upss...znaczy...jednak te Gliwice nie są po właściwej stronie Sosnowca... Głowa do góry AdiK....w sumie nie bycie Ślązakiem to nie grzech...ale...wstyd i owszem
dr kidler pisze:Spokojnie, Iw. Gliwice są jak najbardziej z tej właściwej strony.
Iw, jak się zobaczymy na tym obiecanym grill-u to Ci zrobię dłuższy wykład z geografii i historii Śląska a na razie proszę mi nie mylić Śląska z Zagłąbiem znaczy się z Zagłębiem...
Ostatnio zmieniony czw 03 sie, 2006 przez AdiK, łącznie zmieniany 1 raz.
AdiK pisze:to Ci zrobię dłuższy wykład z geografii i historii Śląska
superrr Teraz to ja już nie usiedzę na miejscu z niecierpliwości ...czekając na tego grila Relacji z Alp chyba też nie dam rady napisać .. taka jestem rozproszona tym pomysłem Pamiętaj,że obiecałeś mi Izkę zabrać
Szyba? Samochód? Kolejka?
W każdym razie to profanacja żeby Matterhorn robić zza szyby
Zatrzymać się, wyskoczyć z pociągu, wybić szybę a zrobić dobre zdjęcie
Iwona pisze:może Matta już pleśń bierze i czas,żeby jacyś ekstremaliści go odświeżyli?
On się sam odświeża bo dość kruchy jest Czemu zaraz ekstremaliści? Nie ekstremaliści też tam włażą
tomek.l pisze:W każdym razie to profanacja żeby Matterhorn robić zza szyby
iiii tam....dobrze wylansowana góra i tyle
tomek.l pisze:Nie ekstremaliści też tam włażą
a potem czytamy o nich w górskich magazynach w artykułach pt "Obyś nie spotkał Polaków"
...a poważnie..ta ściana budzi respekt,zwłaszcza jak jest się "u stóp" i trza nieźle zadzierać głowę