Sprawa obywatelki marti
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Temat wydzieliłem.
Pare uwag od moderatora(jak sama nazwa wskazuje moderator to nie tylko nożycowy, ale tez dbający o kulturę i poziom dyskusji)
marti - żart ze złamaniem był po prostu szczeniacki. Nie wiem co Toba kierowało, ale wiele osób szczerze się Twoim losem przejęło. Może to rzeczywiście jest trendy, jazzy a nawet zen i teraz zwijasz się ze śmiechu przed monitorem, ale powtórzę - mnie, jak i większości tu obecnych to nie smieszy
Janek - mógłbyś sobie darowac trochę złośliwych uwag, mówię o tych odnośnie Sylwka. Co innego tępienie głupoty a co innego obrazanie ludzi bez powodu - a to w tym watku uczyniłeś.
I na końcu Sylwek vel uliczny bard - nie rozumiem akcji 'zabieram zabawki i opuszczam piaskownicę'. Załatw sprawę z Jankiem, możesz na PW, możesz pojechać do Koszalina i obtłuc mu gebę. Ale akcje 'obraziłem się na forum' nie przystoją ludziom powyżej 13 lat.
Dziekuję, to na razie wszystko
PS Z coraz weksza obawą zostawiam w czwartek forum - strach pomyśleć co zastanę jak wrócę
Pare uwag od moderatora(jak sama nazwa wskazuje moderator to nie tylko nożycowy, ale tez dbający o kulturę i poziom dyskusji)
marti - żart ze złamaniem był po prostu szczeniacki. Nie wiem co Toba kierowało, ale wiele osób szczerze się Twoim losem przejęło. Może to rzeczywiście jest trendy, jazzy a nawet zen i teraz zwijasz się ze śmiechu przed monitorem, ale powtórzę - mnie, jak i większości tu obecnych to nie smieszy
Janek - mógłbyś sobie darowac trochę złośliwych uwag, mówię o tych odnośnie Sylwka. Co innego tępienie głupoty a co innego obrazanie ludzi bez powodu - a to w tym watku uczyniłeś.
I na końcu Sylwek vel uliczny bard - nie rozumiem akcji 'zabieram zabawki i opuszczam piaskownicę'. Załatw sprawę z Jankiem, możesz na PW, możesz pojechać do Koszalina i obtłuc mu gebę. Ale akcje 'obraziłem się na forum' nie przystoją ludziom powyżej 13 lat.
Dziekuję, to na razie wszystko
PS Z coraz weksza obawą zostawiam w czwartek forum - strach pomyśleć co zastanę jak wrócę
oj ludzie, ludzie ...
widzę,że co niektórym przydałby się dłuższy spacer, przewietrzenie ....
zdecydowanie zmniejszyć czas kontaktu z kompem ...
i ruszyc w naturę , pogoda piękna , połazić po lesie ,nad jeziorko skoczyć ,po plaży, nogi w Bałtyku zamoczyć...
A przy okazji jakieś ciekawe zdjęcie można strzelić , ludzi ciekawych poznać -porozmawiać w realu miło :)pozdrawiam serdecznie i proszę zróbcie sobie co niektórzy choc jeden dzień w tygodniu bez kompa
bo wstyd takie bezsensowne kłótnie czynić i brzydko się do siebie odnosić ,wstyd

widzę,że co niektórym przydałby się dłuższy spacer, przewietrzenie ....
zdecydowanie zmniejszyć czas kontaktu z kompem ...
i ruszyc w naturę , pogoda piękna , połazić po lesie ,nad jeziorko skoczyć ,po plaży, nogi w Bałtyku zamoczyć...
A przy okazji jakieś ciekawe zdjęcie można strzelić , ludzi ciekawych poznać -porozmawiać w realu miło :)pozdrawiam serdecznie i proszę zróbcie sobie co niektórzy choc jeden dzień w tygodniu bez kompa
bo wstyd takie bezsensowne kłótnie czynić i brzydko się do siebie odnosić ,wstyd
WYJASNIENIE DLA INTELIGENTNIEJSZYCH MOJEGO POSTU BYłO NA SAMYM POCZąTKU
Z AKCENTEM NA
OJ LUDZIE, PAMIETAJCIE O CO DO KOGO MACIE PRETENSJE.
JUZ RAZ MOWILAM JAK SIE NIE PODOBA - NIE CZYJTAJ
marti pisze:wracam zadowolona ale ze zlamana noga, spoadlam z lancuchow. ratownicy TOPR bardzo mili i przystojni wink
Z AKCENTEM NA
marti pisze:przynajmniej jakieś 2 dobre dusze myślą o mojej nodze wink nic mi sie nie stało arelacji nie bedzie z przyczyn niezaleznych ode
OJ LUDZIE, PAMIETAJCIE O CO DO KOGO MACIE PRETENSJE.
JUZ RAZ MOWILAM JAK SIE NIE PODOBA - NIE CZYJTAJ
znajac prawa, ktorymi rzadzi sie to forum, nie ma obaw, ze ktos komus cos zasmieci i wnuki po latach nie beda mialy do poczytania przejrzystej relacji z tego jak to dziadek wchodzil na OP dziesiec razy podczas jednego wyjazdu
mefi i tak wszystko uporzadkuje
i wlasnie to zrobil
robienie z tego problemu jest smieszne, a juz najsmieszniejsze sa takie niby-odejscia
i tak wszyscy wiemy, ze zazwyczaj na slowach sie konczy
mefi i tak wszystko uporzadkuje
i wlasnie to zrobil
robienie z tego problemu jest smieszne, a juz najsmieszniejsze sa takie niby-odejscia
i tak wszyscy wiemy, ze zazwyczaj na slowach sie konczy
stad moje zdziwienieJanek pisze:generalnie nie jest tolerowana głupota i sztuczne pozy
Post 1. - Dziadek przyjechał busikiem do KuźnicAlien pisze:wnuki po latach nie beda mialy do poczytania przejrzystej relacji z tego jak to dziadek wchodzil na OP dziesiec razy podczas jednego wyjazdu
Post 2. - Dziadek dokonał pracy myślowej - Boczań czy Jaworzynka. Wybrał Boczań.
Post 3. - Dobrze, że wybrał Boczań. Chciało mu się lać i w lesie było gdzie
Post 4. - Rówień Królowa. Dziadkowi zachciało się kupę zrobić. Ale gdzie?
Post 5. - Dziadek jakoś doniósł kupę do Murowańca
Post 6. - Fotka dziadka z kuflem piwa. Należało mu się po szczęśliwym zakończeniu operacji "kupa"
Itd itd - to są właśnie "short news"
No i teraz wezmą mi się za d***!
Ostatnio zmieniony śr 19 lip, 2006 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RARUTKA_GOLDI
-

MArti mamy ogromne poczucie humoru. CI, którzy sie znają w realu moga to potwierdzić.marti pisze:o matko, tyle krzyku o jeden zart.
macie wogle jakies poczucie humoru czy u was wszystko jest na 100%
JEdnak....... widzisz, są żarty, na które człowiek nie powinien sobie pozwalać. Kiedyś naprawdę CI się coś stanie, i nikt CI w to nie uwierzy. Chciałabys tego? Myśle, że nie
"nie łam juz więcej nóg"