o jak mi przykromefistofeles pisze:ale i tak mi smutno, bo moja doskonała opinia o pannach z Białej Podlaskiej mocno ucierpiała
Sprawa obywatelki marti
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Za następnym pobytem w Zakopanem będzie dowcipniejszy - bo tym razem będzie to post z kostnicy. Żwirka, w uznaniu zasług, zawiadomi specjalnie na prywatny mail.mefistofeles pisze:Dla mnie sam jak Ty to nazywasz, 'psikus' był żałosny.
zawsze możesz powrócić na stare śmieci. Rojnie tam, dyskusja wrze...kazik pisze:już totalnie nudzisz ?
Szczególnie przypomniał mi się ten oto temat: viewtopic.php?t=2270&start=0Agaar pisze:Po prostu jestem na forum tak długo, że akurat tę sytuację umiałam ocenić.
-
RARUTKA_GOLDI
-

jesteśmy dla CIebie tylko "jakimiś ludźmi zza szklanego ekranu"?marti pisze:mysle ze bardziej zalezy mi na opini bliskich a nie ludzi zza szklanego ekranu.
skoro tak uważasz..... zdziwi mnie zatem to, jeśli kiedys z tym "kims zza szklanego ekranu" będziesz chciała spotkać się w górach czy nie tylko tam.
a myślę, że Twoi bliscy nie pochwaliliby Ciebie za coś takiego
dobra dajcie juz dziewczynie spokój.. przygadało sie jej ostro. wie juz co na ten temat myślimy (ja sie w sumie nie wypowiadałam zbytnio ale pod wiele postów sie podpisuje) i wystarczy.. dalsze strzelanie jej kazań, pouczanie itp i tak juz nic nie da.. szkoda waszego produkowania sie bo skoro i tak jej to wisi.. a mogłoby sie obyć bez konfliktów na forum.. a tak.. :/
na napewno nie przyjaciolmiRARUTKA_GOLDI pisze:jesteśmy dla CIebie tylko "jakimiś ludźmi zza szklanego ekranu"?
co w tym dziwnego że dwoje ludzi z jedna pasja spotykaja sie gdzies? uczucie ku temu chyba nie jest konieczneRARUTKA_GOLDI pisze:skoro tak uważasz..... zdziwi mnie zatem to, jeśli kiedys z tym "kims zza szklanego ekranu" będziesz chciała spotkać się w górach czy nie tylko tam.
moi bliscy przede wszystkim nie staraja sie byc dla mnie Matka Teresa jak wiekszosc z Was mowiac o matko jak mozesz zartowac ze noge zlamalas - to nie jest smieszne, a Ty zła dziewczynkoRARUTKA_GOLDI pisze:a myślę, że Twoi bliscy nie pochwaliliby Ciebie za coś takiego smile trzymaj się mała.
ale ja sie nie czuje w jakis sposob osaczona, gdyby uwage zwrocil mi ktos mi bliski a nie "czlowiek o jakims tam nicku" wtedy bym sie tym przejala.gosieńka pisze:dobra dajcie juz dziewczynie spokój.. przygadało sie jej ostro. wie juz co na ten temat myślimy
chyba sie niektorym swiat rzeczywistosci z wirtualnym myli.
dziekuje za uwage. a swoja droga to cos czesto rozwijacie tematy o mojej osobie. az tak was fascynuje
Sylwek, to jest niepoważne z twojej strony. I trochę przykre dla twoich przyjaciół i znajomych z tego forum. Wygląda to tak, jakby jakiś tam Janek był od nich wszystkich dla ciebie ważniejszy. Może zamiast "odchodzę, bo tu pisze zgorzkniały facet", powiedz sobie "zostaję, bo tu pisze mnóstwo innych fajnych ludzi".Sylwester pisze:z forum odchodzę, gdyż nie chcę być w miejscu gdzie zgorzkniali ludzie oceniają tych, którzy starają się sprostać swoim wyzwaniom.
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tu napiszesz.
Rysiek - Jasio mi tam kiedyś też dogryzał w piwnych tematach, ale czy to powód żeby się przejmować? Ogólnie okazywanie zainteresowania zamiast ignorancji jest wspaniałą pożywką dla naszego 321akwizytora - chyba czas, by to dostrzegły co bardziej wrażliwe osoby.bios pisze:Janku te fotki z piwem to ja zamieściłem. Lubie piwo(łaciate) w górach. Fakt.
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tu napiszesz.
właśnie siedzimy przy ognisku i dojadamy resztki z tego co zostało po Obywatelce Marti. Popijamy zimną wódeczką z przenośnej lodówki, piwo ma stanowczo zbyt mały procent aby sprostać temu zadaniu. Nad głowami nam szeleści szmer anielskich piór. Jest pięknie. Księżyc wyszedł za chmur i oświetla szlaki na których odbiły się ślady bucików niezrównanej Rarutki. Jeden z kolegów zaleca nam zalety strony www.smyrajmniesmyraj.pl. Znacie zresztą dobrze tego kolegę. Miewałem tu z nim konflikty. Było, minęło. Żyjemy w przyjaźni jak na ludzi dobrze wychowanych przystało.Mariusz pisze:jest wspaniałą pożywką dla naszego 321akwizytora
juz raz zwracalam Panu uwage na nieuprzejmości. Niestety nie udało się Panu mnie upiec. Niech Pan wezmie pod uwage że czasem ktoś nie ma czasu spedzac 24/h przed komputerem i milion razy powtarzac to samo.Janek pisze: właśnie siedzimy przy ognisku i dojadamy resztki z tego co zostało po Obywatelce Marti.
Z powazaniem Marta
Tymczasem przenoś moję duszę utęsknioną
Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych,
Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych;
Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem,
Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem;
Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała,
Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała,
A wszystko przepasane, jakby wstęgą, miedzą
Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą.
No i tak utęskniona Martusia powróciła na stare śmieci a operacja "Angel" uległa szczęśliwemu zakończeniu. No i racja - lepszy Hannibal w garści niż Domini i inni na dachu.
Serdeczności
Janek
Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych,
Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych;
Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem,
Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem;
Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała,
Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała,
A wszystko przepasane, jakby wstęgą, miedzą
Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą.
No i tak utęskniona Martusia powróciła na stare śmieci a operacja "Angel" uległa szczęśliwemu zakończeniu. No i racja - lepszy Hannibal w garści niż Domini i inni na dachu.
Serdeczności
Janek