No niestety...w grupie W.Niemca jeden gość zmniejszył wagę sprzętu o czekan. Mogę podać namiary gdzie na wiosnę ewentualnie będzie do znalezienia....tylko wiesz...leśniczy
no to juz go ktoś znalazl
czekan znalazłem
Autor: Krzysztof Dudziński (IP zapamiętane)
Data: 20 Feb 2006 - 12:13:23
Witam,
Znalazłem czekan w Tatrach. Potencjalne osoby, które chciałyby odzyskać zgubę proszone są o kontakt na moj email: info@air-sport.pl lub tel 880 11 11 33
Data niby pasuje,chociaż mogło to być dzień dwa później
Budujące jest też, że są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie
P.S Aga,jak trafisz jeszcze na ogłoszenie o małym niebieskim plecaczku,który mi zwinęli z pociągu w okolicach Warszawy to będę dźwięczna ....niech temu złodziejowi moje suszone całą zimę jabłuszka ....na zdrowie wyjdą
Witajcie!
Po spakowaniu wszystkich niezbędnych rzeczy - od butów po śpiwór, odzież, sprzęt i na jedzeniu kończąc mój plecak (80litrów) waży dobre 18 kg (część się nawet nie zmieściła-musiałam zapakować do małej torby). Macie jakiś magiczny sposób na zmniejszenie wagi plecaka? Już mi brakuje pomysłu co jeszcze z niego wyciągnąć
Pozdrawiam,
W.
Wiolcia88r pisze:Witajcie!
Po spakowaniu wszystkich niezbędnych rzeczy - od butów po śpiwór, odzież, sprzęt i na jedzeniu kończąc mój plecak (80litrów) waży dobre 18 kg (część się nawet nie zmieściła-musiałam zapakować do małej torby). Macie jakiś magiczny sposób na zmniejszenie wagi plecaka? Już mi brakuje pomysłu co jeszcze z niego wyciągnąć
Pozdrawiam,
W.
Ponieważ sporo wędrując w Laponii z konieczności stałam się mistrzem lekkiego pakowania, to może coś pomogę. Prześlij listę na PW, jeśli możesz to najlepiej z wagą poszczególnych rzeczy, to popatrzymy.
Napisz też, na ile dni, jak planujesz spanie itd.