Oświetlmy....
Oświetlmy....
Czasami mysle że głupota ludzka nie zna granic....
http://www.giewont.org/polemiki.html
http://www.giewont.org/polemiki.html
www.giewont.gorskaprzystan.pl
Tomek mówi Ci coś ten adres ? Ja wiedziałem, że gość ma trochę nie równo, ale, że tak
Tomek mówi Ci coś ten adres ? Ja wiedziałem, że gość ma trochę nie równo, ale, że tak
Re: Oświetlmy....
Super pomysl. Dla pan w moherowych nakryciach glowy, ktore beda tam pielgrzymowac, proponuje dodatkowo wybudowac ruchome schody, koniecznie podswietlane oraz pasaz apteczno-relikwiarski.
tomek.l pisze:koleżankoDresik pisze:Heh kolego
Ty tak nie dowcipkuj, bo jakby ten Giewont był od dawna oświetlony tyloma luxami to byś się na tym K. nie zgubiłml pisze:Super pomysl. Dla pan w moherowych nakryciach glowy, ktore beda tam pielgrzymowac, proponuje dodatkowo wybudowac ruchome schody, koniecznie podswietlane oraz pasaz apteczno-relikwiarski
No, racja. Ale wiadomo tez, ze jakby babciom zamontowano na krzyzu ogrzewanie, coby im rece do niego nie przymarzaly, to bys sie nie musial folia owijacDresik pisze: Ty tak nie dowcipkuj, bo jakby ten Giewont był od dawna oświetlony tyloma luxami to byś się na tym K. nie zgubił![]()
Moim zdaniem bardzo głupi pomysł z tym oświetleniem krzyża ale boję się, że znajdzie chętnych do realizacji.
Kocham Tatry i chciałbym by ingerencja człowieka była tu jak najmniejsza.
Cieszę się, że zlikwidowano parking na Włosienicy i że asfalt na drodze do MOka powoli znika (mołby szybciej).
Ten pomysł to nie pierwszy i nie ostatni chyba.
Planowano budowę mauzoleum Słowackiego na wysepce Czarnego Stawu Gąsienicowego, TT zamierzało budowac hotel nad brzegiem stawu, na szczęscie pomysły upadły.
Szlak Kużnice - Morskie Oko przez Zawrat to Szlak Lenina. Terz juz tak sie o nim nie mówi.
Kocham Tatry i chciałbym by ingerencja człowieka była tu jak najmniejsza.
Cieszę się, że zlikwidowano parking na Włosienicy i że asfalt na drodze do MOka powoli znika (mołby szybciej).
Ten pomysł to nie pierwszy i nie ostatni chyba.
Planowano budowę mauzoleum Słowackiego na wysepce Czarnego Stawu Gąsienicowego, TT zamierzało budowac hotel nad brzegiem stawu, na szczęscie pomysły upadły.
Szlak Kużnice - Morskie Oko przez Zawrat to Szlak Lenina. Terz juz tak sie o nim nie mówi.