Jako właśnie zarejestrowany członek forum , jak każą dobre obyczaje zaczynam od przedstawienia się:
Pseudonim na forum: dareko
Prawdziwe imię: Darek
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Warszawa, od 19 lat
Data urodzin : 04.08.1968
W czym się kształciłeś: Wydział Farmaceutyczny Warszawskiej AM
Czym się zajmujesz zawodowo: leki dla Was/Nas robię
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): Po pierwsze fotografia, po drugie fotografia, po trzecie...muzyka

(moja trójeczka kochana), jak jest czasu więcej to góry. Trochę grywam w kosza, jak mi kontuzjowana noga pozwala. Ale najwięcej wolnego czasu zajmuje mi mój 5-cio letni synalek.
Czego słuchasz: radiowej trójki od lat 24 - jestem stałym i aktywnym notowaczem listy przebojów. Lubię polską muzykę (KULT, Maanam to liderzy) z zagranicy przede wszystkim U2 i Dire Straits, ale mając stały kontakt z aktualnościami słucham wszystkiego co mi się spodoba.
Jak dobrze znasz Tatry: w praktyce słabo raczej, na razie ograniczony jestem do kasprusia i morskiego, w teorii znam prawie całe, złapało mnie kilka lat temu i praktycznie nie ma dnia bym nie przeglądał jakiegoś albumu lub przewodnika, uzbierałem całkiem niezłą kolekcję książek.
Jak często w nich bywasz: od chyba 5 lat praktycznie co roku, jak mi się nie uda na dłużej to choćby na weekend, z tym że póki co nie zimą, jestem raczej wiosenno-letnio-jesiennym turystą
W jakich innych górach bywałeś: 5 lat nieprzerwanych wyjazdów w Bieszczady z namiotem (od ogólniaka po studia), Karkonosze, Beskid Wysoki, Śląski i Żywiecki, Pieniny, Góry Stołowe, Mała Fatra i Niżne Tatry
Jak znalazłeś: szukałem informacji w necie, trafiłem na tę stronkę, spodobało mi się więc jestem
No to formalnościom stało się zadość, witam wszystkich serdecznie, mam nadzieję zagościć u Was (u Nas?) na dłużej