By mieć je bliżej siebie...

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

mnich2 pisze:a nawet goralke sobie przygruchal
no ba :D

Ogolnie spoko....w piatek jade sobie do domku na swieta a juz w 2-gi dzien swiat do pracy :(

Dzieki wielkie za zyczenia urodzinkowe :D:D:D

Dla narciarzy - snieg dalej nie spadl, ale od 3 dni sniezą stoki, wiec jezdzic pewnie bedzie jak...

co do ruchu na razie nie ma takowego wogle...mimo braku sniegu wczoraj podczas wycieczki na sarnia skale nie spotkalismy ani jednej zywej duszy....poza czyms halasujacym w krzakach ;)

Co do dopytywań o góralką :P mati odpowiedzial.....juz nie szukam :D:D:D:D

Napisalbym cosik wiecej, ale konczy mi sie czas wykupiony w kafejce :P Najpozniej w sobote bede w toruniu, to posiedze dluzej na forum :D:D

Trzymajcie sie wszyscy....

P.S. Dzisiaj Tatry z zakopca wygladają wyjatkowo świetnie.....lookajcie na kamerki :D:D:D
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
mnich2

Post autor: mnich2 »

nono olav ty ktory ciezkie pieniadze na wczasach zarabiasz nie masz na [przedluzenie czasu w kafejce |??????? ;p a tak serio to gasiennica vel harry przyjezdza z toba|?
....bo chyba maline trza poprawic a tak w ogole cepie, bucu sakramencki jak ci leci ty ty ty lysolu jeden brakuje mi ciebie nie ma kogo obrazac buuu;(
Zgredek

Post autor: Zgredek »

I se panoćki pogadały.... A niech ich tam... Dawno się nie widzieli.... :P
Aleksandra

Post autor: Aleksandra »

Nie szukasz już góralki? No to się pochwal :D
mnich2

Post autor: mnich2 »

Zgredek pisze:I se panoćki pogadały.... A niech ich tam... Dawno się nie widzieli.... :P

...a ty jeden bucu ,capie sakramencki co sie wcinasz miedzy vodke a zakoske bo jak mnie kruca fuks cos strzeli jak z chalupy na pole wyciagne to baaaaa... heheh pozdr dobrze ze sie w koncu odezwales zgred bo juz myslalem ze ci gorzej i nie masz sily obsluzyc tego swojego kombajnu :P
Awatar użytkownika
Olav

Olusia pisze:No to się pochwal
To sie chwale :D:D mam goralke taka jedna Gąsienice :D:D
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Awatar użytkownika
horolezec

Kontakt:

Post autor: horolezec »

Olav pisze:mam goralke taka jedna Gąsienice
No i co? Góralki dziewczyny jak inne czy raczej potrzeba specjalnej instrukcji obsługi? :))
Awatar użytkownika
Olav

No...goralki takie szaleńczo radosne :D:D A Paulinka mi podpowiada, że do tego zamotane...
Moje Tatry
Zgredek

Post autor: Zgredek »

mnich2 pisze:miedzy vodke a zakoske bo jak mnie kruca fuks cos strzeli jak z chalupy na pole wyciagne to baaaaa...
Primo: naucz się pisać porządnie po polskiemu.... A z tym polem to ty uważaj juz raz ci obiłem główkę, aż się Andrzejek zapieklił......
Awatar użytkownika
horolezec

Kontakt:

Olav pisze:No...goralki takie szaleńczo radosne happyhappy A Paulinka mi podpowiada, że do tego zamotane...
Jak już się wreszcie przeniosę na południe to chyba też jednak w góry......No bo skoro takie radosne to aż się człowiekowi chce je poznać :D
Aleksandra

Hihi... To Zgredek i Olav już w Toruniu?? A przywieźliście śnieg?? Ja mam nadzieję, bo jak nie... :P
Awatar użytkownika
Olav

Nie przywiozlem, bo nikt nie pytal...a ja w toruniu tylko na chwilke :( W poniedzialek wieczorem w pociag, bo we wtorek do pracy...no i jeszcze sie moja goralka steskni zabardzo, bo biedna sama w domq jak ja wyjechalem :(:(:(
Moje Tatry
Awatar użytkownika
ketjow

Post autor: ketjow »

Przyznaj sie szczerze, że wracasz tak szybko bo sie boisz iż w czasie Twojej nieobecności wpadnie do Zakopanego horolezec i Ci ją zgarnie z pod nosa. :D

a nie chciałeś jej przywieść do Torunia aby pokazać jej jak Święta spędzają krzyżacy?

a na poważnie to witaj ponownie w Toruniu. stęskniłes się torchę za piernikami?
Awatar użytkownika
horolezec

Kontakt:

ketjow pisze:wracasz tak szybko bo sie boisz iż w czasie Twojej nieobecności wpadnie do Zakopanego horolezec i Ci ją zgarnie z pod nosa.
Gdzieżbym śmiał :D Jeśli już to wykorzystam Olava znajomości, żeby sobie kogoś znaleźć...Tak więc Olav pamiętaj - no wiosne szykuj kandydatki ;)
Obrazek
Tak że sprawdź wstępnie czy się taki typ tam widzi góralkom :))
Awatar użytkownika
Olav

Byl pomysl, zeby przyjechala ze mna, ale jednak spedza swieta w domq....

...za piernikowem troszke sie sytesknilem, ale nie masakrycznie jeszcze...

...a jakaś goralka mysle sie znajdzie :D:D W koncu pelno ich w zakopanem i w okolicach :D
Moje Tatry
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

Olav pisze:W koncu pelno ich w zakopanem i w okolicach
Nie bądź taki do przodu :P
A poważnie to witaj :)
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
Awatar użytkownika
cyganeria

Post autor: cyganeria »

Horolezec.. taką typową góralka to ja raczej nie jestem niestety, ale patrząc tak na tą twoja fotkę to tak sobie myślę że ty nawet niczego sobie jesteś :D

oczywiście nie żebym się podlizywała :D
(...) Ku przełęczom, Ku wierchom, Ku graniom...
Ja za nią... (...)
Aleksandra

gosieńka pisze:ale patrząc tak na tą twoja fotkę to tak sobie myślę że ty nawet niczego sobie jesteś :D
Gośka co ty :P To zdjęcie pewnie zgrał z jakiegoś czasopisma dla kobiet z górami w tle :P
Awatar użytkownika
horolezec

Kontakt:

Olusia pisze:gosieńka napisał(a):
ale patrząc tak na tą twoja fotkę to tak sobie myślę że ty nawet niczego sobie jesteś happy

Gośka co ty razz To zdjęcie pewnie zgrał z jakiegoś czasopisma dla kobiet z górami w tle
Ohhh, czuję się zawstydzony :) A z czasopisma nie wyciąłem :P
Awatar użytkownika
Olav

Hehe, a u mnie ciągle dziwnie płasko za oknem...tęsknię za górami, ale bylem już na dworcu i jutro o godz 19 z groszami rozsiądę się wygodnie w wagoniku 1 klasy pociagu bezpośredniego do zakopca :D
Moje Tatry
ODPOWIEDZ