Witajcie:) [połączony]
-
Karolin_ka
-

Witajcie:) [połączony]
Chciałam się ze wszystkimi przywitać. Zaglądałam już tu kilka razy i postanowiłam zalogować się. W Tatry jeżdże od kilku lat, fascynują mnie coraz bardziej. Każdego roku pod koniec maja nabieram coraz większej ochoty na wyjazd. Mam nadzieję, że się tu zadomowię. Jeszcze raz Witam i pozdrawiam wszystkich 
- mefistofeles
-

- Kontakt:
-
Karolin_ka
-

Ale tam to chyba powinny być tylko "przedstawienia", czyż nie?mefistofeles pisze:ano przeniosą i dokleją do Przedstaw sie nam![]()
Witojcie
Idąc za wzorem Karolin ki ja równiż witam się z forumowiczami. Moja pasja do gór a szczególnie do Tatr rozpoczęła sie gdy mialem chyba 10-11 lat i na pewno będzie mi ona towarzyszyc do śmierci. Przez ostatnie 2-3 lata zamiłowanie do tatr szczególnie się nasiliło i nie moge bez nich wyrzymac dluzej niz poł roku. Co prawda jezddze na narty co zime ale to oczywiscie nie ten sam klimat :] Moim największym osiągnięciem są jak do tej pory Świnica i Krzyżne. Przyznam że autentycznie boję się szlaków powyżej 2100 metrow w Tatrach Wysokich nie mowiąc już o Orlej Perci ale nie przeszkadza mi to w poznawaniu kolejnych tajników tych gór. Pozdrawiam
Re: Witojcie
Witaj, ale...
Błagam, nie zakładajmy oddzilnych wątków do powitań kolejnych forumowiczów.PrzEmO pisze:Idąc za wzorem Karolin ki
-
Karolin_ka
-

- mefistofeles
-

- Kontakt: