jak poradzić sobie z chrapaniem innych????

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
RARUTKA_GOLDI

jak poradzić sobie z chrapaniem innych????

Post autor: RARUTKA_GOLDI »

Dostajesz pokój w schronisku. Ostatecznie podłogę. Nieważne. Liczy się to, że jestes tam..... w górach. Po ciężkim dniu, pełnym trudów wspinania sie i wędrowania, z wielką przyjemnością kładziesz się do łóżka, by spac. A tu...... nagle w nocy..... buzi CIE RYK!!!! potworne chrapanie sąsiada obok na łożku lub obok na podłodze!!!!!! :O :x O ZGROZO!! Co robić? Jak się zachowac? CO zrobic, by móc faktycznie się wyspać? Jak uciszyc sąsiada? A może zaopatrzyć się warto w stoperki do uszu na noc? :) Osobiście NIE CIERPIE CHRAPANIA! Zawsze rzucałam poduszkami w szwagra, który chrapał jak sto kombajnów na polach! :))) a WY? Jak sobie radzicie z tego rodzaju problemem? :))
Awatar użytkownika
wieczor22

Post autor: wieczor22 »

RARUTKA_GOLDI pisze:Jak sobie radzicie z tego rodzaju problemem?
Znaczy się ja na moich CHRAPIĄCYCH rodziców uzywam czegoś co kiedyś podpowiedział mi pewien znajomy czyli:
1.Ciche gwizdania
2.Pstrykanie palcami
jak to nie pomaga to leci poduszka ;)
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

proponuje, żebyś sama zaczęła chrapać...wtedy Twoje chrapanie zbudzi tego, który chrapie...w tym czasie kiedy on się obudzi Ty spróbuj zasnąc modląc się, by ten chrapiący ktoś znów Cię swoim bosskim chrapaniem nie obudził :P
Awatar użytkownika
Salek

Post autor: Salek »

Może dadzą radę stopery :)
Darkowski

Post autor: Darkowski »

Najlepsze są stopery. Ale nie jakaś tam "plastelina" co to ją apteki oferują :) tylko takie z elastycznej pianki.
RARUTKA_GOLDI

Post autor: RARUTKA_GOLDI »

ruda pisze:proponuje, żebyś sama zaczęła chrapać
ja nie chrapie.
ODPOWIEDZ