http://www.flurl.com/item/Police_chases_a_bike_f_2108/
Rowerowe pogaduszki
Po górach na rowerze.
Fajna akcja, fajny filmik (choć obraz trochę nieostry).
http://sport.videogalaxy.tv/videos/view/812.html
Fajna akcja, fajny filmik (choć obraz trochę nieostry).
http://sport.videogalaxy.tv/videos/view/812.html
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Wczoraj na spotkaniu forumowym rozmawialiśmy trochę na temat bezpieczeństwa jazdy na rowerze. Mam takie pytanie w sprawie kamizelki odblaskowej -
Jak się ma sprawa z jej oddychalnością? Dobrze się w niej jedzie w ciepły dzień?
Jak się ma sprawa z jej oddychalnością? Dobrze się w niej jedzie w ciepły dzień?
"Chwalić możnych tego świata za cechy, których nie posiadają, to tyle co drwić z nich bezkarnie"
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ja nie narzekam. Moja jest na tyle luźna, że praktycznie nie dotyka ciała. A jak jest spory upał można ją założyć na gołe ciało - dużo lepsze to niż jazda 'topless'.Hannibal pisze:Mam takie pytanie w sprawie kamizelki odblaskowej -
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
zwykły poliester, czy coś bardziej wyszukanego?mefistofeles pisze: (...) Ja nie narzekam. Moja jest na tyle luźna, że praktycznie nie dotyka ciała. A jak jest spory upał można ją założyć na gołe ciało - dużo lepsze to niż jazda 'topless'.
"Chwalić możnych tego świata za cechy, których nie posiadają, to tyle co drwić z nich bezkarnie"
- mefistofeles
-

- Kontakt:
zacząć to przecież można z Siekierkowskiego - w sumie każdy ma względnie niedaleko; pytanie tylko, gdzie jechać i jak daleko
Alan, Ty to pewnie dobrze znasz Mazowiecki Park Krajobrazowy i tamte rejony. Można by tam uderzyć, tylko jakie tam są warunki do jazdy? Bo niektórzy mają krosowe rowery.
Alan, Ty to pewnie dobrze znasz Mazowiecki Park Krajobrazowy i tamte rejony. Można by tam uderzyć, tylko jakie tam są warunki do jazdy? Bo niektórzy mają krosowe rowery.
Zapraszam w Bieszczady, Góry Sanocko-Turczańskie i na Pogórze Przemyskie. Mamy grubo ponad tysiąc km dobrze wytyczonych szlaków rowerowych. Każdy coś dla siebie znajdzie. Jak znudzą Wam sie nasze trasy to zawsze można skorzystać z transgranicznego Zielonego Roweru i udać się na Słowację. Być może niedługo także na Ukrainę. Rozmowy z partnerami ukraińskimi już od dawna trwają.
Większość tras jest stosunkowo łatwych. Na niektórych można wykorzystać tylko rower górski. Wrażenia przewspaniałe, przygody niesamowite. Pewnego razu o mały włos, a wjechałabym w waderę ze szczeniakami.
Większość tras jest stosunkowo łatwych. Na niektórych można wykorzystać tylko rower górski. Wrażenia przewspaniałe, przygody niesamowite. Pewnego razu o mały włos, a wjechałabym w waderę ze szczeniakami.
rzeczywiscie Mazowiecki Park Krajobrazowy w duzej mierze nadaje sie jako teren nawet na dluzszy wypad i sa sciezki, gdzie kazdym rowerem przejedziesz
i to jest dobry pomysl
ale chodzi mi tez po glowie taka trasa, ktora Mariusz robil ostatnio - walem wzdluz Wisly - w sumie to ja jak najbardziej moge cos zaproponowac, ale...
w przyszlym tygodniu - mam nadzieje, ze wasze checi do tego czasu nie ostygna
jutro wyjezdzam w gory - wiec ten tydzien mi odpada
i to jest dobry pomysl
ale chodzi mi tez po glowie taka trasa, ktora Mariusz robil ostatnio - walem wzdluz Wisly - w sumie to ja jak najbardziej moge cos zaproponowac, ale...
w przyszlym tygodniu - mam nadzieje, ze wasze checi do tego czasu nie ostygna
jutro wyjezdzam w gory - wiec ten tydzien mi odpada
a to jest bardzo dobra opcja, bo mnie tamte rejony jeszcze nigdy nie widziały na rowerzeAlien pisze:(...) ale chodzi mi tez po glowie taka trasa, ktora Mariusz robil ostatnio - walem wzdluz Wisly - w sumie to ja jak najbardziej moge cos zaproponować (...)
też mam taką nadziejęAlien pisze: (...) w przyszlym tygodniu - mam nadzieje, ze wasze checi do tego czasu nie ostygna (...)
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- mefistofeles
-

- Kontakt: