listę Członków Nadzwyczajnych.
Członkowie Nadzwyczajni stanowią Panteon KTT, który ma jeden obowiązek - promieniować szczęściem niezależnie od panującej pogody i odległości dzielącej ich od Tatr.
Aktualna lista Członków Zwyczajnych (Założycieli) KTT: Mundek, Izabela, Mefi, Agaar, Mariusz i Diablak1223 - Trójca Dziewczyn Założycielek (Izabela, Agaar i Diablak 1223) stanowią zalążek Panteonu KTT... z urzędu!
No i jak się Wam to podoba?
Uwaga! Zaraz zacznie się zbieranie klubowych składek!
Oczywiście "na cele statutowe"
Jasne, że tak!
Wpisowe - dwa uśmiechy -
Składka tygodniowa - jeden uśmiech -
Opłata wstępna przy każdym spotkaniu - jeden uśmiech -
Obowiązek witania się gestem organizacyjnym "prawy kciuk w górę!"
Mundur organizacyjny - "pysk roześmiany od ucha do ucha" -
Opłata przy rozstaniach - "oba kciuki w górę!"
Opłaty przyjmuje skarbnik za pokwitowaniem.
Pokwitowanie według formuły "OG" - odwzajemnienie gestu!
Skarbnikiem jest każdy Członek KTT.
Zebrane składki podlegają osobistemu wykorzystaniu przez skarbnika do celów uznanych przez niego za słuszne. Każdy taki cel jest celem statutowym!
Członek po uporczywym stronieniu od powyższych opłat będzie skreślany z listy Członków Zwyczajnych i wpisywany na listę Członków Nienadzwyczajnych.
Członek Nienadzwyczajny jest obowiązany do wnoszenia podwójnych opłat w stosunku do powyższego wykazu. Po dwutygodniowym wywiązywaniu się z podwójnych składek Członek Nienadzwyczajny może na wniosek Członka Zwyczajnego zostać wpisany na listę Członków Zwyczajnych.
Członek Zwyczajny dobrowolnie dokonujący wpłat składek w podwójnej wysokości na wniosek dwóch innych Członków Zwyczajnych lub jednego Członka Założyciela może zostać wpisany na listę Członków Nadzwyczajnych.
Członkowie Nadzwyczajni stanowią Panteon KTT, który ma jeden obowiązek - promieniować szczęściem niezależnie od panującej pogody i odległości dzielącej ich od Tatr.
Aktualna lista Członków Zwyczajnych (Założycieli) KTT: Mundek, Izabela, Mefi, Agaar, Mariusz i Diablak1223 - Trójca Dziewczyn Założycielek (Izabela, Agaar i Diablak 1223) stanowią zalążek Panteonu KTT... z urzędu!
No i jak się Wam to podoba?
Ostatnio zmieniony sob 03 mar, 2007 przez Zygmunt Skibicki, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
Mundek
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Mefi -
Członkowie Nienadzwyczajni tracą prawo do prowadzenia kantorów - wszystkie zgromadzone przez nich uśmiechy podlegają automatycznej denominacji do wartości "zero" - uśmiechy i gesty organizacyjne skierowane pod ich adresem są już nic nie warte.
Kantor wymiany prowadzi każdy Członek Zwyczajny i Nadzwyczajny na własny rachunek i... ryzyko.ile łaciatych równa się jeden uśmiech?
Członkowie Nienadzwyczajni tracą prawo do prowadzenia kantorów - wszystkie zgromadzone przez nich uśmiechy podlegają automatycznej denominacji do wartości "zero" - uśmiechy i gesty organizacyjne skierowane pod ich adresem są już nic nie warte.
Ostatnio zmieniony sob 03 mar, 2007 przez Zygmunt Skibicki, łącznie zmieniany 1 raz.
Mundek
Mundek
Mundek, ale to trochę takie wysiłkowe z tą gotowością do uśmiechów. Ale będzie jakiś dyżurujący pocieszyciel, gdy będę w tęsknocie, bo to Towarzystwo Tęsknot Tatrzańskich przecie, a nie TGUT(Towarzystwo Gotowego Uśmiechu Tatrzańskiego). I niech te uśmiechy będą dowolne, bo jak się będę do Ciebie chciała uśmiechnąć ponadstatutowo, to co, przewinienie?
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Izabela -
Dyżurnych Pocieszycieli stanowi Panteon KTT - chcesz mieć tam chłopa, to sobie go "wciągnij" sama - nie będę się opierał!
Uśmiechy ponadstatutowe są podwójnej wartości nawet gdy są przesyłane nie na priv! Te na priv są wartości poczwórnej.
Uśmiech wymagający wysiłku jest wart połowę uśmiechu spontanicznego.
Dyżurnych Pocieszycieli stanowi Panteon KTT - chcesz mieć tam chłopa, to sobie go "wciągnij" sama - nie będę się opierał!
Uśmiechy ponadstatutowe są podwójnej wartości nawet gdy są przesyłane nie na priv! Te na priv są wartości poczwórnej.
Uśmiech wymagający wysiłku jest wart połowę uśmiechu spontanicznego.
Mundek
Mundek
No chyba nie z z powodu Małysza. To było do przewidzenia więc nie może szokować.tomtom pisze:ale od rana jestem w takim szoku, ze wcale mi nie jest smętno na duszy...
PS.
Odnośnie tego KTT - z regulaminu wynikają same obowiązki - a gdzie prawa? Np. do wysłuchiwania wykładów z lansologii teoretycznej oraz stosowanej. Ale mimo to możecie wpisać na listę. No chyba, że już zamknięta.
Jestem gorszego sortu...
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Izabela -
Stanowisz jedną trzecią Panteonu i do Waszych jedynych obowiązków należy Promieniowanie Szczęściem. Jeśli Wam czegoś do tego potrzeba, to wzywajcie pomocy. I tylko mój akces zgłaszałem. Nic więcej!
Chłop do rzeczy ma zawsze dużo...co ma tu /-/ "chłop" do rzeczy.
Stanowisz jedną trzecią Panteonu i do Waszych jedynych obowiązków należy Promieniowanie Szczęściem. Jeśli Wam czegoś do tego potrzeba, to wzywajcie pomocy. I tylko mój akces zgłaszałem. Nic więcej!
Mundek
Mundek
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Janek -
Zatem: Mundek, Izabela, Mefi, Agaar, Mariusz, Diablak1223 i Janek <ok>
Ona jest zawsze otwarta - z założenia.No chyba, że już zamknięta.
Zatem: Mundek, Izabela, Mefi, Agaar, Mariusz, Diablak1223 i Janek <ok>
Ze zrzędologii, to raczej... nie za bardzo, ale wszystko zależy, jak to by było robione....do wysłuchiwania wykładów z lansologii teoretycznej oraz stosowanej.
Mundek
Mundek