Sprawa obywatelki marti
Po czym sie wydawało, po paru słowach pisanych. Człowieka poznaje się podczas rozmowy wiec wydawanie opini na podstawie internetu jest lekko nietrafne - powinieneś to wiedzieć bo to chyba wiąże się z Twoim zawodemHannibal pisze:Wydawało się, że jesteś już taka dorosła i dojrzała, a okazuje się, że jesteś jeszcze po prostu dzieckiem.
przykro mi ale nie rozumiem znaczenia.Janek pisze:Lala Blachara
w kazdej dziedzinie jacys są, czemu w tej miałoby ich nie być. pomyliły się Panu adresy www albo chce Pan zabłysnąć znajomością internetowego życiaHannibal pisze:Specjalistka od likwidowania zdjęć, które sama umieściła
blondynka a jednak myśli, kto by się spodziewałBlondyneczka, która myśli że jest tak wspaniała, że wszystkie chłopy będą na nią lecieć.
moge Ci napisać list pochwalny - moze powtornie zmienisz zdanie.Jeszcze jakiś czas temu też mi się wydawało, że to całkiem fajna dziewczyna. Ale ostatnio dużo u mnie straciła.
Wydawało mi się, że ludzi nie ocenia sie po tym co i jak piszą tylko po tym w jaki sposób coś mówią. Może ja pisząc połowę żeczy śmieję się z Was a Wy odbieracie to serio. Net jest forma zabawy a na powage zostaje nam codzienność. A skoro w necie są nieprzyjemności i ... to po co sobie humor psuć, lepij iść na spacer.
Z poważaniem
Marta
Przeciwnie, lubię piwo. Całkiem niezły napój. Ale nie lubię samoepatacji piwem. Tego natrętnego podkreślania w każdej relacji. Ot chociażby:Salek pisze:przy jakże nie lubianym przez Ciebie Janku piwie
Murowaniec - trzepłem łaciate
Czarny Staw - dwa łaciatę poszły
Zmarzły Staw - jest okazja by zmrozić puszeczkę i trzepnąć łaciatę
Zawrat - ale sukces, łaciate trzeba odbić
Pięć Stawów - wreszcie łaciatę, myślałem już że umrę jak sę zapas skończył
itd itd i do tego 15 zdjęć przy konsumcji tego trunku
Przyznasz chyba, że to trochę nienormalne?
Najkrócej - mędzisz jak potłuczona, od kilku miesięcy zresztą. Powinnaś być wdzięczna Hannibalowi bo daje Ci pożyć - przecież musisz z kimś przebijac piłęczkę przez siatkę (wiesz chyba co to ping pong)marti pisze:najprawdopodobniej tak.
z tym, że ja nadal nie wiem o co tak konkretnie Wam chodzi. bo o to że 2 posty dalej powiedziałam że zartowałam to już zapomniałam. a nad nowym problemem nie mam czasu ani ochoty sie zastanawiac.
-
RARUTKA_GOLDI
-

TAK JEST! więc przyjmuję taktykę pt.: "olewać sikiem prostym potem spiralnym"!Mariusz pisze:Ogólnie okazywanie zainteresowania zamiast ignorancji jest wspaniałą pożywką dla naszego 321akwizytora - chyba czas, by to dostrzegły co bardziej wrażliwe osoby.
Co to to nie - tak łatwo nie będzie.RARUTKA_GOLDI pisze:A mi pozwoli z radością bywać na forum. Żegnaj Jaśku.
Jak podpadniesz, powstaną mega-elaborato-full-of-dygresjos-posty na innych forach, oczywiście wystąpisz w nich jako Ramutka, Ratutka, czy co tam jeszcze innego bujna wyobraźnia naszemu ulubieńcowi podpowie.
P.S. Obojętność jest straszliwą bronią wobec poszukujących dowartościowania i akceptacji...
(C) 2006 copyright by MB