Tylko dla kobiet :)
Kiedyś ktoś mądry powiedział:
"Poznawanie kobiety jest podobne do zdobywania góry. Niekiedy nawet człowiek nie wie, że stoi juz na szczycie, a czasami idąc spada w przepaść, bo jest za słaby, nieprzygotowany.... Szczęsliwi ci którzy zdobyli Koronę Świata..."
...chyba coś w tym jest, prawda Panowie? :gwizd:
"Poznawanie kobiety jest podobne do zdobywania góry. Niekiedy nawet człowiek nie wie, że stoi juz na szczycie, a czasami idąc spada w przepaść, bo jest za słaby, nieprzygotowany.... Szczęsliwi ci którzy zdobyli Koronę Świata..."
...chyba coś w tym jest, prawda Panowie? :gwizd:
Kaśka pisze:
Kiedyś ktoś mądry powiedział:
z tego wychodzi, że to zdobywanie odbywa się w cholernej mgle..... bo Wy, Kobiety, przy całym szacunku dla waszej płci, nie macie w sobie za grosz praktycznego myślenia..... Ale to chyba nie Wasza wina...i tak Was kochamy, prawda chłopaki?
Hogarth...jakmożesz mówić , ze kobiety nie potrafią praktycznie myśleć ?
) Poszedłeś kiedyś kupić sobie torebkę, wróciłeś z torebka, butami, bluzeczką, apaszką, spodniami i jeszcze wytłumaczyłeś swojej drugiej połówce, ze wszystkie te rzeczy są Ci niezbędne i praktycznie bez nich się nie obejdziesz ?
)))
pozdrawiam
pozdrawiam
Witajcie , ale się rozpisaliście...
@Skoti to ,że macie "prostszy" umysł w ogóle nie miało zabrzmieć pejoratywnie !!!! ja tę cechę w WAS - Mężczyznach podziwiam, a dodatkowo dodam , że dzięki temu, że właśnie tak jesteście skonstuowani, to w sytuacjach kryzysowych uspakajacie "babską histerię"!!!!!!
Seba dzięki za uznanie
A z lektur jak już jesteśmy przy " kobieco - męskich" tematów to polecam książkę, (oprócz tej, którą proponowała Iwona ) " Wojna plemników" - głowna teza postawiona tam to " mężczyzna dąży do jak największej ilości pokryć, a kobieta szuka jak najlepszego reproduktora" Ciekawi mnie co o tym sądzicie ? Ufam, że na forum są dorośli i nikogo nie uraziłam tym zdaniem
Dziś wyjeżdzam, więc pewnie nie dam rady przygladać się dyskusji, aczkolwiek w przyszłym tygodniu będę miała dostęp do netu.
Pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko, choć u mnie za oknem jakoś mroźno.