moja stronka o Polskich Tatrach Wysokich

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tatromaniaczka

moja stronka o Polskich Tatrach Wysokich

Post autor: tatromaniaczka »

hej:) dawno mnie tu nie bylo:( ale wiadomo -obowiazki:( miło mi jest powiadomic że wreszcie ukonczylam moja stronkę o Polskich Tatrach Wysokich jej adres to www.polskietatrywysokie.mojastrona.biz bedzie mi bardzo milo jesli wejdziecie i napiszecie mi na forum lub mailem co o niej myslicie:) tylko proszke o troszke wyrozumialosci bo nie znam sie tak bardzo na kompach i jest to moja 1 stronka na stronce sa m in opisy szlakow-bede sie cieszyc jak przecztacie i ocenicie-bo w koncu nie wszystkie szlaki zwiedzilam i to nie bylo latwe ale mam nadzieje ze wam sie spodoba:) aha i jest jeszcze malutkie ale-nie ma zadnych zdjec bo niestety nie chcialy sie dodawac pozdrawiam wszystkich i zapraszam
Awatar użytkownika
horolezec

Kontakt:

Post autor: horolezec »

Gratuluje stronki! Sam nie mam nigdy na tyle zapału, żeby dokończyć swoją...Jesli mogę coś poradzić to jedna postaraj się dodać te zdjęcia, gdyż 80% internautów szukających czegoś o tatrach będzie szukać zdjęć na takiej stronie jak Twoja.
Awatar użytkownika
czambas

Post autor: czambas »

Witam. To miło gdy czyta się jak młode dziewczyny zakochują się w tatrach, jak ja byłem trochę młodszy to moje rówieśnice wolały nadmorskie bary i przypalone... ryby:D A po górach trzeba było samemu chodzic. Więc raduje się serce, że są jeszcze młodzi ludzie kochający góry. Stronka ze zdjęciami będzie jeszcze lepsza niż jest, życzę więc powodzenia, witam i pozdrawiam
Awatar użytkownika
tatromaniaczka

Dziekuje Wam za mile slowa :) czambas-milo mi że tak mowisz:) a Tatry juz kocham prawie 4 lata :) horolezec-postaram sie cos wykombinowac z tymi fotkami :) Moze juz na oddzielnej stronie bo mam ograniczenie nac liczbe podstron :D
angel

Post autor: angel »

Świetna stronka! :) Na pewno skorzystam z informacji o schroniskach pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
bartek11

Post autor: bartek11 »

Strona bardzo ładna, tylko (jak już pisali poprzednicy) zamieść więcej zdjęć. Chętnie będe na nią wchodził i polecę ją innym :D
Bartek
magic

Post autor: magic »

Nie no super, podziwiam i gratuluję. Sama myślę już od dłuższego czasu o założeniu swojej stronki ale raczej głównie ze zdjęciami. Mam parę pytań do ciebie: Żeby zrobić taką prostą stronkę trzeba mieć jakieś specjalne zdolności informatyczne? Jakieś doświadczenie w grafice komputerowej? Jak sobie z tym poradziłaś? Czy wystarczy kupić sobie jakąś książkę w stylu "Krok po kroku - tworzenie stron internetowych" i mieć dużo cierpliwości? :think:
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

magic pisze:Żeby zrobić taką prostą stronkę trzeba mieć jakieś specjalne zdolności informatyczne? Jakieś doświadczenie w grafice komputerowej?
Nie. Ja nie mam żadnego doświadczenia, a zrobiłam stronkę taką http://szczyty.private.pl

Korzystałam z różnych stron np.
http://www.kurshtml.boo.pl/
http://kursy.skryptoteka.pl/kurs.php?kurs=html&strona=1
i wiele, wiele innych.
magic pisze:mieć dużo cierpliwości?
Oj tak, trzeba mieć przede wszystkim dużo czasu i cierpliwości, ale wszystko do zrobienia.

Życzę powodzenia!
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
Awatar użytkownika
tatromaniaczka

magic-ja sie kompletnie nie znam na komputerach ale po krotkim tlumaczeniu pojelam :D rzeczywiscie trzeba miec czas i to sporo a co do cierpliwosci....to tez mam nawet na to przyklad - jak pisalam rozdzial szlaki graniowe opisalam wszystkie szlaki na raz i sie nie zapisalo :( i musialam pisac 2 raz :) ale jesli chchcesz zalozyc swoja stronke to polecam :)
ODPOWIEDZ