Nie, ale też dobre. Mówił: "Ja tu cholera próbuję zdjęcie dobre zrobić w takiej pozie a tu ... ech cholera !" Dodam, że chłopaki i tak dzielnie sobie radzili, chociaż ślisko im było. Nie potrafili jednak "ekstremalnie" pozować do zdjęć i to był ich błąd ...
Ostatnio zmieniony czw 12 sie, 2004 przez Wilu, łącznie zmieniany 2 razy.
Mariusz
A ja mam pytanie do moderatora: czy bedzie krzywo patrzyl, jesli zaloze nowy watek na powiedzmy konkurs zagadkowy: wynalazlem juz okolo 7 zagadek, doloze jeszcze ze 3 i bedzie maly konkursik .... tylko jeszcze nad nagroda sie zastanowie
Ostrzegam jednak ze pytania beda naprawde "wyczesane w kosmos" i odpowiedz na wiecej niz polowa bedzie juz super wyczynem.
Jerry dawaj.
Nie jestem mocny jeżeli chodzi o znajomość Taterek, ale chętnie dowiem się kilku nowych rzeczy.
A może akurat będę znał odpowiedź na jedno z pytań :retuski: .
Chcila moment ... na razie pomysl dojrzewa ... zagadki rowniez ... staram sie sprawdzac google i wybierac takie zagadki, na ktore w necie tez bedzie ciezko znalezc odpowiedz ... jeszcze pare dni to potrwa ... ale na pewno konkurs bedzie.
Po co Chmielowski kazał zabierać w Tatry skórzane czółenka?
Od czego pochodzi nazwa Papirusowych Turni ?
Dlaczego z Czerwonej Ławki trzeba trafić do trupiarni?
Nazwa Papirusowych Turni pochodzi od nazwiska człowieka, który wiele lat spędził na bezowocnym poszukiwaniu złota w Tatrach, żeby w końcu tam zginąć. Był to Johann Andreas Papirus.
Do Seby
Mówiłeś w Piątce, że masz świetny materiał na zagadkę (zdjęcie?). W tym wątku nie znalazłem jej. Czy pojawiła się w innym miejscu a ja ją przeoczyłem?
Niestety nie Katrinka, bo ja nie miałam tego szczęścia i nie zostałam poczęta w tak "dogodnych" warunkach. Szczęściarzem...będzie nasz dzidziuś, którego tatusiem będzie DeGie, a mamusią ja:)