Rowerowe pogaduszki
Mariusz? Aż tyle?Mariusz pisze:Ja przekręciłem w tym roku ledwie
Pozdrawiamy serdecznie: Wiola i rowerowy paker.
Że trasy mi się wyczerpały to fakt - teraz już głównie je powtarzam dla samej przyjemności jazdy...Wiola pisze:Mariusz? Aż tyle?
W zasadzie sezon rowerowy trwa dla mnie od czerwca do września, czyli 4 miesiące. Zrobiłem w tym czasie 9 tras rowerowych, co daje średnio wyprawę rowerową co 2 tygodnie...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
jak tam Wasze rowerki? Umyte, wyszorowane, nasmarowane?
Ja niestety na razie jezdze na zeszlorocznym brudzie - moze w weekend go wreszcie doprowadze do porzadku. A dotego nowe:
- hamulce (przesiadam sie na V-brake'i
- pedaly - stare lubia sie zacinac juz
- rekawiczki
- sakwy (bo i le mozna pozyczac i oddawac z zacerowanymi dziurami)
Ja niestety na razie jezdze na zeszlorocznym brudzie - moze w weekend go wreszcie doprowadze do porzadku. A dotego nowe:
- hamulce (przesiadam sie na V-brake'i
- pedaly - stare lubia sie zacinac juz
- rekawiczki
- sakwy (bo i le mozna pozyczac i oddawac z zacerowanymi dziurami)
Jakbyś zgadł - w ostatnią niedzielę wyprowadziłem "rumaka" ze stajni. Jedyny ubytek po zimie, to powietrze w przednim kole. Przy okazji stwierdziłem, że nieodwracalnie uszkodziła mi się nożna pompka rowerowa (sparciała mianowicie gumka uszczelniająca). Przejadę się trochę po jakimś błocie, po czym będzie gruntowne czyszczenie i smarowanie przed sezonem.
Planowane zakupy na ten sezon:
- porządny kask rowerowy
- tanie chińskie rękawiczki
- tanie chińskie sakwy
- tani chiński namiot jednoosobowy
- plecak rowerowy z lanserską rurką do "podpijania" połerejda z wewn. zbiorniczka

Planowane zakupy na ten sezon:
- porządny kask rowerowy
- tanie chińskie rękawiczki
- tanie chińskie sakwy
- tani chiński namiot jednoosobowy
- plecak rowerowy z lanserską rurką do "podpijania" połerejda z wewn. zbiorniczka
SPD to zestaw pedały + buty coby się wpiąć butem do pedała i lepiej wykorzystywać swoją moc potencjalną 
Cos niecoś jest tutaj http://www.x-treme.pl/forum/viewtopic.p ... hlight=spd
Ogólnie po kilku rozmowach z użytkownikami - wszyscy jednogłośnie twierdzą, że już nie potrafią jeździć w normalnych butach z normalnymi platformowymi pedałami
Cos niecoś jest tutaj http://www.x-treme.pl/forum/viewtopic.p ... hlight=spd
Ogólnie po kilku rozmowach z użytkownikami - wszyscy jednogłośnie twierdzą, że już nie potrafią jeździć w normalnych butach z normalnymi platformowymi pedałami
- mefistofeles
-

- Kontakt: