Lubicie jeździć samochodem ?
Ja uwielbiam, nie jestem doświadczonym kierowcą jeszcze , ale jeżdżenie to dla mnie prawdziwa przyjemność.
Jakimi samochodzikami jeździcie - ja Seicento 1,1. To mój pierwszy samochodzik. A prawko jakoś dopiero od pół roku.
ja bez mojego samochodziczka zyc nie potrafie !!!!!
nie wyobrazam juz sobie zycia bez niego uwielbiam dotyk tej cieplutkiej kierownicy i widok w tylnym lustereczku cwaniaczkow za mną
AdiK pisze:ciekawe jak na Twoje pytanie będą odpowiadały kobiety...
kobiety też uwielbiają jeździć ...nie lubią natomiast jak się im samochodzik psoci Z moim cieniaskiem kochamy się od wiosny do jesieni, a warczymy na siebie zimą( świece ) ....ale i tak suma sumarum go lubię ...w nagrodę zabrałam go nawet kiedyś w Taterki
samochód a raczej egzaminy na prawo jazdy to udręka...moja mama zdawala 6 razy....ja narazie nie mam ochoty podchodzic do tego egzaminu...nie potrzebuje samochodu...może za rok się za to wezme...
Aczkolwiek czasami, jak trafi się na dziurawą drogę, to człowieka może ... strzelić, nie czuję wtedy żadnej przyjemności z jazdy...
Najwięcej frajdy sprawiąją mi ośnieżone, bezludne i bezsamochodowe parkingi
Ja równierz uwielbiam jeździć autem, prawko mam od 2 lat, a od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem kultowego Vw Golfa Cholus rozważałem kupno Seciento 1.1 zamiast Golfa, ale jednak wybrąłem to drugie. Cenisz go sobie? Jakie ma plusy i minusy? Ile Ci pali?
a ja mam prawko ale nigdy mnie do kierownicy nie ciągnęło...
może dlatego, że mam idealne środki transportu miejskiego...
a jak gdzies dalej to i tak pociągiem...
No to masz super auto Marti. Audi TT to wg mnie przerost formy nad treścią, ale jakby przyszło co do czego, to bym nie pogardził Autem moich marzeń jest Audi V8, bardziej relanych marzeń to właśnie Pasior w TDI, ale to daleka przyszłość. Puki co jestem b. zadowolony z Golfika