Buty,buty......
znaczy sie zima tez? jak zapewne wiesz, nie ma dobrych butow na kazda pore roku. moze cos z tego Ci podpasuje:
http://raichle.com.pl/index.php?a=kolek ... taineering
Raichle zasadniczo sa na waskie kopyto, co trzeba miec na uwadze.
http://raichle.com.pl/index.php?a=kolek ... taineering
Raichle zasadniczo sa na waskie kopyto, co trzeba miec na uwadze.
Alien
popracuj nad sobą
jako czlonek loży w pewnym sensie świadczysz o niej jako takiej
nie mówi się "niemodne"
mówienie "niemodne" nie jest trendy
(zresztą mówienie "trendy" już nie jest trendy. mówi się "jazzy")
mówi się: "w tych laczkach się nie polansujesz"; "salomony to słaby lans"; "niski współczynnik lansu produktów salomona uniemożliwia mi ich szczere polecenie"
lub podobnie
s pozdravom
dyrektor ds. wykonawczych Loży Lanserów
popracuj nad sobą
jako czlonek loży w pewnym sensie świadczysz o niej jako takiej
nie mówi się "niemodne"
mówienie "niemodne" nie jest trendy
(zresztą mówienie "trendy" już nie jest trendy. mówi się "jazzy")
mówi się: "w tych laczkach się nie polansujesz"; "salomony to słaby lans"; "niski współczynnik lansu produktów salomona uniemożliwia mi ich szczere polecenie"
lub podobnie
s pozdravom
dyrektor ds. wykonawczych Loży Lanserów
ogólnie nie chodzi mi o wygląd tylko o wygode,a co wogóle przytrafiło sie Karrimorowi?,i dlaczego Salomon zszedł na psy?tomtom pisze:myslimy ze sa brzydkie. no i wroble cwierkaja, ze salomonowi przytrafilo sie to samo co karrimorowi ostatnimi czasy.
wiecie nie chodzi mi o buty za wielka kase,mam ograniczony budzet,dlatego,ze musze takich butów kupić 4 pary! (żona i dzieci)
pozdrawiam
mamery ->
Karrimor przez ostatnie trzy lata zaliczyl glebe w postaci ostrego spadku jakosci (zaraz przyjdzie tu Hannibal i powie, ze jego buty ksb 300 i jego plecak Cougar sa zajebiscie zajebiste, ale go nie sluchaj, bo on jest inny), a to z powodu zawirowan na tle stabilnosci finansowej firmy. Relacje krewnych-i-znajomych oraz wnikliwa analiza forum ngt.pl pozwalaja wysnuc teze, ze salomonowi stala sie podobna przykrosc, sa jakies trudnosci z reklamacja, rozne takie dziwne rzeczy. nie bez powodu istnieja pewne wahania trendu - przez dwa, trzy lata ludzie polecaja jedno, po czym topowe staje sie cos innego.
Karrimor przez ostatnie trzy lata zaliczyl glebe w postaci ostrego spadku jakosci (zaraz przyjdzie tu Hannibal i powie, ze jego buty ksb 300 i jego plecak Cougar sa zajebiscie zajebiste, ale go nie sluchaj, bo on jest inny), a to z powodu zawirowan na tle stabilnosci finansowej firmy. Relacje krewnych-i-znajomych oraz wnikliwa analiza forum ngt.pl pozwalaja wysnuc teze, ze salomonowi stala sie podobna przykrosc, sa jakies trudnosci z reklamacja, rozne takie dziwne rzeczy. nie bez powodu istnieja pewne wahania trendu - przez dwa, trzy lata ludzie polecaja jedno, po czym topowe staje sie cos innego.
model dla Pań :
http://www.sklep.skalnik.pl/produkty.ph ... a=1&id=306
polecam tę firme -uzywałem ich model ponad 5 lat -miał podeszwę z orginalnym vibramem , zakładałem sandały w maju ,zdejmowałem z końcem października
, idealnie nadawały się na trekkingi rowerowe,dość mocno eksplatowałem je także w górach.
http://www.sklep.skalnik.pl/produkty.ph ... a=1&id=306
polecam tę firme -uzywałem ich model ponad 5 lat -miał podeszwę z orginalnym vibramem , zakładałem sandały w maju ,zdejmowałem z końcem października
Od soboty jestem posiadaczem Scarpa Denver. Wszedłem do sklepu, założyłem na nogi, sprawdziłem jak się czuję w grubej skarpecie, zapłaciłem i wyszedłem. Na razie testuję na równinie, ale jak na nowe buty zachowują się grzecznie, brak obtarć i żadnych niedogodności:)
Zakup zrobiłem po przejrzeniu duużej ilości postów miedzy innymi na tym forum. Mam nadzieję, że nie będę żałował
Zakup zrobiłem po przejrzeniu duużej ilości postów miedzy innymi na tym forum. Mam nadzieję, że nie będę żałował
Widać, jak lubujesz się w przekręcaniu słów innych osób. No cóż, jak ktoś nie potrafi argumentować i polemizować na poziomie, to musi uciekać się do tego typu "zabiegów".tomtom pisze: (...) (zaraz przyjdzie tu Hannibal i powie, ze jego buty ksb 300 i jego plecak Cougar sa zajebiscie zajebiste, ale go nie sluchaj, bo on jest inny) (...)
Co do jakości ksb 300 i Cougara, to oprócz mnie całkiem sporo osób wypowiadało się na ich temat dość pochlebnie. Może zdarzały się jakieś trefne egzemplarze, ale to już "inna para kaloszy".
A to dobre.tomtom pisze: (...) wnikliwa analiza forum ngt.pl (...)
I po co te nerwy? Ludzie kupują buciki i inne takie dyrdymały po to, żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo chociażby skręcenia. Może czasami dla szpanu:) Ja na ten przykład będę chodził w niedziela do kościoła w moich bucikach:)gregor pisze:wtedy sandały,salamony
i inne duperele to pipeszenie farmazonów,wiem bo znosiłem gościa przez parę dupogodzin a więc nie pieprzcie dyrdymałow,pozdrawiam lanserów i leserów