tak mi przyszedł ten temat do głowy bo właśnie bardzo cierpie i zaraz ide spróbować zjeść rosołek
Sposoby na kaca ;)
Sposoby na kaca ;)
wiem, że temat wszędzie wałkowany a i tak nic nie pomaga, ale jestem ciekaw Waszych "sposobów"
Ja preferuje zimne piwko z rana, albo kilka
nie ważne, że nie zdrowo ale naprawdę pomaga. A jeśli nie moge to pije dużo magnezu (tego w tabletkach rozpuszczanych), nie tyle pomaga co dość dobrze regeneruje organizm. Słyszałem też, że podobno nie powinno się pić soków pomarańczowych na drugi dzień, a dobrze jest jeść dużo miodu
Kolejnym dobrym i sprawdzonym sposobem jest wypicie przed samym spaniem po piciu dużej ilości wody, ile tylko można, rano prawie nie ma sie kaca tylko kto po piciu pamięta o tej wodzie
tak mi przyszedł ten temat do głowy bo właśnie bardzo cierpie i zaraz ide spróbować zjeść rosołek
Gdy nie jest to najgorsza forma KACa polegająca na rzyganiu wszystkim co się wypije + na koniec kwasem żołądkowym, to zawsze się kuruję jogurtami i colą, nie gardzę też lekko osłodzoną herbatą. Na najgorszą formę KACa (Kurewna Abrakadbra Czachy) nie mam lekarstwa, ale rzadko mi się zdarza doprowadzić do takiego stanu bym miał KACa. Wogóle rzadko pijam alkohol, a teraz w wielki post nawet kapsla nie powącham.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
a sa inne formy?Matii pisze:Gdy nie jest to najgorsza forma KACa polegająca na rzyganiu wszystkim co się wypije + na koniec kwasem żołądkowym
teoria sobie, zycie sobie. sa takie chwile w zyciu zolwia, kiedy musi komus dac w mordeMatii pisze:Gdybyś czynił dobrze, to byś wogóle nie znał takiego uczucia.