Najgroźniejszy szczyt!

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
Łukasz t

Post autor: Łukasz t »

Wielce poważny użytkowniku Bartek - tylko Beskid :O :O :O . Zawsze mnie przeraża. On i upiory , które tam krążą. Idź tam i palnij się główką w skałke.
Jula

Post autor: Jula »

Łukasz t pisze:Wielce poważny użytkowniku Bartek - tylko Beskid :O :O :O . Zawsze mnie przeraża. On i upiory , które tam krążą. Idź tam i palnij się główką w skałke.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
picia

Kontakt:

Post autor: picia »

Ja niewiem jaki szczyt jest najgroźniejszy bo byułem tylkow Tatrach i Pieninach.Według mnie w Tatrach są Granaty i Kozie wyglądaja na straszne ale takie niesą
Zapraszam na:
http://www.goryzhpfoto.fora.pl/
----
Pozdrowienia dla wszystkich znajomych i nieznajomych!!!
Marecki25

Post autor: Marecki25 »

Granaty bo moga wybuchnac, a Kozie bo kopnac!!!!
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

za to najbezpieczniej na Kościelcu i na Mnichu (i to bez grzechu nawet)

A najniebezpiczniejszy szczyt (właściwie kulminacja) to Gówniak 1617 - w masywie Babiej Góry.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Marecki25

A niektorym mozna by polecic Durny ;)
Awatar użytkownika
dagomar

Kontakt:

Post autor: dagomar »

no dobrze ,skoro mówimy teraz poważnie poważnie ,to za najniebezpieczniejsze w Tatrach można uważać Smoczy Szczyt ,Diką Turnię ,Dziurawą Turniczkę,Jeżową Kopę,od półtora roku Kaczy ,a teraz w dobie agentów również Czerwonego Mnicha
Marecki25

Kaczy to na bank :)) :)) :))
Awatar użytkownika
Keczup

Post autor: Keczup »

Hehe, przypomniało mi się jak to w zeszłym roku kolega, raczej nie górołaz, wraz z żoną i małym synkiem poszedł na spacer nad Morskie Oko. Gdy mały Karolek zapytał się tatusia "co to za góra" wskazując na Mnicha, tatuś, aby się wykazać powiedział: "to Jabłkowy Szczyt synku" :)
magic

Post autor: magic »

Keczup pisze:Gdy mały Karolek zapytał się tatusia "co to za góra" wskazując na Mnicha, tatuś, aby się wykazać powiedział: "to Jabłkowy Szczyt synku"
Ja mam jeszcze lepsze: Będąc na Baraniej Górze (Beskid Śląski) podsłuchałam jednego gościa, który opowiadał swoim znajomym "że tam o to widzą trzytysięczniki" :D :D :D
MK

Ostry w Płaczliwy

Post autor: MK »

Pewien gość z Babich Dołów błądził w kieretynach Babich Nóg orząc Ornak po Dziurawą Przełęcz zaś mu Ostry w Płaczliwy zmógł.
Tadeusz Łaukajtys

Re: Najgroźniejszy szczyt!

Post autor: Tadeusz Łaukajtys »

bartek11 pisze:Jak uważacie, jaki szczyt w Tatrach jest szczytem najbardziej niebezpiecznym, szczytem, który jest ciężki do zdobycia... Proszę napiszcie
Wydzmy z roli supermenow. Moze wspinamy sie dla trudności? Moze dla niebezpieczeństwa? Ogłoś ankietę. Ja jestem za pierwszym! Klaus
Tadeusz Łaukajtys

Post autor: Tadeusz Łaukajtys »

Tadeusz Łaukajtys pisze:
bartek11 pisze:Jak uważacie, jaki szczyt w Tatrach jest szczytem najbardziej niebezpiecznym, szczytem, który jest ciężki do zdobycia... Proszę napiszcie
Wydzmy z roli supermenow. Moze wspinamy sie dla trudności? Moze dla niebezpieczeństwa? Ogłoś ankietę. Ja jestem za pierwszym! Klaus
Przestanmy strugać supermenow, Może wspinamy się dla trudności? A może dla niebezpieczeństwa? Ogłoś ankiete. Ja jestem za pierwszym Tadeusz Łaukajtys
Awatar użytkownika
dagomar

Kontakt:

Post autor: dagomar »

po pierwsze kocham w Tatrach być ,a po drugie nie znoszę mieć czegoś nad głową i nie wejść ,gdy wejść można. Nigdy nie "ulękłem" się trudności i uciążliwości ocenianych przeze mnie ,jako statystycznie bezpieczne ,parę razy wycofywałem się ,gdy mi kazał wewnętrzny głos ,choć przesądny nie jestem zupełnie.
Nie szukam ,czy w górach ,czy poza nimi ,niebezpieczeństwa ,choć rzeczywiście szukam emocji ,pędu ,wysiłku ,sprawdzenia siebie.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Nie szukam ,czy w górach ,czy poza nimi ,niebezpieczeństwa ,choć rzeczywiście szukam emocji ,pędu ,wysiłku ,sprawdzenia siebie.
- i o to chodzi, i o to chodzi...
Awatar użytkownika
milan

Kontakt:

Post autor: milan »

skąd ja to znam...hm????
ODPOWIEDZ