Przyjaciele TOPR i pan WC

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz

Przyjaciele TOPR i pan WC

Post autor: Mariusz »

Dawno już nie odwiedzałem stronki topr.com.pl i rzeczywiście zgodnie z informacjami Any jest tam forum dyskusyjne. Czasem ciekawe rzeczy można wyczytać. Ale ja nie o tym... :)
Chodzi mi o dział "Pytania do WC" - kiedyś lubiłem to czytać, ale ilekroć do tych pytań wracam i czytam nowe, mam coraz większe wrażenie, że pan C. jest traktowany jak Najwyższa Wyrocznia albo surowy ojciec (Bóg?). Ludzie zadają nieśmiałe pytania i z masochistyczną lubością chwalą krótkie, lakoniczne i czasem wprost niegrzeczne odpowiedzi W.C.
Oczywiście wiem, że człowiek zna się na Tatrach jak mało kto, ale co innych obchodzi, jakiej słucha muzyki albo co sądzi o seksie?
Irytuje mnie to trochę...

Tu pewnie odezwie się pani Ana, która WC chyba lubi i zna osobiście.
ana

Post autor: ana »

:?

nie jestem kompetentna.
aska

Post autor: aska »

jednych obchodzi okolica Bobrowca innych okolica rozporka pana W.C.
co zas do samych 'czcicieli' panow z TOPR-u: tez nie moge sie oprzec wrazeniu, ze sa traktowani przez niektore osoby na rowni bogu, a przeciez sa ludzmi, tak jak my, czasem tylko zastanawiam sie skad sie to bierze?...
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Tak czy inaczej panu Cywińskiemu należy się szacunek ze względu na wiek oraz na to co robi. A robi bardzo szczegółowe opisy topograficzne fragmentów włącznie z wymyślaniem własnych nazw dla nienazwanych jeszcze skałek. :)

Więcej można poczytać tu:
http://www.topr.com.pl/topr_cywinski.asp
ODPOWIEDZ