Sprawa obywatelki marti

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hannibal

Post autor: Hannibal »

marti pisze:
Hannibal pisze:arti jeszcze nic tak naprawdę się w życiu nie stało i nie docenia tego życia tak bardzo.
nawet nie wiesz jak sie mylisz. przeszlam ciezka chorobe ktora wyznaczala mi granice zycia.
To jeśli się mylę, to dlaczego robisz wrażenie, że jest zupełnie na odwrót. Twoje ostatnie posty dobitnie o tym świadczą. :think:
bios

Kontakt:

Post autor: bios »

Hannibal pisze:Ale chyba nie chcemy, żeby powstał z tego PAP. :think:
ano nie chcemy to prawda ale Twoje wypowiedzi Hani tutaj nic nie wnosza ciekawego ot takie bla bla bla :) nie na temat
Awatar użytkownika
Hannibal

bios pisze: ano nie chcemy to prawda ale Twoje wypowiedzi Hani tutaj nic nie wnosza ciekawego ot takie bla bla bla :) nie na temat
Na temat wypadku marti. Jeśli to dla ciebie wątek nieciekawy, to twoja sprawa, drogi biosie. :think:
Dla mnie jest to sprawa dosyć ważna z powodów dla ciebie na pewno nieznanych i umiejscowienie tego w tym temacie wcale nie jest takie niewłaściwe.
Ostatnio zmieniony wt 18 lip, 2006 przez Hannibal, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

marti pisze:logiczne że gdyby był jakiś wypadek wiedzielibyście o tym przed moim powrotem
Tygodnik Podhalański nie o wszystkich wypadkach pisze. TOPR na swojej stronie również. Złamania czegoś tam są dość pospolite.
marti pisze:tak, mam tylko 156
też powód, ja mam 192, nie wiem co gorsze. Znam dziewczynę co ma dobrze ponad 180 i jest radosna. A Napoleon?
marti pisze:no niestety, nic
nie wierzę
marti pisze:nawet nie wiesz jak sie mylisz. przeszlam ciezka chorobe ktora wyznaczala mi granice zycia.
nie ty jedna, jak miałem kilkanaście lat to spędziłem rok czasu w Rabce w charakterze gruźlika

Marti czy tam Angel - tak się zastanawiam dlaczego Ty cały czas zachowujesz się, wybacz, jak taki warkotliwy piesek. Umiesz tylko robić "wrrrrrrrrr". Kogo lub czego się boisz, no i dlaczego. Ja wiem, to taka młodzieżowa niekiedy poza, ale wcale nie taka znów powszechna. Jeśli to "trendy" to to jest głupie.
Awatar użytkownika
Hannibal

Chyba nie ma co dalej tego ciągnąć. Sprawa jest już chyba jasna, jak słońce.
Szkoda, że tak sprawa się ma, ale nie ma przecież co walczyć z wiatrakami. :think:
Sylwester

Post autor: Sylwester »

A teraz drodzy państwo powiem to bardzo uprzejmie, nie podoba mi się, że zaśmiecacie ten temat, tym bardziej, że w większości piszą tu osoby, które przynajmniej w tym roku nie były w Tatrach, bios się napracował, marti żartuje, a tu nagle takie jatki... proszę więc uprzejmie zejdźcie stąd bo mi się to bardzo nie podoba...
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

Hannibal pisze:Chyba nie ma co dalej tego ciągnąć. Sprawa jest już chyba jasna, jak słońce

Hanni - któryś z nas coś brał, bo się wyjątkowo w tej kwestii zgadzamy :)

Zarządzam koniec tematu nóg Marty.

PS Sylwek - w nocy to posprzatam :)
Awatar użytkownika
Alan

Kontakt:

Post autor: Alan »

Sylwester pisze:bo mi się to bardzo nie podoba...
tak jest panie moderatorze ;)
Awatar użytkownika
Janek

Sylwester pisze:A teraz drodzy państwo powiem to bardzo uprzejmie, nie podoba mi się, że zaśmiecacie ten temat, tym bardziej, że w większości piszą tu osoby, które przynajmniej w tym roku nie były w Tatrach, bios się napracował, marti żartuje, a tu nagle takie jatki... proszę więc uprzejmie zejdźcie stąd bo mi się to bardzo nie podoba...
Sylwester - wybacz, ale akurat jestem innego zdania. Dziewczyna albo jest kompletnie durna (w co nie wierzę) i wtedy to jest zaśmiecanie. Albo ma naprawdę problemy ze sobą i wtedy wasze, tak podobno wielce przyjacielskie grono powinno jej spróbować pomóc.
A jeśli mam być już zupełnie szczery to Ci powiem, że Ty śmiecisz też. Jedno zdjęcie z kuflem piwa, niech będzie, dwa, ujdzie - ale chyba z 8 to już jest przesada. Sukcesów specjalnych w górach zbrakło, to chcesz piwnymi zaimponować?
Możesz mi bluznąć jesli taka będzie ochota. Będzie mi to dokładnie zwisać. Jestem już dostatecznie stary i mogę sobie pozwolić na luksus mówienia to co myślę.
Sylwester

załóż temat, zrób coś i opisz to, a ja tam wrzucę stos mających się nijak do tematu postów, potem zapytaj np. takiego biosa czy mu z tym dobrze, czy cieszy się, że jego praca rozmywa się w wylewno-moralizatorskich stwierdzeniach, mnie nie pytaj - mnie to nie bawi, a jak usłyszysz odpowiedź to dopisz sobie jeszcze z 10 dodatkowych i nijakich postów ... a potem wymyśl jeszcze z dwie riposty by więcej ten temat zaśmiecić, tylko po co to wszystko powiedz, z tęsknoty ... do Tatr, czy do czego ?
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Janku - może i problem jest ważki, ale temat "Tatry 2006- short news" pozostawmy na krótkie wieści ze szlaku. Dyskusję o Marti mogę wydzielić do HydeParku, tamto miejsce jest chyba lepsze na takie dysputy kompletnie out of topic.
bios

Kontakt:

Janku te fotki z piwem to ja zamieściłem. Lubie piwo(łaciate) w górach. Fakt. Z moich obserwacji widze, ze masz bardzo duzo czasu i przemieszczasz się miedzy TATRY.PRV.pl a 321góry.pl sledząc co kto napisze i pod jakim nickiem :). Mysle, że pisanie dla pisania i nabijania licznika postow Ciebie i mnie nie dotyczy :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Hannibal

mefistofeles pisze:Janku - może i problem jest ważki, ale temat "Tatry 2006- short news" pozostawmy na krótkie wieści ze szlaku. Dyskusję o Marti mogę wydzielić do HydeParku, tamto miejsce jest chyba lepsze na takie dysputy kompletnie out of topic.
OK. Ale jest to bardzo ważki problem i ma się bardzo wprost do turystyki górskiej, wg mnie znacznie bardziej niż jakieś tatrzańskie opowieści o dupie Maryni. Out of topic na pewno nie jest. No chyba, że dla kogoś posty typu PAP-owskiego są tylko w temacie. :think:
P.S. Oczywiście nie kwestionuję w tym, co powyżej napisałem przeniesienia tej dyskusji gdzie indziej.
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

marti pisze: tak, mam tylko 156
Mój (i pewnie nie tylko mój :) ) ulubiony typ turystki górskiej:
-nieduża i jasnowłosa !!! wprost idealna do ratowania z opresji-co oczywiście nie znaczy że komuś tej opresji życzę,no ale gdyby jednak...
to służę :)
Sylwester

Janek pisze:Sukcesów specjalnych w górach zbrakło, to chcesz piwnymi zaimponować?
Janek pisze:Możesz mi bluznąć jesli taka będzie ochota.
To co zrobiłem, robiłem dla siebie i grona przyjaciół, ubliżał Ci nie będę, naszywkę sobie zostawię na pamiątkę tych spotkań, które mnie cieszyły, z forum odchodzę, gdyż nie chcę być w miejscu gdzie zgorzkniali ludzie oceniają tych, którzy starają się sprostać swoim wyzwaniom.
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

no comments...

a moze jednak nie - jak dzieci!
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

Sylwester pisze: z forum odchodzę
Hej Sylwek - wyluzuj - w końcu to FORUM a nie towarzystwo wzajemnej adoracji... ;)
Awatar użytkownika
Hannibal

Właśnie. Sylwek, nie ma co się kłucić i przez to odchodzić. :)
Awatar użytkownika
Janek

Sylwester pisze:gdyż nie chcę być w miejscu gdzie zgorzkniali ludzie oceniają tych, którzy starają się sprostać swoim wyzwaniom.
słowa, słowa, słowa.... jakie wyzwania? Chodziłem i nadal jeszcze trochę chodzę po górach tylko dlatego, że mi się to podobało i nigdy mi do głowy nawet nie przyszło aby dorabiać do tego jakąś ideologię.
A co do sprawy, którą uważasz za śmiecie. Mam trochę wyrzutów sumienia bo to ja zauważyłem tą zbieżność zdjęć. A teraz się zastanawiam dlaczego dziewczyna tworzy takie mity. I mam tylko dwie odpowiedzi - albo kompletna idiotka i wtedy nie ma sprawy - śmieci i tyle, albo się pogubiła. Jesteście z nią tyle miesięcy i nikt nie zauważył. Ja tu bywam raczej z doskoku. I zgadzam się z Hanibalem, że to być może ważniejsze niż opowiastki, że ktoś wszedł na Granat Skrajny a ktoś na Zawrat. Każdego dnia wchodzi conajmniej kilkadziesiąt osób albo i więcej. Wielkie mi mecyje!
bios

Kontakt:

Janek pisze: Każdego dnia wchodzi conajmniej kilkadziesiąt osób albo i więcej. Wielkie mi mecyje!
Ano to prawda :)), a innym zostaje tylko siedzenie przed monitorem komputera i wspominki.
Wiem. ze mnie tez to czeka. Taka jest smutna prawda.
ODPOWIEDZ