Małe resume...

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

gosieńka pisze:Janku wybacz
wybaczam
gosieńka pisze:ale zaczynasz powoli działać na nerwy swoimi docinkami
właśnie o to chodzi
gosieńka pisze:czepianiem sie
ja się nie czepiam tylko formułuję swoje zdanie - jak pisarz spieprzy powieść to krytycy publicznie ją robią na szmaty. Relacja jest rodzajem powieścu.
gosieńka pisze:wywyższaniem
no fakt, jestem dosyć wysoki
gosieńka pisze:i tego typu odjazdami
niby czym? odjechałem gdzieś
gosieńka pisze:co ty chcesz osiągnść przypiep...... sie tu na forum ciągle kogoś??
zależy mi na podniesieniu poziomu dyskusji i poprawie ekspresji artystycznej relacji
gosieńka pisze:cały czas musisz wtrącać swoje (...)
3 gorsze
niestety mogę tylko trzy groszę, ubogi jestem
gosieńka pisze:chamskie
Nikt nie może sobie wybrać swoich "korzeni", ja właśnie od Chama się wywodzę
gosieńka pisze:zamiast NORMALNIE, PO LUDZKU, KULTURALNIE sie wypowiadać
nie potrafię, chodziłem do zbyt dobrej szkoły
gosieńka pisze:to jest naprawde denerwujące
nie denerwuj się, wszystko już było a więc nie panikuj
gosieńka pisze:które wypisujesz nawet o innych
o sobie też czasami, nie jestem ideałem
gosieńka pisze:niekoniecznie dotyczące mojej osoby
jakoś tak się złożyło, ale naprawdę bez złej woli, jestem pełen szacunku,poprawić się?
gosieńka pisze:bo na szczeście nie mieliśmy jak dotychczas żadnych spięć
No tak, ślubu chyba nie braliśmy, ale wszystko może przed nami
gosieńka pisze: i dziekuje za to Bogu
nie zawadzi
gosieńka pisze:bo nie chciałabym usłyszeć z twoich ust takich "fajnych" rzeczy na swój temat.
a co "niefajnego" chciałabyś usłyszeć; ja w zasadzie nie lubię brzydkich rzeczy o dziewczynach mówić ale skoro się już tak dopraszasz to może pomyślę o czymś,
gosieńka pisze:Generalnie tu na forum jestem raczej cichą użytkowniczką
No i bardzo niedobrze. Im głośniej wsztscy krzyczą tym jest lepiej
gosieńka pisze:w nie wszytskich kwestiach sie wypowiadam.
skromniutka panienka jesteś, niedobrze oj niedobrze, nie będzie Cię widać
gosieńka pisze:ale jak już mnie coś drażni to nie potrafie usiedzieć cicho..
no to huknij z armaty
Awatar użytkownika
Janek

Darkowski pisze:
Janek pisze:czy mam zawołać jakiegoś Słowaka
A sam nie możesz się pofatygować? Musisz aż wynajmować ludzi? Widać, że cienki jesteś jak dupa węża. Ty się swoimi znajomościami nie chwal, bo może i ja też takie mam. A z resztą... wołaj sobie :D
Darkowski, podaruje sobie te dowcipasy. Jak się zdenerwuję, to jeszcze naprawdę coś powiem przykrego o Tobie i będziesz potem stał w kącie i płakał, że Ci takie kuku zrobiono.
Awatar użytkownika
cyganeria

Post autor: cyganeria »

Janek pisze:zależy mi na podniesieniu poziomu dyskusji i poprawie ekspresji artystycznej relacji
tak.. chyba zależy ci na zmiane normalniej fajnej dyskusji w paranoiczne słowne przepychanki... ale co ty do cholery z tego masz??!!

Janek pisze:niestety mogę tylko trzy groszę, ubogi jestem
oj jak mi cie żal... zgłosze cie do Caritas.. może ci przyjdzie z pomocą...
Janek pisze:nie potrafię, chodziłem do zbyt dobrej szkoły
o to widać.. widać..
Janek pisze:a więc nie panikuj
nie mam tego w zwyczaju
Janek pisze:No tak, ślubu chyba nie braliśmy, ale wszystko może przed nami
no i raczej nie weźmiemy
Janek pisze:No i bardzo niedobrze. Im głośniej wsztscy krzyczą tym jest lepiej
Janek pisze:skromniutka panienka jesteś, niedobrze oj niedobrze, nie będzie Cię widać
na forum co nie oznacza że w realu również, więc nie musisz sie o mnie martwić. daje radę
Awatar użytkownika
Hannibal

Re: Małe resume...

Post autor: Hannibal »

Janek pisze: (...)
@Hannibal
No kurde mol, jedna z największych zagadek dla mnie. Na początek pieprzyłeś trochę głupot – te szlaki wokół kotliny Moka itd. Wtedy Cię zwalczałem. A potem coraz częściej dochodziłem do wniosku – toż ja myślę to samo. Potem zauważyłem, że posługujesz się wyrafinowaną polszczyzną. Ja to cenię. Nawet największe głupstwo napisane pięknie po polsku nabiera waloru, czasami nawet przestaje być głupstwem. No i jeszcze jedno – nie nadużywasz ikonek. Jak widzę teksty, w których jest więcej ikonek niż liter to zaczynam mieć mordercze myśli (Rarutka – o Tobie mowa)
Wodzu, wiesz gdzie mnie szukać. Masz tam zresztą shiffcartę
(...)
:)
Zagadka ta pozostanie jeszcze przez dłuższy czas nierozwiązana. W części uda Ci się ją rozwiązać po zobaczeniu mojej, jakże skromnej, osoby.
See you soon
Z uszanowaniem,
H.
Ostatnio zmieniony śr 26 lip, 2006 przez Hannibal, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Janek

gosieńka pisze:ale co ty do cholery z tego masz??!!
nic, intelektualną rozrywkę (w nadziei, że się ktoś trafi inteligentny, np. jak Hannibal)
gosieńka pisze:oj jak mi cie żal... zgłosze cie do Caritas.. może ci przyjdzie z pomocą...
limmanowska odmiana dowcipu?
gosieńka pisze:o to widać.. widać..
zapisz się na wizytę do okulisty
gosieńka pisze:nie mam tego w zwyczaju
a w ogóle to masz coś w zwyczaju?
gosieńka pisze:no i raczej nie weźmiemy
odetchnąłem, człowiek się czasami rozpędzi a potem się głupio wycofać i już dziewoja ciągnie do ołtarza jak barana na rzeź
gosieńka pisze:co nie oznacza że w realu również
w realu nie jesteś skromniutka? To bardzo dobrze. Ale możesz mieć kłopoty, szczególnie jak Rarutka zwietrzy konkurencję.
Awatar użytkownika
Hannibal

Janek pisze: (...) nic, intelektualną rozrywkę (w nadziei, że się ktoś trafi inteligentny, np. jak Hannibal) (...)
Czymże jam sobie zasłużył na takie wyróźnienie? Janek, dodaj rychło troszkę dziegciu to tej beczki miodu, bo się zaraz "zepsuję". ;)
Awatar użytkownika
Janek

Hannibal pisze:Czymże jam sobie zasłużył na takie wyróźnienie? Janek, dodaj rychło troszkę dziegciu to tej beczki miodu, bo się zaraz "zepsuję".
No to dodajmy jeszcze Tomtoma abyś nie wpadł w samozachwyt
Awatar użytkownika
Hannibal

Janek pisze: (...) No to dodajmy jeszcze Tomtoma abyś nie wpadł w samozachwyt
Ale co by powiedział Tomtom, jakby zobaczył, w szeregu jakich osób się znajduje?
Byłby tym ukontentowany, czy wyraziłby swoją dezaprobatę? :think:
P.S. A marti też należy do tych inteligentnych osób? :P
Darkowski

Post autor: Darkowski »

Janek pisze:Jak się zdenerwuję, to jeszcze naprawdę coś powiem przykrego o Tobie
A co Ty o mnie możesz wiedzieć? Ale jak Ci to ulży to wal. Lubię jak się produkujesz :D
Awatar użytkownika
Hannibal

Darkowski pisze: Ty o mnie możesz wiedzieć? (...) :D
Janek z racji wieku i wzrostu może wiedzieć naprawdę dużo. :P
Darkowski

Post autor: Darkowski »

Hannibal pisze:Janek z racji wieku i wzrostu może wiedzieć naprawdę dużo. razz
A jak tak... to szacuneczek dla Jasia :)
Awatar użytkownika
cyganeria

Janek pisze:nic, intelektualną rozrywkę (w nadziei, że się ktoś trafi inteligentny, np. jak Hannibal)
nooo na wysokim poziomie ta twoja rozrywka.. nie powiem :)
Janek pisze:limmanowska odmiana dowcipu?
skąd wiedziałeś 8)
Janek pisze:zapisz się na wizytę do okulisty
ależ z moimi oczami jest wszytsko w zupełnym porządku... nie troszcz sie tak o mnie.. ja sobie naprawde radze :)
Janek pisze:a w ogóle to masz coś w zwyczaju?
a żebys wiedział... i nie tobie to oceniać
Janek pisze:odetchnąłem, człowiek się czasami rozpędzi a potem się głupio wycofać i już dziewoja ciągnie do ołtarza jak barana na rzeź
masz mnie za taką głupią?? hehe byś sie źdźiwił 8)
Awatar użytkownika
Janek

gosieńka pisze:masz mnie za taką głupią?? hehe byś sie źdźiwił
Gdzieżbym śmiał. A skoro tak jest to napewno nie jest Ci obca twórczość Oskara Wilde.Gdyby jednak nie, to pozwól, że Cię trochę zachęcę. Wg takich powszechnie uznanych kryteriów to był fatalny facet. Z wszystkich sobie kpił. Wymyślał takie rozmaite złote myśli, które wielu doprowadzały do maksymalnej kurwicy. Ale dzięki temu zyskał miano Lorda Paradoxa. Był też znany jako bawidamek, ale, uważaj, uważaj, lubił też chłopczyków, za co zresztą trafił do pudła bo ówczesne prawo angielskie nie tolerowało takich upodobań.
Trudno byłoby wymagać abyś zapoznała się z jego twórczośćią w spsób pełny, wymaga to zresztą poślęczenia w bibliotekach. Masz tu jednak zbiór jego blisko 150 złotych myśli
http://www.cytaty.pl/szukaj.php?tresc=& ... kategoria=
Poczytaj, naprawdę warto i nic nie boli. Mnie się np. bardzo podoba taka jadna (cytuję z pamięci) - "Blogosławieni ci co nie mają nic do powiedzenia i siedzą cicho". Nie uważasz, że to mogłoby być zgrabnym mottem dla wielu forów.

Zawsze uwielbiałem Lorda Paradoxa (choć nie podzielam jego pewnych osobliwych upodobań, które zresztą wcale nie są takie odosobnione - Michał Anioł, Leonardo da Vinci - ten od kodu, Sandro Botticelli, Jarosław Iwaszkiewicz, Jerzy Andrzejewski, ponoć Julek Słowacki choć on to raczej był tylko zwykłym impotentem), niestety daleko mi do jego talentów.
Ale danym było mi podczas zajęć na Studium Wojskowym być słuchaczem kapitana Z. Ów zacny człowiek, stary frontowiec od Lenino do Berlina ale i z Kampanii Wrześniowej też, zniecierpliwiony niekiedy naszymi głupimi figlami zwykł mawiać: "Wy studenci to jesteście zupełnie jak dzieci, tylko wam wódka i dziwki w głowie". No i jak się tak przypatruję części dyskusji na tym forum to dochodzę do wniosku, że to powiedzonko kapitana Z jest nieśmiertelne, tylko z drobną zmianą:
Wy forumowicze z prv to jesteście jak dzieci, tylko wam piwo (łaciate) i góry w głowie.
Jesteś teraz oburzona? Niesłusznie, niesłusznie. Każda z tych rzeczy a więc po kolei - wódka, dziwki, piwo i góry są czymś cholernie fajnym. Ale w każdej z nich trzeba zachować miarę, bo cholernie łatwo przedobrzyć (poza konkursem dodałbym jeszcze zdjęcia, prawda Rarutka).

A teraz już pa,pa Gosieńka i pa, pa wszystkim z szczególnym uwzględnieniem Rudej (bo widzę, że się pojawiła) i Hannibala.
Hannibal - spróbuj jakoś zadbać o intelekt tego towarzycha, bo jak nie dopilnujesz to sporej części zardzewieje ze szczętem - niestety mózgu trzeba używać.
Ruda - pozostań sobą i niech Ci się nie przewróci w głowie (jak... nie będę wymieniał)

Może się jeszcze kiedyś tu pojawię, nigdy nie wolno mówić nigdy. Wiadomo gdzie mnie można odszukać. Fregata z czarnymi żaglami pełna wstrętnych piratów na skrzyni umarlaka glanujących z upodobaniem małolatów - tak przynajmniej twierdzi Wasz kumpel Keczup.
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

Janek pisze:@Ruda
Jesteś miłą, fajną i całkiem mądrą dziewczyną. Zapraszam abyś od czasu do czasu odwiedziła czarną fregatę – wbrew plotkom rozbójnicy z Karaibów nie są tacy straszni.
:O Te wszystkie docinki skierowane w stronę Rudej były po to, by ją sprowokować? Sprawdzić jak zareaguje?
Bo coś mi się tu nie zgadza...
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

hmmmm..nie bylo mnie tylko przez 7 dni a tu widzę, ze jednak sporo mnie ominęło...
Awatar użytkownika
tomtom

Post autor: tomtom »

Agaar pisze:Te wszystkie docinki skierowane w stronę Rudej były po to, by ją sprowokować?
Janek w ten sposob okazuje sympatię. Specyficznie, ale dla wrażliwych intelektualnie pięknych pań zrozumiale.
Hannibal pisze:Ale co by powiedział Tomtom, jakby zobaczył, w szeregu jakich osób się znajduje?
Powiedziałby, że się Jankowi coś pomieszało. W tym wieku przy tych upałach to się zdarza i nie mam mu za złe. Pojedzie sobie, siądzie na Campo di Fiori albo poduma przy Kościele Autostrady i mu przejdzie. A jak nie przejdzie to sobie inaczej pogadamy.

gosieńka pisze:tak.. chyba zależy ci na zmiane normalniej fajnej dyskusji w paranoiczne słowne przepychanki... ale co ty do cholery z tego masz??!!
Tu z kolei Janek okazuje dezaprobatę dla ogólnego kształtu tego forum, ergo robi z niego sieczkę.
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

tomtom pisze:Janek w ten sposob okazuje sympatię
Zauważyłam na przykładzie Rudej. To oznacza, że lubi także Marti i Rarutke :think:
Prawda Janku? ;)
Awatar użytkownika
cyganeria

ruda pisze:hmmmm..nie bylo mnie tylko przez 7 dni a tu widzę, ze jednak sporo mnie ominęło...
noo naprawdę Ruda sporo.. ale uwierz mi.. nie ma czego żałować.. :/
Awatar użytkownika
diablak1223

Post autor: diablak1223 »

hehehe alez drogie panie, wiecej dystansu do siebie i otoczenia :)

przeciez jakby to forum (i nie tylko to ;)) wygladalo bez elokwencji, ironii tudziez innych tresci przekazywanych przez Pana Janka?

no tak... ale ja zawsze lubilam KSP czyli Kabaret Starszych Panów :D
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

diablak1223 pisze:
no tak... ale ja zawsze lubilam KSP czyli Kabaret Starszych Panów :D
Nie Ty jedna, na szczęście jest nas więcej :D
A swoją drogą-Janku,jeszcze ze dwa takie "resume" i trzeba będzie zmienić nazwę forum na "Janek.prv.pl"...
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ