stonka...

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
Awatar użytkownika
DeGie

Post autor: DeGie »

Stonka - pierwszy raz spotykam to określenie na forum i od razu piszę, że nie bardzo rozumiem :P

Próbujecie podzielić turystów na różne grupy...
Więc i ja się przyłączam do dzielenia :)

Dla mnie stonką jest każdy kto nie był na Rysach przynajmniej 10 razy i nie jest moją żoną.

Pozdrowienia dla wszystkich stonek :)
sKoTi

Post autor: sKoTi »

uffff - i od nowa się zaczyna - nie chce mi się naprawdę jush pisać co o tym sądzę...
jerry

nieaktywny

Post autor: jerry »

to ja dzis wieczorem wypale cygaro pokoju za tych co nad stonkami i tych co pod :) finito :)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

A Ty Jerry jak zwykle o jednym..... :P
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Katrinka

Post autor: Katrinka »

A ja chodzę swoim tempem... niestety tymczasowo lichym i przepuszczam ludzi na szlakach, staram się być miła i pozdrawiać tych, co wchodzą lub schodzą i mam nadzieję, że kiedyś moja kondycja sie polepszy i będę śmigała ostro na łańcuchach :):)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Cześć
DeGie pisze:Dla mnie stonką jest każdy kto nie był na Rysach przynajmniej 10 razy....
No to mnie podsumowałeś DeGie :(
Byłem tylko 3 (trzy) razy :?
Awatar użytkownika
DeGie

Post autor: DeGie »

Czesiek ani też nie jesteś moją żoną :)

Heh tak to jest, że chyba każdy ma górę na którą wchodzi częściej niż na inne. Ja nie byłem na przykład długo na Giewoncie, w końcu kiedyś tam wlazłem. A na Rysy tyle wejść między innymi dlatego, że piękny szlak, cudowny klimat schroniska pod Wagą, i każdy znajomy chce tam iść :P
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Cześć
DeGie pisze:Czesiek ani też nie jesteś moją żoną
To akurat przemilczałem :)
Mariusz pisze:wszyscy jesteśmy stonką. Zwłaszcza w lipcu i sierpniu - nie ma na to rady.
Zgadzam się z Tobą Mariusz. Myśle, że przestajemy nią być dopiero gdy zajdziemy daleeeko, wysoooko, hen, hen - gdzie jest nas już zdecydowanie - dużo, dużo mniej (bywa, że sami) :D . Jest cicho, miło, czysto i przyjemnie.

Jesteśmy wtedy - naprawdę szczęśliwi. Tego życzę nam wszystkim.
Widmo Brockenu

Kontakt:

Post autor: Widmo Brockenu »

MiG pisze:Widmo, czyżbyś był zaznajomiony z "klimatami kibicowskimi"? :)

MiG
teraz to juz jestem niejako w "stanie spoczynku" ale kiedys mialem z tym sporo do czynienia ;-)
MiG

Post autor: MiG »

Widmo Brockenu pisze: teraz to juz jestem niejako w "stanie spoczynku" ale kiedys mialem z tym sporo do czynienia ;-)
No tak, teraz to masz u siebie tylko III lige... Ale ostatnio i Lech nie zachwycił z Terekiem Grozny :(

MiG
Jurek

Post autor: Jurek »

Na Mięguszowiecką Przełęcz Pod Chłopkiem stonka nie chodzi. Przekonałem się o tym w sierpniu tego roku po raz wtóry zresztą kiedy to ten wspaniały szlak świecił pustkami, jedynie nieliczne osoby można było tam spotkać a pogoda była wprost wymarzona do marszu właśnie tam.

pozdrawiam :)
Jurek
Widmo Brockenu

Kontakt:

Post autor: Widmo Brockenu »

MiG pisze:
No tak, teraz to masz u siebie tylko III lige... Ale ostatnio i Lech nie zachwycił z Terekiem Grozny :(

MiG
Mamy teraz druga lige w SB, ale "kibicowsko" Regionalka byla duuzo ciekawsza :-).

No tak kolejorz sie pilkarsko zblaznil z tym Terekiem...

o futbolu mozemy lepiej pogadac jak chcesz na Hydeparku bo tu to nie na temat oops...:-)

pozdro,

Zbyszko
ODPOWIEDZ